318Bugün İtalyanın vaka sayısı kaç bilen var mı? Ölüm sayısı 55 ama vakayı bulamadım
2ye katlamış nerdeyse ama normaldir herhalde bu kadar dalgalanma
hadi inşallah
Belirsizlik nefret sebebiİtalyaya bakarsak evet, ama İrana bakarsak hayır
Ülkemizi görelim bir de
O tarafta değilim ama merak ettim neden sordun?altindag tarafinda oturan varmi kizlar iciniz de ?
orayi kismi yada tamamen karantinaya alacaklarmis sanirim vaka cokmus biyerlere kacacak olan varsa haberi olsun diyecektimO tarafta değilim ama merak ettim neden sordun?
resimlerinize enerjinize ve en çokta kedinize bayılıyorum :)) maşallah ya çok asil duruşlu bir çocukGünaydın Sevgili dostlar, Bugün de morallerimizi yüksek tutmak dileği ile size bu sabahki gün doğumunu, bir pembe gül, Yasemin ve Hanımeli çiçekleri ve bir Nar çiçeği gönderiyorum. Bir de kedimin çiçeklerin arasında meditasyon yaparken verdiği pozları paylaşmadan edemeyeceğim, orada öyle 10 dakika boyunca kıpırdamadan heykel gibi durdu
Gününüzün iyi geçmesini dilerim Sevgiler
Eki Görüntüle 2643795 Eki Görüntüle 2643796 Eki Görüntüle 2643797 Eki Görüntüle 2643798 Eki Görüntüle 2643799 Eki Görüntüle 2643800 Eki Görüntüle 2643801
valla bir kesim hiç anlamıyor. dayımlar yazlığa gittiler kimse gelmiyor diye yakınıyorlar. üstelik bir site komple karantinaya alınmışken.Misler gbi sosyal mesafeme dikkat edip,evimde kalıp ,temizliğime dikkat edip güvende hissediyordum kendimi.Kv bayramdan önce geldi yanıma.Yanına gelmek isteyenler oluyorBugün yine çatkapı kızkardeşi geldi.Mecbur eve almak durumunda kalınıyor Ben aynı mahalledeki anneme gidemezken
İyi artıkvalla bir kesim hiç anlamıyor. dayımlar yazlığa gittiler kimse gelmiyor diye yakınıyorlar. üstelik bir site komple karantinaya alınmışken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?