- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
.Sagolun bide ben hamileyken yakalandıgım için de fark etmiş olabilir mi acaba ayrıca biliyormusunuz 2. Defa test verebiliyor muyuz karantina süresi bitmeden ben tekrar test yaptırmak istiyorum belki sonucum yanlış çıkmıştır diye düşünüyorum
.ben bu yaşıma kadar hayatımda diş ağrısı bile çekmedim genetik olarak sağlıklı bir diş yapımız var. Diş etlerim bu süreçte mahvoldu ....
Cok secenek oluyor o durumda
Testlerin yanlış sonuç verdiğini savunan br kesim de var tabii ki...eşimin testi pozitif olduğu için bizim de covid geçirdğimize ikna olduk..bize test yapmadılar...ama şöyle bir şey var ki soğuk algınlığı bulaşıcı olmaz grip v.s virütik hastalıklar bulaşır..bu öyle bir şeydi ki.48 saat arayla hepimizi aniden yıktı..ağrısı ve bazı semptomları soğukalgınlığından ayırıcı ...yani farklı bir hastalığa yakalandığınızı anlıyorsunuz..Belki de gercekten üşütmüştünüz sonuçta pozitifler negatif negatifler pozitif cikabiliyor testler doğru olsaydı 2gun once negatif çıkıp semptomu olanları pozitif sayicaz demezlerdi ki.
İlk nasıl başladı belirtileriniz,, bahsedebilir misiniz?Testlerin yanlış sonuç verdiğini savunan br kesim de var tabii ki...eşimin testi pozitif olduğu için bizim de covid geçirdğimize ikna olduk..bize test yapmadılar...ama şöyle bir şey var ki soğuk algınlığı bulaşıcı olmaz grip v.s virütik hastalıklar bulaşır..bu öyle bir şeydi ki.48 saat arayla hepimizi aniden yıktı..ağrısı ve bazı semptomları soğukalgınlığından ayırıcı ...yani farklı bir hastalığa yakalandığınızı anlıyorsunuz..
0 RH POZİTİF olarak cidden iyi durumdayız. Erkek kardeşim corona oldu fakat grip gibi atlattı şükür. bizlere ise hiç geçmedi. Tabi evde hayvan bakıyor olmamızın da etkisi büyük. Hayvan bakanların hayvansal virüslere karşı farklı savunma sistemi geliştirdiği açıklandı0 kan grubu hastalıklara karşı en dayanıklı kan grubudur, kolay kolay hasta olmazlar
Kesin sonuç akciğer tomografisinde çıkıyormuş. mesela arkadaşımın babası negatif çıktı fakat tomografi de gördükleri için pozitif olarak aldılar. Tomografi olmadan yapılan testlerde hata payları yüksekmişTestlerin yanlış sonuç verdiğini savunan br kesim de var tabii ki...eşimin testi pozitif olduğu için bizim de covid geçirdğimize ikna olduk..bize test yapmadılar...ama şöyle bir şey var ki soğuk algınlığı bulaşıcı olmaz grip v.s virütik hastalıklar bulaşır..bu öyle bir şeydi ki.48 saat arayla hepimizi aniden yıktı..ağrısı ve bazı semptomları soğukalgınlığından ayırıcı ...yani farklı bir hastalığa yakalandığınızı anlıyorsunuz..
Tamam da bazen akciğerlere inmiyor.O kadar karışık bir durum ki.Kimi diyor grip gibi.Gripde de pozitif çıkabilir diyenler var.Testler doğru sonuç vermeyebiliyor vs vsKesin sonuç akciğer tomografisinde çıkıyormuş. mesela arkadaşımın babası negatif çıktı fakat tomografi de gördükleri için pozitif olarak aldılar. Tomografi olmadan yapılan testlerde hata payları yüksekmiş
Sag ol :)) genel durumum iyi hamd olsun, çok şükür. Test yapmak icin gelmelerini bekliyorum.O zaman geçmiş olsun sarımsağı bile hissetmediysen :)) bende de aynısı olmuştu zira. Genel durumunuz iyidir inşallah.
Evet klasik kış gribi şuan genelde pozitif çıkıyormuş epital testlerde. Valla bilmiyorum cidden. Benim kardeşim oldu ama sadece 1 gün hafif sıtma yaptı geçti. ilaç dahi kullanmadı. Bizlere bulaşmadı çok şükür.Tamam da bazen akciğerlere inmiyor.O kadar karışık bir durum ki.Kimi diyor grip gibi.Gripde de pozitif çıkabilir diyenler var.Testler doğru sonuç vermeyebiliyor vs vs
Eylul ayında denetım ekıbınde görev aldım, 21 yasında Bı genci 2 güne bir ziyaret ettim, gitmediğim gün de aradım, babası aldı telefonu eline, kızım sen hergun arıyorsun geliyorsun ne guzel, benı nıye kımse aramıyor diye dert yandı bana, amcacım ben sizinle de konusurum dedimBen 8 gündür pozitifim ne filyasyon ne aile hekimi , arayan soran yok , beni kaderimle bıraktılar galiba
Tez zamanda gel emmanın koku duyusuSag ol :)) genel durumum iyi hamd olsun, çok şükür. Test yapmak icin gelmelerini bekliyorum.
Tat duyum aksam geri geldi
Koku duyum gelmedi
Öncesinde de yazmıştım..eşimin akciğerleri ve kan taraması temiz çıktı , sürüntü testi aldılar covit için pozitif çıktıKesin sonuç akciğer tomografisinde çıkıyormuş. mesela arkadaşımın babası negatif çıktı fakat tomografi de gördükleri için pozitif olarak aldılar. Tomografi olmadan yapılan testlerde hata payları yüksekmiş
Aa kaç güne düşmüş peki?Karantina sureleri dusmus.
Temasli 14 den 10 aAa kaç güne düşmüş peki?
Pozitif emin misiniz? Benden kaynaklı temaslı arkadaşımın hayat Eve sığar uygulamasında 14 den 10 düştü ama benim hala 10 gün görünüyor . Sanki sadece temaslı kişiler için indi diye biliyorumTemasli 14 den 10 a
Pozitif 10 dan 7 ye
Esimin de dusmus. Esim pozitif 7 ye dusmus onun.Pozitif emin misiniz? Benden kaynaklı temaslı arkadaşımın hayat Eve sığar uygulamasında 14 den 10 düştü ama benim hala 10 gün görünüyor . Sanki sadece temaslı kişiler için indi diye biliyorum
Benim hala böyleEsimin de dusmus. Esim pozitif 7 ye dusmus onun.
İnan bilmiyorum ben esim soyleyene kadar farkinda bile degildim daha 7 gunum var diye uzuluyordum.Benim hala böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?