Gerçi hiç test de yaptırmadık.Ben, annem, babam 0 rh+, olmadık şükür, umarım da olmayız.
Çabuk yorulma ve unutkanlığa ekleme yapayım.Kemiklerde sızlama,baş ağrıları hala oluyor,gözler puslu görmeye başladı.yorulma ciğerlerden veya kanda ki oksijen mikatrından mı nedir bilmiyorum ama ciddi boyutta var...
unutkanlık; o çok ukala olduğum zekam gitti, hatta bugün bir arkadaşa konuyu anlatırken 2 kez anlattığım örneği unuttum : (
hala hasar yok diyenler ya gerçekle yüzleşmiyor ya da bu unutkanlıktan unutuyorlar .....
Hastahanede tomogtafi cektirmek icin gittim temiz cikti tomografi bu visurun biraktigi etkiler vucudun kendini toparlamasi uzun surebiliyomuskeşke ilaçlarınızı alsanız. Osman Müftüoğlu açıkladı neden 8 tane alındığını. nasıl gripte 1000 lik antibiyotik kullanılıyor. bu ilaçta 200 mg bir tanesi o nedenle 8 sabah 8 akşam veriliyormuş. yani 1600 1600 almış oluyorsunuz. sonrasında 3 e düşüyormuş zaten. ciğerlere inmemesi için alın dedi Osman Müftüoğlu. tabi karar sizin
Katılıyorum,ben A rh+ çok daha dayanıklıyım,eşim 0 rh+ basit bir grip de bile acillik olur.Ben bu tezi çürütürümEşim, kızım, ben hepimiz 0 rh+ 'iz ama ben doğru dürüst hasta olmazken kızımla eşim hafif bir rüzgar yeseler yorgan döşekler
Not düşeyim çok şükür üçümüzde henüz korona olmadık.
Dişeti kanamaları yaşıyorum evet.Siz de görme de sıkıntı oldu mu?Puslu görme?Bu arada Covid pozitif olanlar dişetlerinde sorun yaşadı mı ?
sanirim benimde morelim annem ve babama bozuk ondan istahim gelmiyor. Herkesin psikolojisi yerlerde ben duzeltmeye calisiyorum ama.bende yoruldum artik Babam beni cok zorluyo panik atagi var ilaclai zorla kulllandirmaya calisiuorum .Derin nefes almaya çalışırken nefesiniz kesiliyor ve öksürük başlıyor hemen, bende böyleydi mesela şu an öksürmeden nefes alabiliyorum günden güne normale dönüyor sanırım. Mide bulantısı çok yaşamadım ama iştahsızlık çoktu 10 günde 5 kilo verdim mesela ama benim moralim bozuktu babama o yüzden de iştahım yoktu kendimi zorlayarak kekik çayı içiyordum en iyi o gelmişti bana
Benim iddiam değil, bilimsel veriler bunlarÜzgünüm bence hiç alakası yok
Kızım 0 grubu ama sürekli hastalanır, havadaki mikrobu kapar resmen
Bende ve eşimde yara çıktıBu arada Covid pozitif olanlar dişetlerinde sorun yaşadı mı ?
Bu bizde de uyuyor ben ilk kız çocuğum kan grubum dahil herşeyim babama benziyor bazı huylarım bileilk kız çocuklarının babadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?