- 9 Nisan 2018
- 72
- 122
- 43
Ben de oyunlara sardım iyice. "Dışarıda harcayamıyorsam neden rızkımı Steam'le bölüşmeyeyim ki?" moduna girdim tamamen.
Yoğun tempodan başlayıp başlayıp devam edemediğim yoga challengemı yapıyorum. Uzun zamandır oynamak istediğim oyunları oynuyorum. Kitap okuyorum. Projem için makale okumam lazımdı kafam sakin olduğundan birkaç güne ona geçeceğim. Bol bol kedimi sevip kucaklıyorumZihni başka bir konuya odaklamak konusunda gayet güzel bir öneri. :) Vaktim yok deyip ertelediğiniz pek çok işi yapabilmek için yine güzel bir fırsat.
Astoria affınıza sığınarak, rutini bozmamak deyince aklıma bu tweet geldi.
Diyor ki "uzmanlar evden çalışsanız bile günlük rutininizi korumanızı öneriyor"
Eki Görüntüle 2606419
Bunu yollayacağını biliyordumAstoria affınıza sığınarak, rutini bozmamak deyince aklıma bu tweet geldi.
Eki Görüntüle 2606419
Yoğun tempodan başlayıp başlayıp devam edemediğim yoga challengemı yapıyorum. Uzun zamandır oynamak istediğim oyunları oynuyorum. Kitap okuyorum. Projem için makale okumam lazımdı kafam sakin olduğundan birkaç güne ona geçeceğim. Bol bol kedimi sevip kucaklıyorumKendi evimse yapmaya üşendiğim yemekleri yapıyorum. Bende özlem dışında her şey yolunda valla. Yanlış anlaşılmayacaksa bu "araya" ihtiyacım varmış resmen.
İzlemediğim salgın filmi kalmadı,evet manyağımÇay, çekirdek ve film öneriyorum; baya bi götürüyor evde can sıkıntısını ve kocaya tahammülü. : p
Astoria ya git hastanede psikologluk yap burda yazma demek bence gereksiz kısım/kesim oluyor. Çünkü burda hicbir çıkarı olmadan bicok insana yardımcı oluyor ve ferahlatıyor.
Evet okudum sonra,insan cidden endiseleniyor ya:/Yok 2. Mesajda yazmistim. Yan komsuya kalabalik Misafir gelmis bahsettigim ev kapali. Evi kontrol ettik saatler calismiyor. Paranoyak olduk. Misafirli evi de ihbar edesim var ama neyse.
Ben yazılarından gayet memnunum canım,kendi adıma çok teşekkür ederimYani istemiyoruz derseniz yazmam elbette ama bu dönemde dayanışmanın, sosyal desteğin öneminin çok olduğuna inanıyorum. Burada kaos yaratmaktansa bir gün geçeceğine inanmak, önlem almak konusunda yardımcı olmak, daha dini bir açıdan bakarsak "tevekkül etmek" gibi kavramlarla kişilere bunu aşılamak, "şöyleymiş böyleymiş aman da hepimiz öleceğiz" gibi insanları yaşarken kaygıdan öldürmekten daha mantıklı geliyor bana.
Bahsettiginiz şahsi bana olan tavrindan dolayi goz ardi etmistim. Dolayısı ile verdigi bilgiler beni ilgilendirmiyor. Siz bilgilenirsiniz o ayri konu.Oteki arkadaş da banli zaten.Astoria ya git hastanede psikologluk yap burda yazma demek bence gereksiz kısım/kesim oluyor. Çünkü burda hicbir çıkarı olmadan bicok insana yardımcı oluyor ve ferahlatıyor.
Çoğunlukla evdeyim, o yüzden bu öneri bana göre değil ama rutinimde günlük yürüyüşlerim ve çok şey almasam da market reyonlarını gezme alışkanlığım vardı, balkonda volta atsam, evin bir köşesine de market reyonları kursam psikolojime iyi gelir miAstoria affınıza sığınarak, rutini bozmamak deyince aklıma bu tweet geldi.
Eki Görüntüle 2606419
Ben hem regl oldum, hem bu corona olayini bahane olarak baya saldim kendimi. Kilo aldim. Bügün güya kendimi tutuyorum fakat çok basarili olamiyorum.
Bence bu salgin bittiginde insanlar ilk spor yapmaya gidecekler. Diyetisyenler iyi para yapacaklar gibi
Bahsettiginiz şahsi bana olan tavrindan dolayi goz ardi etmistim. Dolayısı ile verdigi bilgiler beni ilgilendirmiyor. Siz bilgilenirsiniz o ayri konu.Oteki arkadaş da banli zaten.
Bu topikte yorumlarına deger verdigim, bana acaba? dedirten bir kac kisi var diye oteki uyelere siz yazmayın gereksiz deme haddini bulmuyorum kendimde.
Deger verdigim üyelerin bikac kisi ile sınırlı olduğunu nereden cıkarttınızBahsettiginiz şahsi bana olan tavrindan dolayi goz ardi etmistim. Dolayısı ile verdigi bilgiler beni ilgilendirmiyor. Siz bilgilenirsiniz o ayri konu.Oteki arkadaş da banli zaten.
Bu topikte yorumlarına deger verdigim, bana acaba? dedirten bir kac kisi var diye oteki uyelere siz yazmayın gereksiz deme haddini bulmuyorum kendimde.
Ben yazılarından gayet memnunum canım,kendi adıma çok teşekkür ederim
Evden çıkmadığımız şu günlerde sürekli sosyal medyadayız ve her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.belki burdaki en sakin kişiyim ama yine de telkin edici ve bilgilendirici yazılarını okumak iyi geliyor
Psikolog olman da bizim için çok büyük bir avantaj.allah aşkına şu dönem de kaçımız böyle bir hizmet alabiliriz ki.psikolog kapınıza geldi haanııımmmm modundayız daha ne
Hay agzınız bal yesinÖteki üyelere siz yazmayın demiyor ki
Ki kimse diyemez zaten
Isteyen kurallar çerçevesinde her şeyi yazar
Sadece "sana yazma diyenleri takma lütfen yaz" diyor
Çoğunlukla evdeyim, o yüzden bu öneri bana göre değil ama rutinimde günlük yürüyüşlerim ve çok şey almasam da market reyonlarını gezme alışkanlığım vardı, balkonda volta atsam, evin bir köşesine de market reyonları kursam psikolojime iyi gelir mi
Ayrıca sokakta eldivenle gezenler siyah olanı tercih etmesin, cellat figürü canlanıyor gözümde, her an boğamıza yapışacaklarmış gibi hissediyorum, çiçekli kelebekli maskeler ve eldivenler taksınlar lütfen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?