- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bende geçecek bu günler küçük bebeğim var zaten evde olmam daha iyi bebeğim büyüdüğünde bu hastalık bitecek her şey çok güzel olacak diye teselli ediyorum kendimi8 aydır hiçkimseye gitmedim, kimseyide kabul etmedim. Zaten evden çalışıyor eşim, bu süreçte de öyle oldu. Kimseye gitmediğim ve kabul etmediğim için eşimin en yakın arkadaşı ve eşi kırılmış bize, arayıp sormuyorlar konuşmuyorlar. Kayınvalidem tavırlı, artık hiç aramıyor ben de aramıyorum, defalarca davet etti gitmedim, eşim bazen annesine gidiyor onu engelleyemiyorum ama sonrasında çok kavga ediyoruz. Alerjik astım ve alerjik rinitim var. Azami dikkat etmek zorundayım. Öz amcam 2 ay önce eşiyle başka bir şehre düğüne gelmişler dönüşte kahveye gelelim diye aradılar, onlar söyleyemeden ay yenge çok hastayım ateşim var yatıyorum dedim, aaa tamam ozaman canım annemde yanımızda riske atmayalım dedi. Ne yapayım gelmesinler diye numara yapmak zorunda kaldım. Anneme sarılmadan yaşayamam diyordum. 8 aydır yaşıyorum. Allah insanı iddiasından vuruyor. Yapamam dediğim şeylerle sınanıyorum. Sosyal hayatı çok güçlü biriydim, bu süreçte virüsü kapmadım ama psikolojik olarak travma yaşıyorum resmen. Geçecek bu günler livreamour, dayanacaksın diye diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Alışverişlerim online. Market sebzeleri iğrenç oluyor ama ne yapalım, nefes alamamaktan iyidir. Bu süreçte tek aktivitemiz, arabamızla çıkıyoruz-45 dakika yol yapıp dağa çıkıyoruz orada yürüyoruz biraz sonra evimize dönüyoruz. Durum bu
Evet İstanbul’dayım annem Tekirdağ da yazın bi kaç kez gittik sıkıntı çıkmadı çok şükür şuan geliş gidişimiz yok zatenSiz istanbula döndünüz mü?
Ben hes den tekirdağ a baktım cok şaşırdım. Virus başında, yazın bile böyle değildi dolmuş heryerEvet İstanbul’dayım annem Tekirdağ da yazın bi kaç kez gittik sıkıntı çıkmadı çok şükür şuan geliş gidişimiz yok zaten
geçmiş olsun.Ben de çok üzülüyorum birazdan iğne yaptırmaya gidicem idrar yolu enfeksiyonu olmuşum korkuyorum ya iğne yaptırırken kaparsam diye dışarı gezmeye gitmek istiyorum korkuyorum kimseyle görüşemiyoruzçevremde kimi duysam ya karantinada ya pozitif kimse kimseyle görüşmek istemiyor sürekli gezenler bile gezmeyi bıraktı korkarak evde oturuyor iğne yaptırırken 1 hafta da annemle görüşmücem bende olur da onlara geçer diye Allah yardımcımız olsun
Evet maalesef öyle çok ciddi artış var her yerdeBen hes den tekirdağ a baktım cok şaşırdım. Virus başında, yazın bile böyle değildi dolmuş heryer
Sağol canım senin geçti mi enfeksiyon ne yaptın iğne vurunmaya gidiyorum korka korkageçmiş olsun.
Bir kesim maşallah normal zaten.Bugün biraz bende çıktım.Pastane lokanta açık maşallah yasak falan yokGebe oldugum için herseyde kullanamıyorum doktora sadece kadın doğuma gidiyorum normal hastaneler cok kalabalık zaten insan hasta olurbi an once bitse bu korona normale donsek artık
Haftasonu yasak değil mi abla restoranlarBir kesim maşallah normal zaten.Bugün biraz bende çıktım.Pastane lokanta açık maşallah yasak falan yok
Ben baharda hastalık ilk çıktığında bir vitamin iğnemi bıraktım öyle.B12 eksikliğinden iğne vermişdi dr.1 tane kalmışdı.Sağlık ocağında yaptırıyordum.Martta yaptırmam gerekeni bırakdım.Gidecem orfa sedyeye yatıcam,benden önce kim geldi kimbilirSağol canım senin geçti mi enfeksiyon ne yaptın iğne vurunmaya gidiyorum korka korka
Öle sanırım.Ama hafta sonu ne kadar işe yarar?Haftasonu yasak değil mi abla restoranlar
canım ben ilaç yazdırmak için hastaneye gitmeye korktum (burada sağlık ocağı yok) Kekik, biberiye ve maydanoz çayı falan içtim ama geçirmedi. Sonra böbreklerime çıktı sancısı, yürüyemez hale geldim böbrek ağrısından. O zaman korktum, bizim komşuyu aradım, izmir'deki evde M diye bir ilaç, bir de C antibiyotik vardı, onları sağolsun komşu minibüse verdi, bana ulaşınca içtim, şimdi iyiyim. İhmal etmeyin, çok geçmiş olsun.Sağol canım senin geçti mi enfeksiyon ne yaptın iğne vurunmaya gidiyorum korka korka
Mecburum abla idrarımda çok iltihap varmışBen baharda hastalık ilk çıktığında bir vitamin iğnemi bıraktım öyle.B12 eksikliğinden iğne vermişdi dr.1 tane kalmışdı.Sağlık ocağında yaptırıyordum.Martta yaptırmam gerekeni bırakdım.Gidecem orfa sedyeye yatıcam,benden önce kim geldi kimbilir
Geçmiş olsunAnnemin testi pozitif çıktı. Ailecek karantinadayız, dün babam ve bende de halsizlik başladı ve filyasyon ekibi geldi sürüntü testi yapıldı. Annemin testi aynı gün içinde açıklanmıştı acaba o hastanede test olmuştu bizimki evde oldu o yüzden mi hala açıklanmadı. Evde yapılan test kaç günde açıklanıyor bilgisi olan var mı
Baş harflerini yazmana rağmen bildimcanım ben ilaç yazdırmak için hastaneye gitmeye korktum (burada sağlık ocağı yok) Kekik, biberiye ve maydanoz çayı falan içtim ama geçirmedi. Sonra böbreklerime çıktı sancısı, yürüyemez hale geldim böbrek ağrısından. O zaman korktum, bizim komşuyu aradım, izmir'deki evde M diye bir ilaç, bir de C antibiyotik vardı, onları sağolsun komşu minibüse verdi, bana ulaşınca içtim, şimdi iyiyim. İhmal etmeyin, çok geçmiş olsun.
İlaç yazdırmaya bende hastaneye gitmeye korkuyorumcanım ben ilaç yazdırmak için hastaneye gitmeye korktum (burada sağlık ocağı yok) Kekik, biberiye ve maydanoz çayı falan içtim ama geçirmedi. Sonra böbreklerime çıktı sancısı, yürüyemez hale geldim böbrek ağrısından. O zaman korktum, bizim komşuyu aradım, izmir'deki evde M diye bir ilaç, bir de C antibiyotik vardı, onları sağolsun komşu minibüse verdi, bana ulaşınca içtim, şimdi iyiyim. İhmal etmeyin, çok geçmiş olsun.
Bende vuruluyorum b12 kendime çarşaf götürüyorum onu seriyorum sedyeye.. eve gelir gelmez makinaya atıyorum.Ben baharda hastalık ilk çıktığında bir vitamin iğnemi bıraktım öyle.B12 eksikliğinden iğne vermişdi dr.1 tane kalmışdı.Sağlık ocağında yaptırıyordum.Martta yaptırmam gerekeni bırakdım.Gidecem orfa sedyeye yatıcam,benden önce kim geldi kimbilir
Teşekkür ederim.. Maalesef kaçamadık babam ve benim de testlerimiz pozitif çıktı..Geçmiş olsun
Arkadaşımın kızı oldu o yaş grubunda. Onun ateşi çıkıyordu sürekli. Başka bir arkadaşımın da kadın hastanelik oldu ama oğlunda hiçbir belirti vermedi. Kızınıza bulaşmamıştır inşallahMerhabalar, bakıcımızın eşi pozitif çıktı, test yaptırmadan 1 gün önce de kızım o evdeydi maalesef, direkt temas olmasa da aynı evdelerdi ve çok tedirginim. 14 gün zorunlu izolasyondayız şu an 2 aile de, kızımda birşey yok gibi şu an ama tedirginim, çoğu çocukta pek fazla belirti vermiyor diyor sağlık ocağından arayan kişi.
2-2.5 yaş civarı çocuğu bu hastalığı geçiren oldu mu, olduysa nasıl belirtiler oldu bilgi verebilirseniz sevinirim arkadaşlar. Belirti olmadığı için şu an test yapmadılar, biz de yaptırmak istemedik açıkçası pek o kalabalığa girip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?