bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Boşver sen en iyisini yaptın, keyfini nasıl alacaktın en güzel günün o gün. Annem mi hasta olacak, babam mı kapacak diyerek mutlu olunmaz ki. Ömür boyu o günü böyle hatırlamak çok kötü olurdu.
Yok haklısın doğru olan zaten bu da, hani kız istemenin ne acelesi var çözemedim olayı
Sonra istense ne olacak, bazılarının kafa yapısı çok değişik

Tam canım hocam olumlu bir şey söyledi zannettim, halen yaşlılar evde diyormuş meğer. Ama altındaki doktorun yorumunu okudun mu?
Bakayım hemen.
Evet yaşlıların evde olması belki bi nedendir ama bizim ülkemizde hala çoğu kişi aileyle yaşıyor. Yani bulaşana illa bulaşıyodur

Maalesef sadece vaka sayısı ve ölüm sayısına odaklı yaklaşılıyor. Oran-orantı, grafikleme sisteminin üzerinde çok durulmuyor... Esasında bu da önemli. Bu arada İran'da resmen ikinci dalga yaşanıyor, bunun üzerinde de kimse durmuyor.

Bu hocanın yazım hataları da beni benden alıyor inşallah doğrudur çok olumlu kendisi güzel enerji veriyor.
Çok heyecanlı heyecanlı yazdığına eminim nedense Kanıtlarla açıklıcam demiş bakalım neler diyecek. Ama nerdeyse her ülkede ölüm oranları azalmaya başladığı için inanmaya başladım kendisine

İnşallah öyle olur rahatlatıriz Allah'ın izniyle

Virus iranda ne mutasyona ugruyor ne de guc kaybediyor.vefat sayilarinda bazi gunler dusus oluyor ama toparlanamadilar bir turlu.

Ben de bi çikolatacıda gördüm kız istemeye gitmişler dün. Her şeyim hazırken nişanımı iptal ettim, ben miyim saf olan bilmem
Benim bir tanıdığım 1 hafta sonra evde aile arasında nişan yapacakmış. Müstakbel eşin ailesi şehir dişindan gelecek. Bu kişilere cesaret madalyası falan takılması lazım

Benim bir tanıdığım 1 hafta sonra evde aile arasında nişan yapacakmış. Müstakbel eşin ailesi şehir dişindan gelecek. Bu kişilere cesaret madalyası falan takılması lazım
Diş doktoruna gidemiyorum ben korkudan millet nişan yapıyor vay be Nişanınne gibi bi acelesi olabilir anlayamadım gitti

15 Mart'tan beri evden sadece doktor kontrolleri, iğne ve bir iki kez market için dışarı çıktım. Eşim bu sürecin en başından beri mesai saatleri hiç değişmeden ayni düzende çalışıyor. Çalıştığı şirkette alınan önlemler üst düzeyde bu sebeple bir nebze içim rahat. Ailemle ve eşimin ailesiyle mesafemiz çok yakın yürüyerek 10-15 dakika. Hic kimseyle görüşmedik, sadece telefon ve ve bazen annemler evimin önüne geldiler camdan görustuk. 3 ay olacak neredeyse ben son günlerde sanki depresyon halleri yaşıyor gibiyim. Eşim bana dün annenleree git istersen, terasta oturursunuz, maske takarsınız böyle daha kötü etkileniyorsun dedi. Bir yandan gitmek için can atiyorum ama dışarı çıkma fobim oluştu adeta içim hiç rahat değil.

Ben de bi çikolatacıda gördüm kız istemeye gitmişler dün. Her şeyim hazırken nişanımı iptal ettim, ben miyim saf olan bilmem
bugün ntv de bu tarz düğün nişan söz olayları biraz daha beklemeli henüz ortasındayız salgının dedi. ama kimsenin de hali kalmadı haklı olarak bunaldı herkes. annem de yola çıkmak istiyor artık memlekete ya da yazlığa doğru. çok zor bakalım ne olcak şu 1 haftanın sonunda. herkes çok genişledi. ben de senin yaptığını doğru buluyorum

Babamın kontrol için kalp doktoruna, benim de dişçiye gitmem lazım. Haftaya gidicez. Ay umarım bir şey olmaz. Nisandan beri erteledim ikisini de umarım kaş yaparken göz çıkarmayız

Düğünü olcak olanları anlıyorum ertelemesi en zor olan düğün gerçekten. Ben erteledim ama her şeyi hazır olanlara kötü oldu.
Ama nişanın, kız istemenin acelesi yok ki
Doktora giderken bile 10 kere düşünüyorum şu an :/ Dişçiden sonra odamdan 10 gün çıkmamayı düşünüyorum nasıl olacaksa

Babamın kontrol için kalp doktoruna, benim de dişçiye gitmem lazım. Haftaya gidicez. Ay umarım bir şey olmaz. Nisandan beri erteledim ikisini de umarım kaş yaparken göz çıkarmayız
inşallah olmaz canım salgın hastaneleri ayrıldı sanırım tamamen. diğerinden randevu alın bence.

inşallah olmaz canım salgın hastaneleri ayrıldı sanırım tamamen. diğerinden randevu alın bence.
İkisi de özel hastane zaten ama doktorda ya da diğer gelen hastalarda bir şey var mı emin olamıyoruz ki
Hele dişçide direk yakın temas Yakın zamanda giden tanıdığım da yok önlemler alınmıştır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…