bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Öteki üyelere siz yazmayın demiyor ki

Ki kimse diyemez zaten

Isteyen kurallar çerçevesinde her şeyi yazar

Sadece "sana yazma diyenleri takma lütfen yaz" diyor
Ben de neye gore, kime gore diyorum

Oteki arkadasin yazdiklari gereksiz ise sizinkiler de gereksiz. Bosuna topigi isgal ediyorsunuz. Birbirinizi pohpohlamak istiyorsaniz ozelden devam edin.

Ben arkadasa yazmisken sizin bana cevap vermeniz 'gereksiz'.

Ben oyle polemik yaptiklariniza benzemem. Goz ardi eder gecerim.

Son düzenleme:
Yoga challenge mı

Bunu yollayacağını biliyordum
Aahfa valla bakıp bakıp bir buna gülüyorum, bir de balkondan şarkı söylemeye çalışan Alman'a
Dur yine açıp dinleyeyim. O kendine kendine şarkı söylerken sonunda geldiği hal ahfah

Yoo, bahçeye çıkıp gezebilirsiniz uzmanlar bunu söylüyor zaten. Sosyal izolasyon önemli daha çok, açık havada dolanabilirsiniz. Çocuk da evde sıkılıyordur normal. Ama kalabalık ortamlara girmek istiyorsa bunun sağlığı için uygun olmayacağını açıklayabilirsin. derin sularda çocuk ve ergen konusunda benden daha uzman, o nasıl açıklanacağı konusunda daha fazla yardımcı olabilir.

olumsuz duygular tıpkı virüs gibi bulaşıcıdır kaygı da bunların başında gelir.
Muhtemelen genç adam test sonucu ile ilgili yoğun bir kaygı duyuyor hatta karantina altına alınacağından endişe ediyor.
Yansıtıcı konuşma, açık uçlu soru sorma vb yollarla kardeşinin ne düşünüp hissettiğini, anlaman mümkün olur mu?

ya bahce diye bir sey yok ki iste evin alti direkt avm, onu de ana yol. cocugun kalabaliktan uzakta dumduz dikilecegi bir alan bulsam bile cikaracagim. asirinin da asirisi sosyal bir cocuktu ona da hak veriyorum ama elimden bir sey gelmiyor. valla gece o uyuyunca agliyorum umutsuz ev kadinina dondum

Hanımlar,
lütfen konuya kişisel duygular karışmasın, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bunu en azından bu topikte dile getirmeyin lütfen, bu topik buna hiç uygun değil.
Mune sen oteki arkadaşı kurallara uymadığı icin banlamadin mi?
Arkasından yazdıkları gereksiz diye eklemenin ne anlami var. Konumuz korona. Dedikodu yapma topigi degil burasi. Ozelden devam edebilirler.

Banlanan kisiyi de tanimam bu arada.

Araba yok mu? Çabucak bir hava aldırıp geri getirebilirsin çok sıkıldıysa ama sakin bir yer olsun. Çocuk depresyona girmeye doğru adım adım gidiyorsa şimdiden o da sıkıntı.

Sanal gerçeklik gözlüğü alın bari
Anacım onu almak için netten sipariş vermek lazım, al sana coronaya davetiye ben en iyisi relax müziklerimizi dinleyeyim, arada balkonda volta atayım, hiiiii onu da yapamam yan apartmanın balkonuyla güvenli mesafe yok, terasa atayım kendimi, yoga bilmiyorum ama güzel oynarım 9/8'lik açar oynarım, eldeki makarna ve mercimek paketlerine dokunur market krizimi de yendim mi tamamdır:)))

Arkadaşlar ben mi bir tek bu kadar umursamiyorum. Televizyonlarda gençler hafif grip gibi atlatacaklar, çocuklara bir şey olmayacak deniliyor. Niye bu kadar endişeleniyoruz. Benim de annem var ama evden çıkmiyorlar. Zaten ölen kişi 87 yaşındaymış, normal grip bile sebep olabilirdi.

La havle, genel uyarılarımı kimse üzerine alınmasın diye defalarca dedim, lafı ortaya yazdım yani hepinize, şimdi rica ediyorum şu bahsi kapasın herkes ve konumuza dönelim, bu topik hem bilgi paylaşımı hem panik halini yenmemiz biraz kafa dağıtmamız için var.

Benimde esim saglikci bende saglikciyim ama Ben brz daha endiseliyim ozellikle esim konusunda cunku erkeklerde bulasicilik fazla olmasi bide riskli birimde ... Siz esinize nasil destek oluyorsunuz

Araba yok mu? Çabucak bir hava aldırıp geri getirebilirsin çok sıkıldıysa ama sakin bir yer olsun. Çocuk depresyona girmeye doğru adım adım gidiyorsa şimdiden o da sıkıntı.

arabam var da kendisi de yurt disindan geldigi icin daha dikkatliyim onu disari cikarma konusunda. evi degistirmeye yanasmazsa bulacagim bir yerler artik. huzursuzlugunu da anliyorum yaninda annesi babasi yok ama of bilmiyorum biraz daha konusayim razi olursa yarin direkt bahceli eve goturecegim. cok tesekkur ederim Astoria gercekten.

Roller coaster yerine market gezme simülasyonu yapan da, ne bilim...
Çok ekonomik. Bütün gün geziyorsun ama alışveriş yapıp para harcamıyorsun

Makarna kritik, lütfen makarna paketlerine gerekli hassasiyeti gösterelim

Ben su sira daha cok belirtileri merak ediyorum. Topikte goz tutulmasi nedir?bilen ya da yasadigini hisseden var mi?

Canım 1 taşıyıcı kişi yani diyelim ki bir çocuk ya da genç 14 günde hastalığı 600 kişiye yayabilme potansiyeline sahip işte, okulda, kafede, markette, toplu taşımada. Sen grip gibi atlatırsın yanındaki hamile olabilir, kronik hastalığı olan biri olabilir, diyabeti tansiyonu şekeri olabilir, yaşlı olbilir. Hele ki ülkemizde 50 yaş üstü herkesin bu tarz hastalıkları var, Çok bencilce bir yaklaşım gençlere bulaşmıyor demek. İtalya da genç ölümler yüzde 0,3. Yani bin kişiden 3 ü ölüyor. Az sayılmaz. Üstelik bu virüse yakalanan kişilerin ileride yaşayacağı sorunlar da bilinmiyor. Şu an avrupa da hayat durdu, iş güç bitti karantinadayız sağlık hizmetine deli gibi bütçe ayrılıyor. Maalesef burda yaşananları panik olmasın diye türk basınına yeterince yansıtmamışlar bence çünkü vaka sayısı hızla artarken insanların umarsız olması çok enteresan.

konustuk aslinda. onun sonucu daha cikmadi bizimkiler cikti. oturdu agladi baya. sakinlestirmeye calistim “babam bize her seyi anlatti zaten, seninki pozitif olsa bizimki de pozitif olurdu, neden korkuyorsun ki bizim babamiz her seyi biliyor zaten biz de biliyoruz” vs dedim salladim iste sirf guven yaratmak icin. yok baya bir hircinlasti butun gun benimle konusmadi. babam telefon etmis onu da acmamis.

ben de aksine hic sakin bir insan degilim. yani asiri sabir gosteriyorum ama patlayip iyi bir firca cekmem
de an meselesi. bu arada kardesim kiz. :)

Benimde esim saglikci bende saglikciyim ama Ben brz daha endiseliyim ozellikle esim konusunda cunku erkeklerde bulasicilik fazla olmasi bide riskli birimde ... Siz esinize nasil destek oluyorsunuz

Benim eşim de riskli bir birimde çalışıyor. Üstüne üstlük bulunduğu yer yol geçen hanı gibi. Şimdi normalde bunu düşünerek delirmem lazım benim. Ama ben bunu ona hissettirirsem kaygısı daha da artacak. O yüzden bir sağlıkçı olarak önlemini çok iyi aldığını bildiğimden buna aynen devam etmesi, önlemlerini aldıktan sonra belirsizlik konusunda kaygı yaşamaması konusunda telkin veriyorum. Burada psikolojik sağlamlık için yazdığım şeylerin aynısını ona da söylüyorum aslında. Birlikte meditasyon yapmaya başladık, başta saçma buluyordu ama yaptıkça gerçekten rahatlamaya başladı. Bu onun işi sonuçta, o güçlü olup bize iyilik verdikçe kendisinin de iyi olacağını söylüyorum. Birlikteyken de COVID-19 haberleri hakkında pek konuşmuyoruz, anca servisteki durumları anlatıyorsa anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…