bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugün çocukluğumdan beri tanıdığım 3 eski komşumun koronadan öldüklerini öğrendim. Çok üzgün ve tedirginim. Çevremizden daha kimleri alacak ve biz bu illetten sağ salim kurtulabilecek miyiz bilmiyorum. iki üç aydır biraz daha salmıştım kendimi. ufak tefek ortamlara girmeye başlamıştım. Bugünden itibaren tekrar sadece market alışverişi dışında dışarı çıkmama kararı aldım.
Hastalanmaktan çok başkalarına sebep olmaktan korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.

Allah'ım rahmet eylesin inşallah.

Tüm eğitim öğretim kurumları korona tedbirleri kapsamında kapanırken, rehabilitasyon merkezleri yüz yüze eğitime devam ediyor.. öğrenciler maske takamıyor, mesafe 50 cm bazen daha yakın, mutlaka temas, en az ders süresi 40dk. Harika değil mi? Telef olması için bi grup seçildi, bari aşıları da üzerimizde deneseler de insanlığa faydamız olsun. Zaten bir sürü mesai arkadaşım ve öğrencim velim ölecek böyle giderse..

Bugün ishal başladı ama covidden mi yediği birşeyden mi anlayamıyorum, umarım bulaşmamıştır teşekkür ederim.

Yarın sabah doğuma gideceğim için hem covid hem de antikor testi yapıldı. İkisi de negatif çıktı.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah Gün geldi demek ne güzel, doğuracak olanın duası kabul olur derler, seneye de ben yazarım inşallah Hoşgeliyor yavrunuz, sağlıkla büyüsün annesi

Sağlıklı güzel bir doğum geçirmenizi dilerim
Şimdiden tebrik ederim sağlıcakla alın bebeğinizi kollarınıza inşallah
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun

Pandeminin başından beri bu başlıkta konuştuk ara sıra sizinle.
11 Mart'ta ilk vaka görüldü, ben 15 Mart'ta ağlaya ağlaya aşılama için hastane önünde vazgeçip vazgecmemek üzere karar vermek için çırpındım adeta. Eşim beni ikna etti, doktorum motive etti ve aşılama yapıldı. 2-3 kez panik atak yaşadım, aylardır evdeyim. 7 yıldır beklediğim bebeğim belki de hayatın en zor doneminde geldi. Yaz sicaginda maskeyle nefes nefese hastaneye zar zor kontrollere gittim. Çok şükür ki artık kavuşma vakti geldi.
İnşaallah sağlıklı günlerde sizin güzel haberinize de sevinir,mutlu oluruz

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim. Bugün çok bulutlu, rüzgarlı ve yağmurlu bir hava var. Ben de bugün morallerimizi yüksek tutabilmek ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere dün fotoğrafladığım ama gönderemediğim gün doğumunu, limon yasemini çiçekleri, kasımpatigillerden olduğunu tahmin ettiğim ama ismini bilmediğim bir sarı çiçek ile beyaz sardunya çiçekleri ve kedim Gözdeyi gönderiyorum, sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…