bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kızlar hiç etrafınızda emzirirken korona olan biri oldu mu? süreç nasıl işliyor? ilaç alırsak emziremeyiz eğer iyiysek ilaç almayabiliyor muyuz?
Televizyonda doktor emziren annelerin asla bırakmasını önermiyoruz dedi maske ve eldivenle emzire bilirler dedi olanlar daha net yazar tabi pozitif misiniz?

Test fobim var resmen hiç istemiyorum
Eşim ilk testini zaten özelde yaptırmisti ücretiyle ikinciyi devlet yapmıyor mu yani

Test fobim var resmen hiç istemiyorum
Eşim ilk testini zaten özelde yaptırmisti ücretiyle ikinciyi devlet yapmıyor mu yani
ikinciyi devlet yapar devlet 1 kere yapinca ikincisini yapmiyor ama gidince negatif oldum mu acaba demesin belirtilerim var desin

En son ne zaman saç kestirdiğimi hatırlamıyorum. Virüs çıktıkdan sonra kestirmedim ama, bugün kestirdim. İnş olmaz bişey.

En son ne zaman saç kestirdiğimi hatırlamıyorum. Virüs çıktıkdan sonra kestirmedim ama, bugün kestirdim. İnş olmaz bişey.
Ben de yarın sabah ilk randevuyu aldım.
Saçım ombreli esasında Nisan ayında yenilenme zamanıydı. Düşünün ne hale geldim Ama 4 saat sürüyor normal şartlarda, şimdi o kadar uzun saat kalmayı göze alamıyorum. Ombresiz ve normalden daha kısa bir saç modeline geçiş yapacağım.

Merhaba herkese
bi sorum olucaktı covid testi yaptıranlar test sonucunuz kaç günde çıktı ?

Her yerde süreç aynı mı işliyor bilemiyorum ama esinizle beraber yaşadığınız icin esiniz pozitifse sizi de karantinaya alırlar test yapmazlar yani bursa böyle yapiyorlar.

24 saati geçti benim henüz yansımadı e nabızada merak ettim teşekkürler
covit 19 sekmesine bakiyorsunuz dimi
benim ayri ayri zamanlarda 5 kuzenime yaptirdik hepsi ayni sekilde 12 13 saat sonra cikti enteresan bu kadar sure cikmamasi

covit 19 sekmesine bakiyorsunuz dimi
benim ayri ayri zamanlarda 5 kuzenime yaptirdik hepsi ayni sekilde 12 13 saat sonra cikti enteresan bu kadar sure cikmamasi
Evet hem uygulamadan hem internet sitesinden bakıyorum hala yansımamış bende kısa sürede çıkıyo diye biliyodum aslında ama

Günaydın sevgili dostlarım, bugün günlerden yağmur. Dün akşamdan beri aralıksız yağıyor. Çatıya sürdüğümüz yalıtım maddesini henüz aşıp içeriye damlamaya başlamadı (umarım yalıtım işe yarar da bu sene çatımız akmaz). Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki sisli ufuk çizgisi ve zakkum çiçekleri, gri gökyüzü fonunda yasemin çiçekleri, yağmurda ıslanmış bir pembe gül, sarı bir sonbahar yaprağı, kana tespih çiçeği yaprağı üzerinde yağmur damlaları ve fırından yeni çıkmış sımsıcak ekmek kokuları gönderiyorum. Kedim Gözde de sizlere günaydın diyor, sevgiler

kızlar hiç etrafınızda emzirirken korona olan biri oldu mu? süreç nasıl işliyor? ilaç alırsak emziremeyiz eğer iyiysek ilaç almayabiliyor muyuz?
eger hafif atlatiyorsaniz hamilelere ve emziren annelere ilaç verilmiyor. Emzirmeye devam edilmesini daha öncelikli görüyor doktorlar. Maskeyi takip gogsunuzu yıkayarak emzirmeye devam edilsin diye duydum çoğu doktordan ama elbette Allah korusun durumunuz kotulesirse ilaç almalısınız.

ay çok güzeller. Gözde de mütiş. O ekmeklere bayıldım ya siz mi yaptınız? Aç karnıma baktım sanırım

ay çok güzeller. Gözde de mütiş. O ekmeklere bayıldım ya siz mi yaptınız? Aç karnıma baktım sanırım
Teşekkür ederim. Ekmekleri ben yapıyorum artık iyice öğrendim, o kadar güzel oluyor ki pandemi bitse de kendim yapmaya devam edeceğim bundan sonra.

Televizyonda doktor emziren annelerin asla bırakmasını önermiyoruz dedi maske ve eldivenle emzire bilirler dedi olanlar daha net yazar tabi pozitif misiniz?

yok allah korudun şu an değilim ama

ay iyi bari
yani inşallah hafif atlatırız tabi olursak
sanırım herkes olacak er geç artık ben kabullendim.
şimdilik şükür bir durum yok ama ilerki günler ne olacak hiç bilmiyorum.
çocuğum 6 aylık olana kadar olmamak şimdilik tek hedefim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…