bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şöyle bir şey aklıma geliyor dünyadaki kan bulma ve arama ihtiyacı a lar ve b ler ölürse biter O genel alıcı Ab genel verici bitti gitti inanılmaz ama öyle görünüyor o sebeple ben aylardır evden çıkmıyorum:)

Tabi bu durumda birazda ab lerden ölmesi lazım yoksa O larda bir yere kadar yani tek korunan 0 kan gurubu bu yayılimda

Ne yaptın sabah sabah herkesi öldürdün . Neyseki 0 ım korkmadım
Malesef öyle görünüyor çin belki sadece kendi halkı için bile bu hastalığı çıkarmış olabilir nufusu dünya nüfusunun 3 te 1 yani aşırı fazla ,hiç bir şey yetmiyor ne yemek ne su neler yedikleri ortada malesef herkese yayıldı çünkü çok fazla globallestik herkes ülke ülke seyahat ediyor

Başta bende öyle düşündüm ama şimdi sadece onlar ölmüyor bu hastalıktan demekki dünyayı ele geçirmek için yaptılar diyorum şimdi de.

Günaydın sevgili dostlarım, öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim. Bugün de morallerimizi yüksek tutmak ve iyi bir pazar günü geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, sapsarı yonca çiçekleri, mis kokulu bergamot çiçekleri, yalancı karabiber çiçekleri ve yanında tomurcuk halinde goncası ile bir pembe gül ve sonbahar yaprakları ile birlikte kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

valla komplo teorilerinin dibine vurmuş hoca
0 grubunda olup ölen binlerce kişiyi nasıl açıklıyor?
ayrıca bitirme tezinizin kan grupları olmasına rağmen AB grubunun özgürce herkesten kan alabildiğini yazmışsınız, bu sadece ilkokul kitaplarında yazıyor, AB grubu pek çok hastanede en zor bulunan kan, direkt 100 cc b kan basılamıyor mesela, onun da oranları uyumluluğu vs var

Ne kadar kan basılıyor ne oluyor bilmiyorum bende kütüphane ve bir hastaneye gidip sormuştum genel olarak böyle demek ki

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…