Çocukken vardı benim oyuncak kasam, ondan da bulursanız, enişteyi de kasaya oturttun mu orijinalini aratmazÇoğunlukla evdeyim, o yüzden bu öneri bana göre değil ama rutinimde günlük yürüyüşlerim ve çok şey almasam da market reyonlarını gezme alışkanlığım vardı, balkonda volta atsam, evin bir köşesine de market reyonları kursam psikolojime iyi gelir mi
Ayrıca sokakta eldivenle gezenler siyah olanı tercih etmesin, cellat figürü canlanıyor gözümde, her an boğamıza yapışacaklarmış gibi hissediyorum, çiçekli kelebekli maskeler ve eldivenler taksınlar lütfen :))
Roller coaster yerine market gezme simülasyonu yapan da, ne bilim...
Market krizimle kafa mı buluyorsunuzÇok ekonomik. Bütün gün geziyorsun ama alışveriş yapıp para harcamıyorsun
Makarna kritik, lütfen makarna paketlerine gerekli hassasiyeti gösterelim
Haklisiniz Ben bu konuyu cok konusuyoru. surekli elini yika dezenfektan kullan hastanede maskeni takmayi unutma vs diyorum belli etmemeye calisiyor ama kaygili ....Benim eşim de riskli bir birimde çalışıyor. Üstüne üstlük bulunduğu yer yol geçen hanı gibi. Şimdi normalde bunu düşünerek delirmem lazım benim. Ama ben bunu ona hissettirirsem kaygısı daha da artacak. O yüzden bir sağlıkçı olarak önlemini çok iyi aldığını bildiğimden buna aynen devam etmesi, önlemlerini aldıktan sonra belirsizlik konusunda kaygı yaşamaması konusunda telkin veriyorum. Burada psikolojik sağlamlık için yazdığım şeylerin aynısını ona da söylüyorum aslında. Birlikte meditasyon yapmaya başladık, başta saçma buluyordu ama yaptıkça gerçekten rahatlamaya başladı. Bu onun işi sonuçta, o güçlü olup bize iyilik verdikçe kendisinin de iyi olacağını söylüyorum. Birlikteyken de COVID-19 haberleri hakkında pek konuşmuyoruz, anca servisteki durumları anlatıyorsa anlatıyor.
Corona belirtilerinde göz tutulması var mıBen su sira daha cok belirtileri merak ediyorum. Topikte goz tutulmasi nedir?bilen ya da yasadigini hisseden var mi?
Haklisiniz Ben bu konuyu cok konusuyoru. surekli elini yika dezenfektan kullan hastanede maskeni takmayi unutma vs diyorum belli etmemeye calisiyor ama kaygili ....
Dun markete gittim. Maske taktmistim ama gözlerimi ovusturdum farkina sonradan vardim. Dünden beri gözlerim bir garip. Araştırdım boyle bir sey varmis.Corona belirtilerinde göz tutulması var mıöksürük, Ateş, sıtma gibi belirtiler var diye biliyorum ama
Ben de Finlandiyadayim. Kırsal bir yere geldim. İş yerimde positif Corona çıktı. 4 gündür karantinaya aldım kendimi. 1 yaşındaki kızım öksürüyor,burnu akıyor ateş yok.bende ve eşimde bir şey yok. Bende panik yapıyorum. Ama bir yanımda sorguluyor , abarttiklari kadar var mı diye çünkü normal gripten bir yıl içinde daha fazla kişi ölüyor diyorlar , kafam çok karışık, ben zaten bu virüsden kacisim olduğunu dusunmuyorum hele Avrupa'da yaşıyorsak.Nereye kadar kacabiliriz?evde karantinaya kalmak da çözüm değil ki. İş yerimde geçen hafta başka ülkelerden gelenler vardı. İnsanlar her yer de çok bilinçsiz ve hızla yayılıyor.Canım 1 taşıyıcı kişi yani diyelim ki bir çocuk ya da genç 14 günde hastalığı 600 kişiye yayabilme potansiyeline sahip işte, okulda, kafede, markette, toplu taşımada. Sen grip gibi atlatırsın yanındaki hamile olabilir, kronik hastalığı olan biri olabilir, diyabeti tansiyonu şekeri olabilir, yaşlı olbilir. Hele ki ülkemizde 50 yaş üstü herkesin bu tarz hastalıkları var, Çok bencilce bir yaklaşım gençlere bulaşmıyor demek. İtalya da genç ölümler yüzde 0,3. Yani bin kişiden 3 ü ölüyor. Az sayılmaz. Üstelik bu virüse yakalanan kişilerin ileride yaşayacağı sorunlar da bilinmiyor. Şu an avrupa da hayat durdu, iş güç bitti karantinadayız sağlık hizmetine deli gibi bütçe ayrılıyor. Maalesef burda yaşananları panik olmasın diye türk basınına yeterince yansıtmamışlar bence çünkü vaka sayısı hızla artarken insanların umarsız olması çok enteresan.
Astoria şu aşamada kocasıyla 7/24 dipdibe olmak durumunda olanlara cinayet ya da boşanma davalarının artmaması doğrultusunda ne önerirsin?
HarikasinnnnAstoria şu aşamada kocasıyla 7/24 dipdibe olmak durumunda olanlara cinayet ya da boşanma davalarının artmaması doğrultusunda ne önerirsin?
Kardeşinin neden erkek olduğunu düşündüm bilmiyorum.konustuk aslinda. onun sonucu daha cikmadi bizimkiler cikti. oturdu agladi baya. sakinlestirmeye calistim “babam bize her seyi anlatti zaten, seninki pozitif olsa bizimki de pozitif olurdu, neden korkuyorsun ki bizim babamiz her seyi biliyor zaten biz de biliyoruz” vs dedim salladim iste sirf guven yaratmak icin. yok baya bir hircinlasti butun gun benimle konusmadi. babam telefon etmis onu da acmamis.
ben de aksine hic sakin bir insan degilim. yani asiri sabir gosteriyorum ama patlayip iyi bir firca cekmem
de an meselesi. bu arada kardesim kiz. :)
Belki psikolojiktir, çünkü malum hepimiz tedirginiz, mesela kızım nezle oldu dün, anne Corona mıyım dedi, aslında değil zira kimseyle teması yok, evde ama panik bir yapıya sahip, sizin de öyle bir durum olabilir, başka belirtiler var mı? Yüksek ateş, öksürük gibi, içinizi rahatlatmak için ALO 184'ü arayıp bilgi alın isterseniz.Dun markete gittim. Maske taktmistim ama gözlerimi ovusturdum farkina sonradan vardim. Dünden beri gözlerim bir garip. Araştırdım boyle bir sey varmis.
Kolay ulaşılabilir olunca heyecan azalıyorAy Çin'de de boşanma oranları artmış ya hahassjsjs. Mehmet Öz bol bol seks yapmayı önermiş
Market krizimle kafa mı buluyorsunuzyahu ben salı pazarı çocuğuyum, annem, yengem, teyzem tarafından salı pazarına götürülen, alışveriş yapmadıkları tezgahlardaki ürünleri bile elleyen bir ailenin içinde büyüdüm, pazar tezgahlarından elimi çekip markete yoğunlaşmış olmam büyük başarı, şu an virüs yüzünden eve kapanan teyzem bunalımda, sosyete pazarını gezemiyor diye krize girdi, depresyondan yemek yiyorlarmış
Marketlerde benden beterleri var, market indirim kitapçıklarıyla ürün kovalıyorlar, onlar ne yapsın, siz hep yoga, o bu şu'dan bahsediyorsunuz, biz yogayı ne bilek, evde tek yaptığımız uykudan kalkınca gerinmek :)
Kolay ulaşılabilir olunca heyecan azalıyor
Ay bir de sigara kavgası yapıyoruz ya delirtiyor beni. Konuyla ilgisi yok ama bak sigara içenler daha risk altındaymış bıraksan ne güzel olur diyorum, geyiğe vuruyor iyice sinirleniyorum. Nasıl konuşmak lazım bilemiyorum.Gerçekten ya, her an elinin altında olduğunu bilince kıymeti de kalmıyor.
Eski tadı kalmadı diyorlar, en son kızım 2 yaşındayken gitmiştim, çocuğu da aldım o kalabalığın içine daldım, ne akıl:))) annemler sağolsun her hafta giderlerdi, maksat aktivite olsun, hepsi de boğazlıdır da maşallah, pazar sonrası bir restaurantta yemek yemek için salı pazarı bahaneleriydi, bana da bulaştırmışlardı, 2 tezgah gezip sonra yemek yiyecek yer arıyordum, salı pazarı denip geçilmesin virüs gibi bulaşıcı mübarekAaaaa bende salı pazari çocuguyum.evimiz müsrakildi ve kapimizda pazar kurulurdu. Bende yazin soguk su satardim. (BUZ GİBİ SOĞUK SUDAN İÇENNNNNN) .
Kolay ulaşılabilir olunca heyecan azalıyor
Psikolojimi bozacaksınız olan var olmayan varGerçekten ya, her an elinin altında olduğunu bilince kıymeti de kalmıyor.
Ajdjdjdjdjds
Belki psikolojiktir, çünkü malum hepimiz tedirginiz, mesela kızım nezle oldu dün, anne Corona mıyım dedi, aslında değil zira kimseyle teması yok, evde ama panik bir yapıya sahip, sizin de öyle bir durum olabilir, başka belirtiler var mı? Yüksek ateş, öksürük gibi, içinizi rahatlatmak için ALO 184'ü arayıp bilgi alın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?