bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çocukken vardı benim oyuncak kasam, ondan da bulursanız, enişteyi de kasaya oturttun mu orijinalini aratmaz

Roller coaster yerine market gezme simülasyonu yapan da, ne bilim...
Çok ekonomik. Bütün gün geziyorsun ama alışveriş yapıp para harcamıyorsun

Makarna kritik, lütfen makarna paketlerine gerekli hassasiyeti gösterelim
Market krizimle kafa mı buluyorsunuzyahu ben salı pazarı çocuğuyum, annem, yengem, teyzem tarafından salı pazarına götürülen, alışveriş yapmadıkları tezgahlardaki ürünleri bile elleyen bir ailenin içinde büyüdüm, pazar tezgahlarından elimi çekip markete yoğunlaşmış olmam büyük başarı, şu an virüs yüzünden eve kapanan teyzem bunalımda, sosyete pazarını gezemiyor diye krize girdi, depresyondan yemek yiyorlarmış
Marketlerde benden beterleri var, market indirim kitapçıklarıyla ürün kovalıyorlar, onlar ne yapsın, siz hep yoga, o bu şu'dan bahsediyorsunuz, biz yogayı ne bilek, evde tek yaptığımız uykudan kalkınca gerinmek :)

Haklisiniz Ben bu konuyu cok konusuyoru. surekli elini yika dezenfektan kullan hastanede maskeni takmayi unutma vs diyorum belli etmemeye calisiyor ama kaygili ....

Haklisiniz Ben bu konuyu cok konusuyoru. surekli elini yika dezenfektan kullan hastanede maskeni takmayi unutma vs diyorum belli etmemeye calisiyor ama kaygili ....

Önlemleri biliyordur zaten onlardan bahsetmek yerine telkin etmek daha uygun. Şunu yap bunu yap dedikçe daha çok kaygıya kapılabilir. Yani bu günler de geçecek merak etme, önlemlerini aldıktan sonra yapacağın zaten fazla bir şey yok, senin işin bu ve şu anda yapman gereken bu ama bir şekilde atlatacağız gibi konuşabilirsiniz.

Corona belirtilerinde göz tutulması var mıöksürük, Ateş, sıtma gibi belirtiler var diye biliyorum ama
Dun markete gittim. Maske taktmistim ama gözlerimi ovusturdum farkina sonradan vardim. Dünden beri gözlerim bir garip. Araştırdım boyle bir sey varmis.

Ben de Finlandiyadayim. Kırsal bir yere geldim. İş yerimde positif Corona çıktı. 4 gündür karantinaya aldım kendimi. 1 yaşındaki kızım öksürüyor,burnu akıyor ateş yok.bende ve eşimde bir şey yok. Bende panik yapıyorum. Ama bir yanımda sorguluyor , abarttiklari kadar var mı diye çünkü normal gripten bir yıl içinde daha fazla kişi ölüyor diyorlar , kafam çok karışık, ben zaten bu virüsden kacisim olduğunu dusunmuyorum hele Avrupa'da yaşıyorsak.Nereye kadar kacabiliriz?evde karantinaya kalmak da çözüm değil ki. İş yerimde geçen hafta başka ülkelerden gelenler vardı. İnsanlar her yer de çok bilinçsiz ve hızla yayılıyor.

Astoria şu aşamada kocasıyla 7/24 dipdibe olmak durumunda olanlara cinayet ya da boşanma davalarının artmaması doğrultusunda ne önerirsin?

Ay Çin'de de boşanma oranları artmış ya hahassjsjs. Mehmet Öz bol bol seks yapmayı önermiş

Kardeşinin neden erkek olduğunu düşündüm bilmiyorum.
Kızsa durum biraz daha zor çünkü daha duygusal bakıyordur duruma.
Bu tip durumlarda, ben, çocuğa/ergene seçim yaptırmayı -karar verdirmeyi faydalı görüyorum.
Durumu tekrar masaya yatırıp;
'sıkıldığını, bunaldığını görüyorum ve sana yardımcı olmak istiyorum.
Ya burda kalalım .......... yapalım ya da bahçesi olan diğer eve geçelim ve bahçede biraz zaman geçirelim. Sen seç, hangisi sana daha iyi gelecekse?'
Kararı kendisinin vermesi, onu duygusal olarak destekler ve işbirliğine açık hale getirir.

Dun markete gittim. Maske taktmistim ama gözlerimi ovusturdum farkina sonradan vardim. Dünden beri gözlerim bir garip. Araştırdım boyle bir sey varmis.
Belki psikolojiktir, çünkü malum hepimiz tedirginiz, mesela kızım nezle oldu dün, anne Corona mıyım dedi, aslında değil zira kimseyle teması yok, evde ama panik bir yapıya sahip, sizin de öyle bir durum olabilir, başka belirtiler var mı? Yüksek ateş, öksürük gibi, içinizi rahatlatmak için ALO 184'ü arayıp bilgi alın isterseniz.

Aaaaa bende salı pazari çocuguyum.evimiz müsrakildi ve kapimizda pazar kurulurdu. Bende yazin soguk su satardim. (BUZ GİBİ SOĞUK SUDAN İÇENNNNNN) .

Gerçekten ya, her an elinin altında olduğunu bilince kıymeti de kalmıyor.
Ay bir de sigara kavgası yapıyoruz ya delirtiyor beni. Konuyla ilgisi yok ama bak sigara içenler daha risk altındaymış bıraksan ne güzel olur diyorum, geyiğe vuruyor iyice sinirleniyorum. Nasıl konuşmak lazım bilemiyorum.

Aaaaa bende salı pazari çocuguyum.evimiz müsrakildi ve kapimizda pazar kurulurdu. Bende yazin soguk su satardim. (BUZ GİBİ SOĞUK SUDAN İÇENNNNNN) .
Eski tadı kalmadı diyorlar, en son kızım 2 yaşındayken gitmiştim, çocuğu da aldım o kalabalığın içine daldım, ne akıl:))) annemler sağolsun her hafta giderlerdi, maksat aktivite olsun, hepsi de boğazlıdır da maşallah, pazar sonrası bir restaurantta yemek yemek için salı pazarı bahaneleriydi, bana da bulaştırmışlardı, 2 tezgah gezip sonra yemek yiyecek yer arıyordum, salı pazarı denip geçilmesin virüs gibi bulaşıcı mübarek

Gecmis olsun.

Öksürük yok, ates 36.6. Atesi baz alıyorum ben ama goz tutulmasi nedir, nasil olur merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…