- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Sanal gerçeklik gözlüğü alın bari
Ben de neye gore, kime gore diyorumÖteki üyelere siz yazmayın demiyor ki
Ki kimse diyemez zaten
Isteyen kurallar çerçevesinde her şeyi yazar
Sadece "sana yazma diyenleri takma lütfen yaz" diyor
Yoga challenge mıYoğun tempodan başlayıp başlayıp devam edemediğim yoga challengemı yapıyorum. Uzun zamandır oynamak istediğim oyunları oynuyorum. Kitap okuyorum. Projem için makale okumam lazımdı kafam sakin olduğundan birkaç güne ona geçeceğim. Bol bol kedimi sevip kucaklıyorumKendi evimse yapmaya üşendiğim yemekleri yapıyorum. Bende özlem dışında her şey yolunda valla. Yanlış anlaşılmayacaksa bu "araya" ihtiyacım varmış resmen.
Aahfa valla bakıp bakıp bir buna gülüyorum, bir de balkondan şarkı söylemeye çalışan Alman'aBunu yollayacağını biliyordum
evimiz tam olarak havalanmiyorsa 11-12 yaslarinda bir cocugu bu karantina surecinde bahceli bir eve goturmek sizce nasil etki yaratir? daha da kotu hissettirir mi? bu surecten cok kotu etkilenmis bir cocuk ama. su an kafama puzzle firlatip babami araaagggg disari cikicaaammmm diye aglayan bir canavar.Astoria derin sularda
baska eve gitmeyi teklif ettigimde direkt “neden kaciyoruz, testim pozitif mi cikti” kafasina giriyor.
olumsuz duygular tıpkı virüs gibi bulaşıcıdır kaygı da bunların başında gelir.evimiz tam olarak havalanmiyorsa 11-12 yaslarinda bir cocugu bu karantina surecinde bahceli bir eve goturmek sizce nasil etki yaratir? daha da kotu hissettirir mi? bu surecten cok kotu etkilenmis bir cocuk ama. su an kafama puzzle firlatip babami araaagggg disari cikicaaammmm diye aglayan bir canavar.Astoria derin sularda
baska eve gitmeyi teklif ettigimde direkt “neden kaciyoruz, testim pozitif mi cikti” kafasina giriyor.
Yoo, bahçeye çıkıp gezebilirsiniz uzmanlar bunu söylüyor zaten. Sosyal izolasyon önemli daha çok, açık havada dolanabilirsiniz. Çocuk da evde sıkılıyordur normal. Ama kalabalık ortamlara girmek istiyorsa bunun sağlığı için uygun olmayacağını açıklayabilirsin.derin sularda çocuk ve ergen konusunda benden daha uzman, o nasıl açıklanacağı konusunda daha fazla yardımcı olabilir.
Mune sen oteki arkadaşı kurallara uymadığı icin banlamadin mi?Hanımlar,
lütfen konuya kişisel duygular karışmasın, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bunu en azından bu topikte dile getirmeyin lütfen, bu topik buna hiç uygun değil.
ya bahce diye bir sey yok ki iste evin alti direkt avm, onu de ana yol. cocugun kalabaliktan uzakta dumduz dikilecegi bir alan bulsam bile cikaracagim.asirinin da asirisi sosyal bir cocuktu ona da hak veriyorum ama elimden bir sey gelmiyor. valla gece o uyuyunca agliyorum umutsuz ev kadinina dondum
Anacım onu almak için netten sipariş vermek lazım, al sana coronaya davetiye
Sanal gerçeklik gözlüğü alın bari
La havle, genel uyarılarımı kimse üzerine alınmasın diye defalarca dedim, lafı ortaya yazdım yani hepinize, şimdi rica ediyorum şu bahsi kapasın herkes ve konumuza dönelim, bu topik hem bilgi paylaşımı hem panik halini yenmemiz biraz kafa dağıtmamız için var.Mune sen oteki arkadaşı kurallara uymadığı icin banlamadin mi?
Arkasından yazdıkları gereksiz diye eklemenin ne anlami var. Konumuz korona. Dedikodu yapma topigi degil burasi. Ozelden devam edebilirler.
Banlanan kisiyi de tanimam bu arada.
Benimde esim saglikci bende saglikciyim ama Ben brz daha endiseliyim ozellikle esim konusunda cunku erkeklerde bulasicilik fazla olmasi bide riskli birimde ... Siz esinize nasil destek oluyorsunuzOlabiliriz, olmayabiliriz. Belirsiz işte, ne olacağını bilemiyoruz. Ama sürekli kaygı içinde yaşamak size yardımcı olmayacağı gibi duygusal dengenizi de bozacak. Ben bu durumda da bir anlam aramaya çalışıyorum, daha çok kendi içime dönmeye çalışıyorum, evden izoleyken ertelediğim işleri yapmak için fırsat olarak görüp değerlendiriyorum. Nişanlım sağlıkçı, bir yandan da o da çok stresli. Ona da psikolojik sağlamlık aşılamam gerekiyor, o yüzden süngüyü dik tutmam da önemli. Kaygı çok bulaşıcı bir şey, ama olumlu duygular da öyle.
Araba yok mu? Çabucak bir hava aldırıp geri getirebilirsin çok sıkıldıysa ama sakin bir yer olsun. Çocuk depresyona girmeye doğru adım adım gidiyorsa şimdiden o da sıkıntı.
Çok ekonomik. Bütün gün geziyorsun ama alışveriş yapıp para harcamıyorsunRoller coaster yerine market gezme simülasyonu yapan da, ne bilim...
Makarna kritik, lütfen makarna paketlerine gerekli hassasiyeti gösterelimAnacım onu almak için netten sipariş vermek lazım, al sana coronaya davetiyeben en iyisi relax müziklerimizi dinleyeyim, arada balkonda volta atayım, hiiiii onu da yapamam yan apartmanın balkonuyla güvenli mesafe yok, terasa atayım kendimi, yoga bilmiyorum ama güzel oynarım 9/8'lik açar oynarım, eldeki makarna ve mercimek paketlerine dokunur market krizimi de yendim mi tamamdır:)))
La havle, genel uyarılarımı kimse üzerine alınmasın diye defalarca dedim, lafı ortaya yazdım yani hepinize, şimdi rica ediyorum şu bahsi kapasın herkes ve konumuza dönelim, bu topik hem bilgi paylaşımı hem panik halini yenmemiz biraz kafa dağıtmamız için var.
Canım 1 taşıyıcı kişi yani diyelim ki bir çocuk ya da genç 14 günde hastalığı 600 kişiye yayabilme potansiyeline sahip işte, okulda, kafede, markette, toplu taşımada. Sen grip gibi atlatırsın yanındaki hamile olabilir, kronik hastalığı olan biri olabilir, diyabeti tansiyonu şekeri olabilir, yaşlı olbilir. Hele ki ülkemizde 50 yaş üstü herkesin bu tarz hastalıkları var, Çok bencilce bir yaklaşım gençlere bulaşmıyor demek. İtalya da genç ölümler yüzde 0,3. Yani bin kişiden 3 ü ölüyor. Az sayılmaz. Üstelik bu virüse yakalanan kişilerin ileride yaşayacağı sorunlar da bilinmiyor. Şu an avrupa da hayat durdu, iş güç bitti karantinadayız sağlık hizmetine deli gibi bütçe ayrılıyor. Maalesef burda yaşananları panik olmasın diye türk basınına yeterince yansıtmamışlar bence çünkü vaka sayısı hızla artarken insanların umarsız olması çok enteresan.Arkadaşlar ben mi bir tek bu kadar umursamiyorum. Televizyonlarda gençler hafif grip gibi atlatacaklar, çocuklara bir şey olmayacak deniliyor. Niye bu kadar endişeleniyoruz. Benim de annem var ama evden çıkmiyorlar. Zaten ölen kişi 87 yaşındaymış, normal grip bile sebep olabilirdi.
olumsuz duygular tıpkı virüs gibi bulaşıcıdır kaygı da bunların başında gelir.
Muhtemelen genç adam test sonucu ile ilgili yoğun bir kaygı duyuyor hatta karantina altına alınacağından endişe ediyor.
Yansıtıcı konuşma, açık uçlu soru sorma vb yollarla kardeşinin ne düşünüp hissettiğini, anlaman mümkün olur mu?
Bunda ne art niyet aradın çok merak ettimYoga challenge mı
Benimde esim saglikci bende saglikciyim ama Ben brz daha endiseliyim ozellikle esim konusunda cunku erkeklerde bulasicilik fazla olmasi bide riskli birimde ... Siz esinize nasil destek oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?