- 14 Temmuz 2011
- 2.989
- 10.120
- 408
- 40
Televizyonda doktor emziren annelerin asla bırakmasını önermiyoruz dedi maske ve eldivenle emzire bilirler dedi olanlar daha net yazar tabi pozitif misiniz?kızlar hiç etrafınızda emzirirken korona olan biri oldu mu? süreç nasıl işliyor? ilaç alırsak emziremeyiz eğer iyiysek ilaç almayabiliyor muyuz?
Test fobim var resmen hiç istemiyorumpozitif cikarsa esiniz yarin e nabizdan gorursunuz
eve gelir ilaç verirler eşinize sizde semptomlariniz oldugunu soyleyeceginiz icin sizdende test isteyecekler muhtemelen.
yattiginiz sureyide gox onunde bulundurarak haftaya 2.bir test yaptirmanizi isterler muhtemelen ama o testi ucretli yaptirmaniz gerekiyor devlet 2.bir test yapmiyor suan diye biliyorum
İnsallah öyledir yarın çıkacak sonuç bakalımAllahım acil şifalar versin inşallah. Küçük bir üşütmedir inşallah.
ikinciyi devlet yapar devlet 1 kere yapinca ikincisini yapmiyor ama gidince negatif oldum mu acaba demesin belirtilerim var desinTest fobim var resmen hiç istemiyorum
Eşim ilk testini zaten özelde yaptırmisti ücretiyle ikinciyi devlet yapmıyor mu yani
Test pozitif çıktığında,sistemde kodunuza işleniyor. TC.kimlik gibi düşünün.Demek istedigim bır yıllık kodla ne zaman pozitifiz nasil anlasinlar
HES uygulasinin bir boşlugu bu bence
Ben de yarın sabah ilk randevuyu aldım.En son ne zaman saç kestirdiğimi hatırlamıyorum. Virüs çıktıkdan sonra kestirmedim ama, bugün kestirdim. İnş olmaz bişey.
Merhaba hanımlar bir sorum olacak size:
1 haftadır ağır grip gibiyim hastayım. Ben grip olduktan 2 gün sonra da aynı şeyler eşimde oldu ve yatıyoruz 1 haftadır evde kimseyle görüşmedik ve disarı dahi çıkmadık hani belki koronayizdir diye.
Bu hafta eşim ise gitmeyince iş yeri covid testi istedi tabi hasta olduğunu duyunca. Özelde bir doktora gözüktü kan tahliline bakmışlar korona değildir demiş. Bugün doktor aradi, kanda herhangi bir bakteri çıkmadı korona testi olun diye. Eşimde gitti oldu. 2 gün sonra açıklanacak.
Şimdiki eğer pozitif cikarsa demek ki ben de koronayim benden ona geçti hatta yani. Ama ben korktuğum için test olmadım. Bundan sonraki süreç nasıl olur benim için? Test mi yaparlar? Sadece 15 gün karantina filan mı verirler? Bir de karantina bitiminde yine mi test yapıyorlar nasıl işliyor süreç?
ertesi gun e nabizdan baktik kuzenlerimin sonuclarinaMerhaba herkese
bi sorum olucaktı covid testi yaptıranlar test sonucunuz kaç günde çıktı ?
24 saati geçti benim henüz yansımadı e nabızada merak ettim teşekkürlerertesi gun e nabizdan baktik kuzenlerimin sonuclarina
covit 19 sekmesine bakiyorsunuz dimi24 saati geçti benim henüz yansımadı e nabızada merak ettim teşekkürler
Evet hem uygulamadan hem internet sitesinden bakıyorum hala yansımamış bende kısa sürede çıkıyo diye biliyodum aslında amacovit 19 sekmesine bakiyorsunuz dimi
benim ayri ayri zamanlarda 5 kuzenime yaptirdik hepsi ayni sekilde 12 13 saat sonra cikti enteresan bu kadar sure cikmamasi
eger hafif atlatiyorsaniz hamilelere ve emziren annelere ilaç verilmiyor. Emzirmeye devam edilmesini daha öncelikli görüyor doktorlar. Maskeyi takip gogsunuzu yıkayarak emzirmeye devam edilsin diye duydum çoğu doktordan ama elbette Allah korusun durumunuz kotulesirse ilaç almalısınız.kızlar hiç etrafınızda emzirirken korona olan biri oldu mu? süreç nasıl işliyor? ilaç alırsak emziremeyiz eğer iyiysek ilaç almayabiliyor muyuz?
ay çok güzeller. Gözde de mütiş. O ekmeklere bayıldım ya siz mi yaptınız?Günaydın sevgili dostlarım, bugün günlerden yağmur. Dün akşamdan beri aralıksız yağıyor. Çatıya sürdüğümüz yalıtım maddesini henüz aşıp içeriye damlamaya başlamadı (umarım yalıtım işe yarar da bu sene çatımız akmaz). Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki sisli ufuk çizgisi ve zakkum çiçekleri, gri gökyüzü fonunda yasemin çiçekleri, yağmurda ıslanmış bir pembe gül, sarı bir sonbahar yaprağı, kana tespih çiçeği yaprağı üzerinde yağmur damlaları ve fırından yeni çıkmış sımsıcak ekmek kokuları gönderiyorum. Kedim Gözde de sizlere günaydın diyor, sevgiler
Eki Görüntüle 2701672 Eki Görüntüle 2701673 Eki Görüntüle 2701674 Eki Görüntüle 2701675 Eki Görüntüle 2701676 Eki Görüntüle 2701677 Eki Görüntüle 2701678
Teşekkür ederim. Ekmekleri ben yapıyorum artık iyice öğrendim, o kadar güzel oluyor ki pandemi bitse de kendim yapmaya devam edeceğim bundan sonra.ay çok güzeller. Gözde de mütiş. O ekmeklere bayıldım ya siz mi yaptınız?Aç karnıma baktım sanırım
Televizyonda doktor emziren annelerin asla bırakmasını önermiyoruz dedi maske ve eldivenle emzire bilirler dedi olanlar daha net yazar tabi pozitif misiniz?
eger hafif atlatiyorsaniz hamilelere ve emziren annelere ilaç verilmiyor. Emzirmeye devam edilmesini daha öncelikli görüyor doktorlar. Maskeyi takip gogsunuzu yıkayarak emzirmeye devam edilsin diye duydum çoğu doktordan ama elbette Allah korusun durumunuz kotulesirse ilaç almalısınız.
ay çok güzel ellerinize sağlık valla. tarifini isterimTeşekkür ederim. Ekmekleri ben yapıyorum artık iyice öğrendim, o kadar güzel oluyor ki pandemi bitse de kendim yapmaya devam edeceğim bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?