bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende geçecek bu günler küçük bebeğim var zaten evde olmam daha iyi bebeğim büyüdüğünde bu hastalık bitecek her şey çok güzel olacak diye teselli ediyorum kendimi

Evet İstanbul’dayım annem Tekirdağ da yazın bi kaç kez gittik sıkıntı çıkmadı çok şükür şuan geliş gidişimiz yok zaten
Ben hes den tekirdağ a baktım cok şaşırdım. Virus başında, yazın bile böyle değildi dolmuş heryer

geçmiş olsun.

Gebe oldugum için herseyde kullanamıyorum doktora sadece kadın doğuma gidiyorum normal hastaneler cok kalabalık zaten insan hasta olur bi an once bitse bu korona normale donsek artık
Bir kesim maşallah normal zaten.Bugün biraz bende çıktım.Pastane lokanta açık maşallah yasak falan yok

Sağol canım senin geçti mi enfeksiyon ne yaptın iğne vurunmaya gidiyorum korka korka
Ben baharda hastalık ilk çıktığında bir vitamin iğnemi bıraktım öyle.B12 eksikliğinden iğne vermişdi dr.1 tane kalmışdı.Sağlık ocağında yaptırıyordum.Martta yaptırmam gerekeni bırakdım.Gidecem orfa sedyeye yatıcam,benden önce kim geldi kimbilir

Sağol canım senin geçti mi enfeksiyon ne yaptın iğne vurunmaya gidiyorum korka korka
canım ben ilaç yazdırmak için hastaneye gitmeye korktum (burada sağlık ocağı yok) Kekik, biberiye ve maydanoz çayı falan içtim ama geçirmedi. Sonra böbreklerime çıktı sancısı, yürüyemez hale geldim böbrek ağrısından. O zaman korktum, bizim komşuyu aradım, izmir'deki evde M diye bir ilaç, bir de C antibiyotik vardı, onları sağolsun komşu minibüse verdi, bana ulaşınca içtim, şimdi iyiyim. İhmal etmeyin, çok geçmiş olsun.

Mecburum abla idrarımda çok iltihap varmış

Geçmiş olsun

Baş harflerini yazmana rağmen bildim benim çok iltihap varmış ürolojiye de yolladı randevu alamazsam diye iğne yazdı şimdilik mecbur vurunucam yanma var ilacın tesiri geçince

İlaç yazdırmaya bende hastaneye gitmeye korkuyorum

Bende vuruluyorum b12 kendime çarşaf götürüyorum onu seriyorum sedyeye.. eve gelir gelmez makinaya atıyorum.

Arkadaşımın kızı oldu o yaş grubunda. Onun ateşi çıkıyordu sürekli. Başka bir arkadaşımın da kadın hastanelik oldu ama oğlunda hiçbir belirti vermedi. Kızınıza bulaşmamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…