- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Kuzenim AB+ eniştem B+ teyzem A+ bir evde hepsine bulaştı hangisinden geldiği belli değil teyzem ağır geçiriyor kronik hastalıkları olduğu için yoğun bakımda sanki pozitif olanlarda daha çok bulaş var gibi korkmaya da başladım açıkçası zaten anksiyete var0+ A+ olan grupların hastalığa yakalansa bile ölüm oranının düşük olduğunu AB+ B+ grubun covitin hemen bulaşmayacağı bulaştığı zaman da ölüm oranının en yüksek olduğu grup olduğunu okumuştum
Yani hastalığı taşıyıp taşımadığı değilde virüse karşı daha dayanıklı olup olmadığı belirtilmiş
Ben AB + virüsü fazlaca ateşli belirtileri yoğun yaşadım ciğerlerime inmeden evde atlattım
Eşim 0+ hastalığı daha ağır zatürre olup hastanede bir hafta yatarak atlattı hiç solunum sıkıntısı olmadı yalnız enzimler crp gibi değerleri yüksek olduğu için yattı hastanede
10 yaşında ki oğlum B+ 2 gün ateş bir hafta süren öksürük ile atlattı
3 yaşında ki oğlum B+ enfekte olmadan geçirdi süreci
Teyzenin durumu nasıl bugün dün biraz iyiye gitmeye başlamış sanırım yanlış okumadıysamKuzenim AB+ eniştem B+ teyzem A+ bir evde hepsine bulaştı hangisinden geldiği belli değil teyzem ağır geçiriyor kronik hastalıkları olduğu için yoğun bakımda sanki pozitif olanlarda daha çok bulaş var gibi korkmaya da başladım açıkçası zaten anksiyete var
İyiye gitti demediler de kan veriyorlar ya kan değerleri normale dönmüş stabil dediler işte evet ilaç kullanıyorum teyzemi duyduktan sonra ataklar çoğaldı bendeTeyzenin durumu nasıl bugün dün biraz iyiye gitmeye başlamış sanırım yanlış okumadıysam
Sen ilaç kullanıyormuydun anksiyete için
Benim bir haftadır hayatım düzene girdi gibi ataklarım gelse bile çok yormuyor xanax hiç almadım bir haftadır arada atarax alıyorum biraz heyecan başlayınca
Şöyle bir şey aklıma geliyor dünyadaki kan bulma ve arama ihtiyacı a lar ve b ler ölürse biter O genel alıcı Ab genel verici bitti gitti inanılmaz ama öyle görünüyor o sebeple ben aylardır evden çıkmıyorum:)
Bende 1 aybönce covid oldum.. Brn A rh+ eşim ise 0 Rh pozitif.. Eşim olmadı şükür ki.. Kan gurubunun da etkisi varmı bilemiyorumHeh iste 0(+) bu kacinci bulasmayan insan
Ben olmayı düşünmüyorum belki sondan birinci olabilirim o da mecburi olursaArkadaslar aşi hakkında ne düsünüyorsunuz. Mecburi olucak diyorlar.
Negatif kan grupları daha az bulunduğu için özellikle 0 (-) çok daha az bulunur. Doğal olarak rh pozitif olanlar daha çok hasta oluyor. Korkacak bişey yok.Kuzenim AB+ eniştem B+ teyzem A+ bir evde hepsine bulaştı hangisinden geldiği belli değil teyzem ağır geçiriyor kronik hastalıkları olduğu için yoğun bakımda sanki pozitif olanlarda daha çok bulaş var gibi korkmaya da başladım açıkçası zaten anksiyete var
Ben olmayı düşünmüyorum belki sondan birinci olabilirim o da mecburi olursa
Üzgünüm sondan birinci sırada ben varım.
Olmaz ilk ben dedimÜzgünüm sondan birinci sırada ben varım.
Siz ilk yazdığıma bakın bunu dikkate almayın:)Abla böyle değildi sanki :)
Nasil yaaa benim disetlerimde problem oldu, sebebini hic anlamadim ve aklima covid gelmedigi icin test yaptirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?