bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Coronalı hastaların bölümünde çalışıyorum ve şimdiye kadar geçirmedim

Ben, annem, babam 0 rh+, olmadık şükür, umarım da olmayız.

Ben de pozitifim.. Eşim pozitifti önce. Aslında çok iyi izole olmuştuk. O hep ayrıydı bizden ama ben de kaptım. Önce şiddetli bas ağrım oldu. Üç ilaç içtim ancak geçti. Ertesi gün eklem ağrılarım dayanılmaz oldu. Yattığım yerden kalkamadım.. Bu arada o kadar çok üşüyorum ki içim titriyor. Baktım ateşim 37.5 olmuş.

Test için hastaneye gittim. Kan temiz çıktı. Röntgen de buzlu görüntü çıkınca tomografi çektiler. Çok şükür zatürre yok dedi ama beni de kovid saydı. Negatif çıksan da ilaçları kullan dedi. Gece pozitif sonucum çıktı. Sanki usutmusum gibi bir öksürük ve her yerim ağrıyor. Benim iki çocuğum var. Küçük iki yaşında emziriyorum ne yaparım bilmiyorum. Sütten kesmek istemiyorum etkilenip hasta olur diye korkuyorum.

Çabuk yorulma ve unutkanlığa ekleme yapayım.Kemiklerde sızlama,baş ağrıları hala oluyor,gözler puslu görmeye başladı.

Hastahanede tomogtafi cektirmek icin gittim temiz cikti tomografi bu visurun biraktigi etkiler vucudun kendini toparlamasi uzun surebiliyomus

annemin de sekeri var bugun ilaci kullanali 6.gunu olucak bazen cok halsiz dusuyor agirli cokuyor ustume diyo. Allahm bitsin bu hastalik cok zor ya

Katılıyorum,ben A rh+ çok daha dayanıklıyım,eşim 0 rh+ basit bir grip de bile acillik olur.

sanirim benimde morelim annem ve babama bozuk ondan istahim gelmiyor. Herkesin psikolojisi yerlerde ben duzeltmeye calisiyorum ama.bende yoruldum artik Babam beni cok zorluyo panik atagi var ilaclai zorla kulllandirmaya calisiuorum .

Oydan sonra şuan ailecek covid yaşıyorken taze taze yazayım.
Ben A+ ateslenmedim eklem ağrısı , baş ağrısı, koku tat kaybı, sırta bıçak saplanma yaşadım yaşıyorum ( emzirdigim için ilaç kullanmadım)
Eşim 0+ ateş ,eklem ağrısı,ishal, baş ağrısı yaşadı bitti (k..200mg ile olan ilacı tanıdığımız doktor çöpe at dedi sadece 8 er başlanan ilacı kullandı )
Oğlum 5.5 yaşında 0+ 4 gün ateş ve baş ağrısı oldu
Kızım 5.5 aylık 1 gün hafif ateş , hafif ishal ve yoğun balgam oldu ciğerleri temiz olduğu için müdahale edilmedi çok şükür iyi şuan
Kaynım eşi ve çocukları 0- ve tüm belirtiler onlarda da oldu ateş dahil.
Kan Grubu ile ilgilisi yok bir saat iyi olsanız ikinci saat süründürüyor ve bildiğiniz akıllı birşey sürekli semptomlari değişiyor .

Kan testine asla güvenmiyorum eğer kan ve ciğere guvenseydik suruntu için tanıdık bulmasaydik biz şuana kadar eşim vasıtası ile herkese dağıtmış olurduk .Doktorun dedigi şuydu makse ile gezerken normal bir grip beklemeyin ki grip gibi başladı siz acaba grip miyim diyene kadar taşıyıcısıniz hiçte hafife alınacak bir virüs değil bana birşey olmaz demeyin . Ben aylarca evden çıkmadım ama komşularım negatifiz kanda çıkmadı diye gezdi aynı apartmandan bulaştı sonunda onlar şuan hastanede tedavi altında başkasına sebep olmayın lütfen

Bu covid ve kan grubu ilişkisi olabilir gerçekten.
Babam 50 yaşından fazla, düzenli alkol tüketimi var, günde 1,5 2 paket sigara kullanır, dışarıdan yemek yer devamlı ama covidi semptomsuz atlattı. Temaslı olduğu için işyeri testi zorunlu tutmasa nezleyim bile demezdi.
0rh+ kan grubu da.
Benim de öyle.
Eşim ve kızım brh+ :/

Ben bu konuyla ilgili bir dr açıklaması dinledim tv de 0 kan gurupları bu hastalıktan muaf tutulmuş gibi birşey bu hastalığı uretenler bunu düşünmüş, çünkü 0 kan gurubu genel verici ve tüm dünyanın bu kan gurubuna ihtiyacı var A yada B kan gurubu insan sayısı hele hele B kan gurubu insan sayısı çok çok az bunlardan biride benim B rh (-) kan gurubum, Ab kan gurubuda genel alıcı yani en şanslı insan tipi ne kan olursa olsun alabiliyor kan gurupları benim okul bitirme tezimdi bir gün lazım olacağı hemde bu şekilde hiç aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…