- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Cuma akşam başlayacak yasaklar. Daha sonra paket servise sönecekBir kesim maşallah normal zaten.Bugün biraz bende çıktım.Pastane lokanta açık maşallah yasak falan yok
Allah'ım rahmet eylesin inşallah.Bugün çocukluğumdan beri tanıdığım 3 eski komşumun koronadan öldüklerini öğrendim. Çok üzgün ve tedirginim. Çevremizden daha kimleri alacak ve biz bu illetten sağ salim kurtulabilecek miyiz bilmiyorum. iki üç aydır biraz daha salmıştım kendimi. ufak tefek ortamlara girmeye başlamıştım. Bugünden itibaren tekrar sadece market alışverişi dışında dışarı çıkmama kararı aldım.
Hastalanmaktan çok başkalarına sebep olmaktan korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.
Teşekkür ederim. Aminn inşallah Allah mekanlarını cennet etsin.Allah'ım rahmet eylesin inşallah.
Evet.Ama gayet saçma oldu bu durum benceCuma akşam başlayacak yasaklar. Daha sonra paket servise sönecek
Arkadaşımın kızı oldu o yaş grubunda. Onun ateşi çıkıyordu sürekli. Başka bir arkadaşımın da kadın hastanelik oldu ama oğlunda hiçbir belirti vermedi. Kızınıza bulaşmamıştır inşallah
Sağlıklı güzel bir doğum geçirmenizi dilerimYarın sabah doğuma gideceğim için hem covid hem de antikor testi yapıldı. İkisi de negatif çıktı.
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallahYarın sabah doğuma gideceğim için hem covid hem de antikor testi yapıldı. İkisi de negatif çıktı.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsunSağlıklı güzel bir doğum geçirmenizi dilerim
Şimdiden tebrik ederim sağlıcakla alın bebeğinizi kollarınıza inşallah
Pandeminin başından beri bu başlıkta konuştuk ara sıra sizinle.Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallahGün geldi demek ne güzel, doğuracak olanın duası kabul olur derler, seneye de ben yazarım inşallah Hoşgeliyor yavrunuz, sağlıkla büyüsün annesi
onunda ağzından hayırlı bişe çıksa dişimi kırıcam ha.Biz 1.dalganın 2.pikini yaşiyoruz.2. Dalga olması icin vakânin epeyce inmesi hatta yok olmasi lazim demisti prf Ceyhan
Anket cevap seçenekleri ne olacak? O kafamda şekilleniyor. Cevaplari belirleyin açalım
4215 hasta yani hastaneye yatan kişi vaka rn az çarpı 5 hatta 104215 vaka nedir.. 116 ölü. Ne olacak böyle
Hastanede yapılanlar aynı gün içinde belli oluyor. Evde filyasyonun yaptığı ertesi günü buluyor. Bizimki o şekilde oldu ama Ankara ve İstanbul'da belki daha geç olabilir yoğunluktan dolayı.Testler 2 gün sonra mi çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?