bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Korona olan arkadaşlar tat ve koku duyunuz ne zaman geldi . Benim tamamen gitti . Tat ve koku 7-8. Günde gidiyormuş doğru mu . O zaman bu gün 11. Günüm oluyor
Testim pozitif çıktığı günden itibaren 5. günde koku alamamaya başladım.
Bugün 15. günüm yavaş yavaş geliyor, yoğun kokuları alabiliyorum az da olsa.

Basiniz sagolsun Allah mekanini cennet eylesin

Bugun ilaclari icmeyi reddeden bir yakinimin yogunbakimlik oldugunu ogrendim
Baska koloni halinde yasayan bir komsum tamamem ailecek yogun bakimdaymis
Evde cocuklar birbirlerine bakmaya calisiyormus
3 katli bir apartman 4 aile 9 cocuk dusunun

Belki de gercekten üşütmüştünüz sonuçta pozitifler negatif negatifler pozitif cikabiliyor testler doğru olsaydı 2gun once negatif çıkıp semptomu olanları pozitif sayicaz demezlerdi ki.

Korona vakası görülen dairelerle aynı apartmanda yaşayanlar ne önerebilirsiniz? Bu kişilerin dışarı çıkıp çıkmadığı kontrol edilebiliyor mu?

Bizim buralarda yeni yeni arttı sayılar ve yakınımıza kadar ancak geldi. Geri kaldık biraz

Bizde babam pozitif, alt katta 3 kişi pozitif ve çıkmıyoruz. Her gün filyasyondan arıyorlar zaten onca insanın yaşadığı apartmandan değil dışarı çıkmak gelen yemekleri bile getirenle hiç karşılaşmayarak alıyoruz. Ama bizim gibi dikkat eden var mı bilmiyorum...

Anladım umarım herkes sizin kadar duyarlıdır. Çok geçmiş olsun tez zamanda atlatın. İlaç ve yemek onlar getiriyor değil mi o zaman?

Malesef yan dairemizin eşi pozitif çocuğunu babannesine gönderi gündüzleri kendi sabahtan gidio alacaklarını alıp gelio çocuğun izole olması diye bişey yokmuş kendisi de negatifmis test yaptırmış rahatça çıkıyorlar bizde evde oturuoz ekmek almaya bile gidemiyoruz korkumuza sorumsuzluk başka bsey deil umarım sizinkiler biraz vicdanlidir

Maalesef değiller bugün alışveriş yaparken gördüm akşam apartmana sağlık çalışanları geldi öyle haberimiz oldu.

Anladım umarım herkes sizin kadar duyarlıdır. Çok geçmiş olsun tez zamanda atlatın. İlaç ve yemek onlar getiriyor değil mi o zaman?
Yani şöyle ilaçları kendileri getirdi evet, ama biz evde çok eşya kullanmamak için yemekleri dışardan söylüyoruz. Mutfağa çok girmek istemiyoruz, yemekleri getirmiyorlar yani :)

Yani şöyle ilaçları kendileri getirdi evet, ama biz evde çok eşya kullanmamak için yemekleri dışardan söylüyoruz. Mutfağa çok girmek istemiyoruz, yemekleri getirmiyorlar yani :)
Ne okuduğumu bilmiyorum affedersiniz. Dedim devletimiz ilerletmiş olayı.

Maalesef değiller bugün alışveriş yaparken gördüm akşam apartmana sağlık çalışanları geldi öyle haberimiz oldu.
1haftadir evde bizimkiler ama çocuğunu hergun kaynanası gelip alıp goturuo iki saat evlerine sonra geri getirio eşi pozitifmis tek kendisi negatif diye cikip alışverişini yapıyor belki oksurdu demirlere tutundu diye biz evden çıkmıyoruz ekmek alamıyoruz insanlar tuhaf gercekten

Bazıları gerçekten küçümsüyor hastalığı hiçbir tedbir almıyor çok sinirleniyorum.

Amaaan bir şey olmaz kafasındalar. Belki genç olanlara olmaz ama annelerimiz,babalarımız var. Bu kadar gamsız olmamak lazım.

Ben 8 gündür pozitifim ne filyasyon ne aile hekimi , arayan soran yok , beni kaderimle bıraktılar galiba
Bizi de aile hekimi hiç aramadı. Ama aynı bölgede kovit olan bir arkadaşımı aile hekimi gün aşırı hep aradı.
Evde olup olmsadığımızın kontrolü içinse toplamda iki kez güvenlik aradı. Evet doğru yazdım. Site güvenliği aradı İlçe sağlıktan soruyorlarmış, evdemiymişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…