Yok haklısın doğru olan zaten bu da, hani kız istemenin ne acelesi var çözemedim olayıBoşver sen en iyisini yaptın, keyfini nasıl alacaktın en güzel günün o gün. Annem mi hasta olacak, babam mı kapacak diyerek mutlu olunmaz ki. Ömür boyu o günü böyle hatırlamak çok kötü olurdu.
Bakayım hemen.Tam canım hocam olumlu bir şey söyledi zannettim, halen yaşlılar evde diyormuş meğer.Ama altındaki doktorun yorumunu okudun mu?
Mutasyon başladı demiş. Doğru olsa keşke. Artık tek doktor değil bunu söyleyen, umut olmaya başladı bana iyice
Maalesef sadece vaka sayısı ve ölüm sayısına odaklı yaklaşılıyor. Oran-orantı, grafikleme sisteminin üzerinde çok durulmuyor... Esasında bu da önemli. Bu arada İran'da resmen ikinci dalga yaşanıyor, bunun üzerinde de kimse durmuyor.Bir şey soracağım, ölüm oranları çok kez düşmüş aşağıya, o zaman neden ümitlenmedik? 21 mayısa bakar mısınız ne kadar azalmış. Ama her seferinde coşkuyla tekrar fırlamış?
Eki Görüntüle 2643458
En güzelini yapmışsınız, inşallah bu günler geçtiğinde keyfini çıkarıp içinize sinen bir organizasyon yaparsınız.
Mutasyonu bekliyoruz demiş. Bu bile bir şey ya
Çok heyecanlı heyecanlı yazdığına eminim nedenseBu hocanın yazım hataları da beni benden alıyorinşallah doğrudur çok olumlu kendisi güzel enerji veriyor.
Sol altta resminiz ve isminiz yer alıyor
Bağdat caddesi, kardeşler mahallesi önerebilirimSivas a tayin cikma durumu var, var mi sivasta yaşayan birileri, iyi bir semt soracaktim:))
Çok heyecanlı heyecanlı yazdığına eminim nedenseKanıtlarla açıklıcam demiş bakalım neler diyecek. Ama nerdeyse her ülkede ölüm oranları azalmaya başladığı için inanmaya başladım kendisine
Benim bir tanıdığım 1 hafta sonra evde aile arasında nişan yapacakmış. Müstakbel eşin ailesi şehir dişindan gelecek. Bu kişilere cesaret madalyası falan takılması lazımBen de bi çikolatacıda gördüm kız istemeye gitmişler dün. Her şeyim hazırken nişanımı iptal ettim, ben miyim saf olan bilmem
Diş doktoruna gidemiyorum ben korkudan millet nişan yapıyor vay beBenim bir tanıdığım 1 hafta sonra evde aile arasında nişan yapacakmış. Müstakbel eşin ailesi şehir dişindan gelecek. Bu kişilere cesaret madalyası falan takılması lazım
bugün ntv de bu tarz düğün nişan söz olayları biraz daha beklemeli henüz ortasındayız salgının dedi. ama kimsenin de hali kalmadı haklı olarak bunaldı herkes. annem de yola çıkmak istiyor artık memlekete ya da yazlığa doğru. çok zor bakalım ne olcak şu 1 haftanın sonunda. herkes çok genişledi. ben de senin yaptığını doğru buluyorumBen de bi çikolatacıda gördüm kız istemeye gitmişler dün. Her şeyim hazırken nişanımı iptal ettim, ben miyim saf olan bilmem
Düğünü olcak olanları anlıyorum ertelemesi en zor olan düğün gerçekten. Ben erteledim ama her şeyi hazır olanlara kötü oldu.bugün ntv de bu tarz düğün nişan söz olayları biraz daha beklemeli henüz ortasındayız salgının dedi. ama kimsenin de hali kalmadı haklı olarak bunaldı herkes. annem de yola çıkmak istiyor artık memlekete ya da yazlığa doğru. çok zor bakalım ne olcak şu 1 haftanın sonunda. herkes çok genişledi. ben de senin yaptığını doğru buluyorum
inşallah olmaz canım salgın hastaneleri ayrıldı sanırım tamamen. diğerinden randevu alın bence.Babamın kontrol için kalp doktoruna, benim de dişçiye gitmem lazım. Haftaya gidicez. Ay umarım bir şey olmaz. Nisandan beri erteledim ikisini de umarım kaş yaparken göz çıkarmayız
İkisi de özel hastane zaten ama doktorda ya da diğer gelen hastalarda bir şey var mı emin olamıyoruz kiinşallah olmaz canım salgın hastaneleri ayrıldı sanırım tamamen. diğerinden randevu alın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?