bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hastanede yapılanlar aynı gün içinde belli oluyor. Evde filyasyonun yaptığı ertesi günü buluyor. Bizimki o şekilde oldu ama Ankara ve İstanbul'da belki daha geç olabilir yoğunluktan dolayı.
Bugüne kadar 5 kez pcr test verdim 2 gün içinde çıktı istanbuldayım bu arada 5 ide negatifdi çok şükür ,Allah şifa versin tüm pozitiflere bizimde psikoloji berbat bu durumda umarım tez zamanda ülkece kurtuluruz ..!

Annem babam kardeşlerim pozitif. Ben ve eşim negatif çıktık ama ben rahatsızım daha yeni başladı boğaz ağrısı öksürük sırt ağrısı halsizlik tekrar yaptırmayı düşünüyorum böyle olup da sonradan pozitif olan var mı

Hafif Gecirenler-agir gecirenler diye iki opsiyon onlar da 2 opsiyona gore kan grubu sececek

12 seçenek olur o zaman ?

Hafif geçirdim 0 rh+
Ağır geçirdim 0 rh+
Bulaşmadı 0 rh+

vs vs vs
: ))))

Testlerinde güvenilirliği %100 değil malesef negatif çıkıp pozitif olan bir sürü kişi var diyolar. Kendinizi izole edin negatif çıksanızda izleyin diyorlar.Belki sürüntü tam alınamadığı için negatif çıkmış olabilir. Tekrar yaptırmanızda fayda var

Evet aynen öyle tekrar yaptıracağım. Teşekkür ederim

Sağlıkla, mutlulukla ve hayırlısıyla doğurup büyütmek nasip olsun analı babalı inşallah,

Siz kontrole gidiyorum dedikçe benim burda yüreğim ağzıma geliyordu, cesaretinize hayrandım, evet çok paylaştık ilk günden beri sizinle burada sıkıntılarımızı, siz daha riskli olmanıza rağmen bana çok moral verdiniz, iyi ki eşiniz ikna etmiş, bu kadar fedakarlığa, eve kapanmanıza, bütün bu sıkıntılara değecek inanın hemen unuttursun annesine inşallah bu korku dolu günleri, çok büyük fedakarlık yaptınız, Allah size bağışlasın inşallah İyi haberlerinizi bekliyoruz

Malesef evinde herkes pozitif olup kendi onlardan daha hasta olduğu halde negatif çıkan tanıdığım var. Siz izole edin kendinizi bir kaç gün içinde de tekrarlatın testi

Koronaya belirti vermeden atlatan o kadar çok ki. Hiç bir belirtisi yok ama bulaştırıyor çok korkunç. Eşim işi gereği 14 kere test olmuş. Çoğu arkadaşı iş gereği test yaptırdığı zaman çıktı pozitif oldukları. Ama hiç bir belirti vermeden atlattı lar. Evin içinde eşleri hastalanmasa şüphe duyarsın test mi yanlış diye

notdefteri2_ cim,
Müsait olduğun zaman sana bir sorum olacak, sen devlette öğretmendin, bilirsin.
Şimdi online eğitimde siz öğretmenler evden ders anlatıyorsunuz, işiniz kolay değil. Allah'ım yardımcınız olsun inşallah.
Devletteki okul müdürü bu esnada ne yapıyor? Okula gidiyorlar mı? Toplantıları oluyor mu?
Yani özel bir soru olduysa cevaplamak zorunda değilsin ya da özel mesaj ile yanıtlabilirsin.
Şimdiden çok teşekkür eder iyi geceler diliyorum.

Size anlatayımda gülün.Elimde ve kolumda kırmızı benek çıktı(Arada orda burda çıkar ve bu arada saçlı derimde sedef var)Başka yerlerde çıktığında sedef atladığını düşnür merhem sürerim geçer.Bu sefer virüs kaptığımı düşündüm.Ama komik kısım başka belirti yok tabii.Ancak 1 hafta sonra aklıma geldi.Şimdi merhem sürdüm 2 gündür.Sanki azaldı biraz.Ama minnacık bişi zaten

Olur mu canım, bildiğim kadarıyla tabi cevaplarım. Bizim müdürümüz geçen sefer online eğitim olduğunda okuldaydı hep, okulu yüzyüze eğitime hazırladı, boya badana yapmış, sanırım milli eğitimde de toplantıları oldu o dönem. Bugün öğretmen arkadaşlar gruptan yazmış, sabah 10 dan 3 e kadar okuldayım, eşyalarınızı alabilirsiniz demiş. Ama bu haftadan sonra ne yapar bilemiyorum, çünkü ilk kez başımıza geliyor böyle şeyler. Ancak dediğim gibi biz ne zaman arasak müdür okulda oluyordu, okulu kapalı tutamıyorlar canım. Mutlaka kayıttır, tamirattır, öğretmen tayinleridir hep iş çıkıyor.

Bizim doktor komşumuz da bu şekilde pozitif çıktı, sadece başı ağrımış. 2 gün geçer diye beklemiş bir de. Eşinde, çocuklarında, annesinde (2 gün boyunca hep beraberlermiş) negatif çıktı. Allahtan bulaştırmayan da var. Şimdi izole oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…