arayıp bilgi alabilirsin aslında canım.İkisi de özel hastane zaten ama doktorda ya da diğer gelen hastalarda bir şey var mı emin olamıyoruz ki
Hele dişçide direk yakın temasYakın zamanda giden tanıdığım da yok önlemler alınmıştır umarım
İçin rahatlar mı bilmiyorum ama en çok korkan arkadaşlarımdan birisinin annesinin kanaması oldu, 1 haftadır kendisi refakatçi, annesi de hastanede yatıyor. Hiç bir şey olmadı maşallah..Ankara’nın en büyük devlet hastanesinde hem de.İkisi de özel hastane zaten ama doktorda ya da diğer gelen hastalarda bir şey var mı emin olamıyoruz ki
Hele dişçide direk yakın temasYakın zamanda giden tanıdığım da yok önlemler alınmıştır umarım
Şuan henüz son 4 günlük yasakların etkinindeyiz.Vaka 700 lere inmiş
Bu sefer gerçekten şu 15 gün çok önemli. Hatta ilk kez çok önemliŞuan henüz son 4 günlük yasakların etkinindeyiz.
Bu laftan nefret ettim ama Önümüzdeki hafta ve sonrası çok önemli
Evet ilk kez çok önemliBu sefer gerçekten şu 15 gün çok önemli. Hatta ilk kez çok önemli
Her yer açıldı nerdeyse. Eğer 15 güne de rakamlar düşerse sevinebiliriz sanırım
bıktım bu 15 günden ben ama yaEvet ilk kez çok önemli
Aslında bir hafta desekte olur 5/6 günde belirti veriyor diyordubıktım bu 15 günden ben ama ya. bitmedi 3 aydır
Kardeşimin ağrıdı gitti yaptırdı.Yapılacak vardı.Ön dişleri düzelecekdi,düzelttirdiBabamın kontrol için kalp doktoruna, benim de dişçiye gitmem lazım. Haftaya gidicez. Ay umarım bir şey olmaz. Nisandan beri erteledim ikisini de umarım kaş yaparken göz çıkarmayız
Benim de gitmem gerekiyor artık, hadi kalp kontrolü falan neyse de diş çok riskli mesafe falan imkansızKardeşimin ağrıdı gitti yaptırdı.Yapılacak vardı.Ön dişleri düzelecekdi,düzelttirdi
Aynen işte o zaman olumlu mutasyon , virüsün güç kaybettiği kesinleşirBu sefer gerçekten şu 15 gün çok önemli. Hatta ilk kez çok önemli
Her yer açıldı nerdeyse. Eğer 15 güne de rakamlar düşerse sevinebiliriz sanırım
İtalyaya bakarsak evet, ama İrana bakarsak hayırAynen işte o zaman olumlu mutasyon , virüsün güç kaybettiği kesinleşir
Ha gayret Mehmet Hocam
Corona bunu beğendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?