- 25 Kasım 2020
- 17
- 0
- 16
- 41
Benim de esiminde A rh +konuya anket eklenmiştir....
ankette 2 cevap verme hakkınız var yani ;
Bir seçenek eşiniz, bir seçenek kendi adınıza olabilir...
Ne yaptın sabah sabah herkesi öldürdünTabi bu durumda birazda ab lerden ölmesi lazım yoksa O larda bir yere kadar yani tek korunan 0 kan gurubu bu yayılimda
Malesef öyle görünüyor çin belki sadece kendi halkı için bile bu hastalığı çıkarmış olabilir nufusu dünya nüfusunun 3 te 1 yani aşırı fazla ,hiç bir şey yetmiyor ne yemek ne su neler yedikleri ortada malesef herkese yayıldı çünkü çok fazla globallestik herkes ülke ülke seyahat ediyorNe yaptın sabah sabah herkesi öldürdün. Neyseki 0 ım korkmadım
Başta bende öyle düşündüm ama şimdi sadece onlar ölmüyor bu hastalıktan demekki dünyayı ele geçirmek için yaptılar diyorum şimdi de.Malesef öyle görünüyor çin belki sadece kendi halkı için bile bu hastalığı çıkarmış olabilir nufusu dünya nüfusunun 3 te 1 yani aşırı fazla ,hiç bir şey yetmiyor ne yemek ne su neler yedikleri ortada malesef herkese yayıldı çünkü çok fazla globallestik herkes ülke ülke seyahat ediyor
Yakin cevremde bes kisi oldu eslerine ve cocuklarina bulasmadiSize nasıl bulasmadı genelde esler birbirine bulastiriyor
valla komplo teorilerinin dibine vurmuş hocaBen bu konuyla ilgili bir dr açıklaması dinledim tv de 0 kan gurupları bu hastalıktan muaf tutulmuş gibi birşey bu hastalığı uretenler bunu düşünmüş, çünkü 0 kan gurubu genel verici ve tüm dünyanın bu kan gurubuna ihtiyacı var A yada B kan gurubu insan sayısı hele hele B kan gurubu insan sayısı çok çok az bunlardan biride benim B rh (-) kan gurubum, Ab kan gurubuda genel alıcı yani en şanslı insan tipi ne kan olursa olsun alabiliyor kan gurupları benim okul bitirme tezimdi bir gün lazım olacağı hemde bu şekilde hiç aklıma gelmezdi
Ne kadar kan basılıyor ne oluyor bilmiyorum bende kütüphane ve bir hastaneye gidip sormuştum genel olarak böyle demek kivalla komplo teorilerinin dibine vurmuş hoca
0 grubunda olup ölen binlerce kişiyi nasıl açıklıyor?
ayrıca bitirme tezinizin kan grupları olmasına rağmen AB grubunun özgürce herkesten kan alabildiğini yazmışsınız, bu sadece ilkokul kitaplarında yazıyor, AB grubu pek çok hastanede en zor bulunan kan, direkt 100 cc b kan basılamıyor mesela, onun da oranları uyumluluğu vs var
Çok bilinmeyenli bir denklem gibiYakin cevremde bes kisi oldu eslerine ve cocuklarina bulasmadi
eşimin karantinası bitti. eşimin pozitifti ve sigara kullanmıyor ben kullanıyorum benim negatif.Sigara kullanimi var mi esinizin ya da sizin? Yani kan grubu degilse ayrilan noktayi merak ediyorum
Ben de pozitifim.. Eşim pozitifti önce. Aslında çok iyi izole olmuştuk. O hep ayrıydı bizden ama ben de kaptım. Önce şiddetli bas ağrım oldu. Üç ilaç içtim ancak geçti. Ertesi gün eklem ağrılarım dayanılmaz oldu. Yattığım yerden kalkamadım.. Bu arada o kadar çok üşüyorum ki içim titriyor. Baktım ateşim 37.5 olmuş.
Allahım acil şifalar versin inşallah.Test için hastaneye gittim. Kan temiz çıktı. Röntgen de buzlu görüntü çıkınca tomografi çektiler. Çok şükür zatürre yok dedi ama beni de kovid saydı. Negatif çıksan da ilaçları kullan dedi. Gece pozitif sonucum çıktı. Sanki usutmusum gibi bir öksürük ve her yerim ağrıyor. Benim iki çocuğum var. Küçük iki yaşında emziriyorum ne yaparım bilmiyorum. Sütten kesmek istemiyorum etkilenip hasta olur diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?