Bir onceki mesaji sizin bu mesajiniza cevaben yazmistim, alıntı yapmayı becerememisim.Aranızda pandemi sürecinde dişçiye giden oldu mu arkadaşlar?
Çekilmesi gereken bir dişim var ve ben dişçiden hastalık kaparsam diye korkuyorum
Test yaptırmazsanız anlamazlar:)Demek istedigim bır yıllık kodla ne zaman pozitifiz nasil anlasinlar
HES uygulasinin bir boşlugu bu bence
3m maskenin hangi cesidi? Siperlik ve cerrahi maske bile sizi cok zorlar, basiniz falan agrir bu sefer de, kardesimden biliyorum.Arkadaşlar biliyorsunuz öğretmenim, pazartesi başlıyoruz. Siperlik aldım ama sizce altına cerrahimaske yeterli mi yoksa 3m maske almalı mıyım?
Ffp2 diye bir maske buldum internette. Yorumları da güzel. Bilemedim. Zaten 10 tanesi 80 lira, sürekli alınmaz ama ilk bir hafta taksam mı dedim. Çalıştığım belde de vaka, hasta, ölüm çok. Yoksa dediğiniz gibi siperlik ve maske yeterli mi bilemedim ki3m maskenin hangi cesidi? Siperlik ve cerrahi maske bile sizi cok zorlar, basiniz falan agrir bu sefer de, kardesimden biliyorum.
Evet yapamazsam çift maske takıcam. Kışın da o kadar soğuk ki o pencereler bizi zatürre yapacak hadi hayırlısı.. çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi önce deneyeyim, nefes alamazsam daha kötüSimdi ben de haricten gazel okumayayim, kardeşim bu sekilde sinavlarda gozetmen olsu ama o durumda tabii konusma falan olmuyor, isterseniz bir deneyin once maskeyi, durabilirseniz kullanırsınız, ya da cift maske takmayi da deneyebilirsiniz. Ama sık sık pencereden nefes alın.
hepimiz her gün dışardayız bu kadar sıkıntı yapmayın siz kişisel önleminizi alın yeter. bende binlerce çalışanı olan bir üniversitede çalışıyorum, pozitif çıkan arkadaşalrımız da var (sadece birimlerinde karantina uygulanıyor şu an) , her gün toplu taşıma kullanıyorum vs vs . hayat devam ediyor kısacası..şu ara çok daraldım. öğretmenim okullar açılıyor. evet açılmalı da lazım nereye kadar böyle devam etcek çok zor. ama ben annemle yaşıyorum. ona taşıyıcı olmaktan korkuyorum. ayrı eve çıkayım diyorum ona da sinirleniyor ne gereği var diye. napsam bilmiyorum.
haklısınız. kendim için değil de annem için endişeliyim işte. ailenizle mi yaşıyorsunuz?hepimiz her gün dışardayız bu kadar sıkıntı yapmayın siz kişisel önleminizi alın yeter. bende binlerce çalışanı olan bir üniversitede çalışıyorum, pozitif çıkan arkadaşalrımız da var (sadece birimlerinde karantina uygulanıyor şu an) , her gün toplu taşıma kullanıyorum vs vs . hayat devam ediyor kısacası..
dun kuzenim gitti 3 diş cektirdiAranızda pandemi sürecinde dişçiye giden oldu mu arkadaşlar?
Çekilmesi gereken bir dişim var ve ben dişçiden hastalık kaparsam diye korkuyorum
pozitif cikarsa esiniz yarin e nabizdan gorursunuzMerhaba hanımlar bir sorum olacak size:
1 haftadır ağır grip gibiyim hastayım. Ben grip olduktan 2 gün sonra da aynı şeyler eşimde oldu ve yatıyoruz 1 haftadır evde kimseyle görüşmedik ve disarı dahi çıkmadık hani belki koronayizdir diye.
Bu hafta eşim ise gitmeyince iş yeri covid testi istedi tabi hasta olduğunu duyunca. Özelde bir doktora gözüktü kan tahliline bakmışlar korona değildir demiş. Bugün doktor aradi, kanda herhangi bir bakteri çıkmadı korona testi olun diye. Eşimde gitti oldu. 2 gün sonra açıklanacak.
Şimdiki eğer pozitif cikarsa demek ki ben de koronayim benden ona geçti hatta yani. Ama ben korktuğum için test olmadım. Bundan sonraki süreç nasıl olur benim için? Test mi yaparlar? Sadece 15 gün karantina filan mı verirler? Bir de karantina bitiminde yine mi test yapıyorlar nasıl işliyor süreç?
ffp2 ler bildigim kadariyla viruse karsi korumuyor n95 ffp3 olmasi lazimFfp2 diye bir maske buldum internette. Yorumları da güzel. Bilemedim. Zaten 10 tanesi 80 lira, sürekli alınmaz ama ilk bir hafta taksam mı dedim. Çalıştığım belde de vaka, hasta, ölüm çok. Yoksa dediğiniz gibi siperlik ve maske yeterli mi bilemedim ki
Allahım acil şifalar versin inşallah. Küçük bir üşütmedir inşallah.Merhaba hanımlar bir sorum olacak size:
1 haftadır ağır grip gibiyim hastayım. Ben grip olduktan 2 gün sonra da aynı şeyler eşimde oldu ve yatıyoruz 1 haftadır evde kimseyle görüşmedik ve disarı dahi çıkmadık hani belki koronayizdir diye.
Bu hafta eşim ise gitmeyince iş yeri covid testi istedi tabi hasta olduğunu duyunca. Özelde bir doktora gözüktü kan tahliline bakmışlar korona değildir demiş. Bugün doktor aradi, kanda herhangi bir bakteri çıkmadı korona testi olun diye. Eşimde gitti oldu. 2 gün sonra açıklanacak.
Şimdiki eğer pozitif cikarsa demek ki ben de koronayim benden ona geçti hatta yani. Ama ben korktuğum için test olmadım. Bundan sonraki süreç nasıl olur benim için? Test mi yaparlar? Sadece 15 gün karantina filan mı verirler? Bir de karantina bitiminde yine mi test yapıyorlar nasıl işliyor süreç?
evet. kızım şuan okula gidiyor tam gün (anasınıfı), eşim her gün dışarda iş yaptığı esnafları dolaşıyor, bende masa başı iş yapıyorum ama dediğim gibi sadece benim çalıştığım binada 65-70 kişi var ... virüsle yaşamaya alışmanız lazım artık.haklısınız. kendim için değil de annem için endişeliyim işte. ailenizle mi yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?