bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugün İtalyanın vaka sayısı kaç bilen var mı? Ölüm sayısı 55 ama vakayı bulamadım

Virusun guc kaybettigine ancak 15 eylulden sonra inanabilirim cunku su anda ultraviyole isinlari ve turlerinin acilari degisti hem Ulkenin genel d vitamini seviyesi artiyor hemde ısınlar geliyor
Bu arada biz Hastahaneye mecburen gitmek zorunda kaldik, birsey olmadi ama psikolojik saglamlik istiyor cunku mesafe yada bir onlem yok dezenfektan bile yok

Günaydın Sevgili dostlar, Bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile size bu sabahki gün doğumunu, bir pembe gül, Yasemin ve Hanımeli çiçekleri ve bir Nar çiçeği gönderiyorum. Bir de kedimin çiçeklerin arasında meditasyon yaparken verdiği pozları paylaşmadan edemeyeceğim, orada öyle 10 dakika boyunca kıpırdamadan heykel gibi durdu
Gününüzün iyi geçmesini dilerim Sevgiler

resimlerinize enerjinize ve en çokta kedinize bayılıyorum :)) maşallah ya çok asil duruşlu bir çocuk

Misler gbi sosyal mesafeme dikkat edip,evimde kalıp ,temizliğime dikkat edip güvende hissediyordum kendimi.Kv bayramdan önce geldi yanıma.Yanına gelmek isteyenler oluyorBugün yine çatkapı kızkardeşi geldi.Mecbur eve almak durumunda kalınıyorBen aynı mahalledeki anneme gidemezken

Valla bende ip gene kopdu.En son geçen çarşamba çıkmışdım.Alınacak birkaç bişi vardı.Maske,sosyal mesafe ve dezenfektan eşliğinde işimi gördüm geldim.Umarım 1 hafta gider bu bana

valla bir kesim hiç anlamıyor. dayımlar yazlığa gittiler kimse gelmiyor diye yakınıyorlar. üstelik bir site komple karantinaya alınmışken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…