bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
0+ A+ olan grupların hastalığa yakalansa bile ölüm oranının düşük olduğunu AB+ B+ grubun covitin hemen bulaşmayacağı bulaştığı zaman da ölüm oranının en yüksek olduğu grup olduğunu okumuştum
Yani hastalığı taşıyıp taşımadığı değilde virüse karşı daha dayanıklı olup olmadığı belirtilmiş
Ben AB + virüsü fazlaca ateşli belirtileri yoğun yaşadım ciğerlerime inmeden evde atlattım
Eşim 0+ hastalığı daha ağır zatürre olup hastanede bir hafta yatarak atlattı hiç solunum sıkıntısı olmadı yalnız enzimler crp gibi değerleri yüksek olduğu için yattı hastanede
10 yaşında ki oğlum B+ 2 gün ateş bir hafta süren öksürük ile atlattı
3 yaşında ki oğlum B+ enfekte olmadan geçirdi süreci

Kuzenim AB+ eniştem B+ teyzem A+ bir evde hepsine bulaştı hangisinden geldiği belli değil teyzem ağır geçiriyor kronik hastalıkları olduğu için yoğun bakımda sanki pozitif olanlarda daha çok bulaş var gibi korkmaya da başladım açıkçası zaten anksiyete var

Teyzenin durumu nasıl bugün dün biraz iyiye gitmeye başlamış sanırım yanlış okumadıysam
Sen ilaç kullanıyormuydun anksiyete için
Benim bir haftadır hayatım düzene girdi gibi ataklarım gelse bile çok yormuyor xanax hiç almadım bir haftadır arada atarax alıyorum biraz heyecan başlayınca

Merhaba kizlar. Benmde ayin 7 snde sitma aldi. Iki gece atesim 38 e yukseldi halsizlik de vardi. Parol aldim iki gun duzeldim ayaga kalltm. Ayni evde annem abim pozitifti. Ben test yaptirmadm iyiyim diye sonra oksuruk basladi iki hafta kadr surdu o da gecti gayet iyydim. Ama bi hafta falan snra smdi oksurugum tekrr basladi. Belirti gosterdigim nerdeyse bir ay oldu napsam bilemedm test versem mi acaba. Evde de bebegim var ondan korkuyorm. O da benmle beraber o ara bi gun atealendi huysuzlandi toparladi hemen.

Kan grubum 0 pozitif 2 gun once sezeryan doğum yaptım hastaneye yatısta antikor testi yapıldı ve gecirmişim hiç semptom yasamadım sadece alerjim oldugu için gebelik boyunca burın tıkanıklıgım oldu

İyiye gitti demediler de kan veriyorlar ya kan değerleri normale dönmüş stabil dediler işte evet ilaç kullanıyorum teyzemi duyduktan sonra ataklar çoğaldı bende

Abla böyle değildi sanki :)

Arkadaslar aşi hakkında ne düsünüyorsunuz. Mecburi olucak diyorlar.

Takviye vitamin desteği alıyorum d
C
Magnesium
Gıdaların vitamimine güvenim kalmadı
Önca kimyam gördü topraklarımız kovid olmadım ailece sağlığınız birde paket gıda evime girmez

Kan grubum 0 Rh + eşim A Rh + şükür bı sıkıntı yok şimdiye kadar inşallah da hiç bulaşmaz

Negatif kan grupları daha az bulunduğu için özellikle 0 (-) çok daha az bulunur. Doğal olarak rh pozitif olanlar daha çok hasta oluyor. Korkacak bişey yok.

Nasil yaaa benim disetlerimde problem oldu, sebebini hic anlamadim ve aklima covid gelmedigi icin test yaptirmadim

Bnimde son bi aydor dis etlerim şiş ve aciyo Covidden mi Olamdm bn covid ama babam olmustu karantinadaydik bizde semptomlari gozukmedi

Kuzenimin eşi dün gece kalp krizi geçirmiş. Kovid'i grip gibi hafif atlatmış oysa ki. Şuan yoğun bakımda. İnşaallah yarın servise alabilirlermiş. Çok üzüldüm, çok etkilendim. Eşimin de yarın pozitif çıkışının 14. günü. Gözüm korktu. "Mümkünü yok yarın genel kontrole gidiyorsun" diye şart koştum kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…