bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yas 94 ölmekten mi korkuyor? Ne tatli dünyası varmis oyle ki oglunun canını hiçe sayıyor pes.
Kv nin annesi 94 yaşında, korona. Evde atlatıyor, ilaç getirdiler. Kv test bile yaptırmadı (aynı evde yaşamıyorlar) ama ben ölürken yanımda ol diye eşimi çağırıyor. Göndermedim valla, az gezsinler. Bayramda evde 20 kişi kaldılad, biz gitmedik diye hala benimle küs. Suratıma bakmıyor. Umarım ömür boyu küs kalır.

kayin valideniz ağır sorunlu sanırım.
ben ölurken yanımda olda sende gelirsin belki der gibi bir davet yani tövbe tövbe.

kayin valideniz ağır sorunlu sanırım.
ben ölurken yanımda olda sende gelirsin belki der gibi bir davet yani tövbe tövbe.
Hayır hasta olsa, test olsa ne bileyim şüphe bile yok. Ona rağmen çağırıyor, annesinin yanına yollayacak muhtemelen. Ama evet ağır sorunlu.

Tünaydın sevgili dostlarım ve iyi pazarlar, Bugün burada yaz gibi ilik ve güneşli bir son bahar havası var... Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve gününüzün iyi geçmesi dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, güneş ışıklarının denizin üstündeki yansımasını, pembe gül goncaları, pembe bir gül ve gökyüzünde süzülen martılar gönderiyorum. Kedim Tarçın da sizlere güzel bir pazar günü diliyor. Sevgiler

Tünaydın sevgili dostlarım, sanırım konuda ben kaldım . Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir hafta geçirmeniz dileği ile sizlere zakkum çiçekleri arasından gün doğumunu, beyaz bir gül goncası, kana tespih çiçeği ile kırmızı bir yer minesi ve yasemin çiçeklerinin altında yatan sonra da poposuna yasemin çiçeği yapışan kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Tıkandık mi yoksa usandık mi bilmem girip bakıyorum siteye ama yazan yok yazacak birşeyim 'de yok resimleriniz de olmasa ...

HES kodu ile ilgili aklima takılan şeyler var
Bu kodun amacı sistemde pozitif olan bir vakayı görebilmek öyle degil mi ?

Ama bu kodu annem almiş ve diyor ki gelecek yıla kadar kullanabilirim süresi öyle yaziyor
Hatta bankaya gitmişti annem ve oradaki görevli bir yıl kullanabilirsin bu kodu demiş

Şimdi bugun negatif olan bir insan yarın pozitif olabilir
Nasil hangi maksatla o kodu bir yıl kullanir bi insan ?

Bu uygulamada bunu kaldirsalar ve günlük kod alma kalsa sadece daha mantıklı degil mi ?

Ben mi yanlıs biliyorum bu konuyu bana bi açıklayan çıkabilir mi lütfen ?

Hasta yada temaslı olarak sisteme girdikleri zaman hayat eve sığar da kırmızılaşıyor.Belli oluyor.Yeğenimin beyi temaslı olarak karantinadaydı.Yeğenimin telefonunda hes de kırmızı çerçeveli olarak belli oldu

ben de ekleyeyim soruya

sonuçta mesela otobüs bileti alıyoruz vs HES kodu istiyor

HES kodunu girdik 5 gün sonra otobüse bineceğimiz zaman bir yerden bakıp "siz şimdi karantinada olmalısınız" diyorlar mı

bir ara burada AVM ye dahi HES kodu ile girilsin kararı alındı da uygulanmadı bile

hastanenin kapısında mesela var mı böyle bir HES kontrol sistemi

bir de o kod paylaşma süresi yani o süre içerisinde kodu verdiğiniz kişiler hakkınızda bilgi alabilir anlamına geliyor oradaki amaç gizliliği korumak

yani ben otobüs bileti kesiyorum mesela siz bana kodu girdiniz 3 gün ise ben o kodu 3 gün kullanabiliyorum, 5. gün bilgi vermiyor yeni bir kod gerekiyor ama 1 yıllık ise bir yıl boyunca kodun olduğu kurumlar kullanabiliyor anlamına geliyor

Ayrıntı bende bilmiyorum.Dün bime girdik soran vs bizede olmadı

Kızlar bir hafta önce kuzenim deydim dün kızında korona çıkmış bende bi belirti yok ama korkuyorum test yaptırmam gerekir mi

Kızlar bir hafta önce kuzenim deydim dün kızında korona çıkmış bende bi belirti yok ama korkuyorum test yaptırmam gerekir mi
gecen pazar bende 2 dk kuzenimin yaninda disarda durmak zorunda kaldim 2 gun sonra pozitif oldugunu ogrendim. bugun 8.gun belirti beklemek zorundayiz sanirim
2 gundur ozellikle is yaptiktan sonra aşırı ağrilarim oluyo ağri kesici bile fayda etmiyo ama sanirim korona boyle bişey degildir.
sizde 5 gun kendinize dikkat edin belirti hissederseniz test yaptirirsiniz

akyaka mı bura ?

Aranızda pandemi sürecinde dişçiye giden oldu mu arkadaşlar?

Çekilmesi gereken bir dişim var ve ben dişçiden hastalık kaparsam diye korkuyorum

Demek istedigim bır yıllık kodla ne zaman pozitifiz nasil anlasinlar
HES uygulasinin bir boşlugu bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…