bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu kovid daireden daireye geçen birşey değil. Bizim binada,sitede kovid hastaları salgının başından beri mütemadiyen hep oluyor. Bulaş, hastalığın yoğun olduğu yerlerde yayılmasından ziyade genelde sosyal ilişkilerden oluyor. Öyle olsaydı bize aylar öncesinden bulaşırdı. Bize kayinvalide getirdi. Kayınbirederin evinden aldı, bize taşıdı.
Ama tabii kovid hastalarının bulunduğu apartmanda dikkat etmeniz gereken birkaç kural var. Elinizi bir yere dokundurmayın. Dokunursanız elinizi hemen dezenfekte edin. Mümkünse asansör kullanmayın. Eğer kullanacaksanız asansörden çıkan birinden sonra hemen binmeyin. Asansörde muhakkak maske takın. Asansörden çıktıktan sonra elinizi dezenfekte edin

Cok tesekkurler bir nebze icim rahatladi. Bu kadar kolay bulasmayacagini ben de tahmin ediyorum ama gene de en azindan asgari onlemleri alalim diye.

1 gün önce sabah vakti eltimin annesini kaybettik bu hastalık yüzünden cigerler bitmiş kalp krizine sebep olmuş, babası halen yogun bakımda haberi yok, ailecek çok üzgünüz, nasil bir hastalık ki insanı yapayalnız bırakıyor gidemiyorsun destek olamıyorsun, acısını ortak olamıyorsun sadece telefonda teselli ediyorsun, Rabbim cümleye yardım etsin çok zor evimize kapandık ne olacak belli degil, gelecek neslimizi nasıl hayat bekliyor muamma Rabbim merhametini rahmetini eksik etmesin

Günaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün buralarda güneşli bir hava var ama dün akşam yoğun baş ağrısı nedeniyle bu sabah uyuyakaldım ve güneşin doğuşunu yakalayamadım. Bu nedenle bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek sağlıklı kalmak ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere daha önce görüntülediğim bir gün doğumunu, yan yana açmış mor yer minesi ile beyaz sardunya çiçekleri, bir pembe sardunya çiçeği, bir turuncu mine çiçeği, ve yan yana açmış bordo ve mor renkte yer minesi çiçekleri ile çardağın üstünde keyif yapan kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle

Canim Tarcın ruh halimi yansitiyorsun

Ne okuduğumu bilmiyorum affedersiniz. Dedim devletimiz ilerletmiş olayı.
Yok önemli değil ama bence yemekler de gelse daha yi olur çünkü biz mesela evde 6 kişiyiz birimiz covid, ne kadar mutfakla haşırneşir olursak o kadar dağılma ihtimali var. Ama yemek gelse dışardan steril bir şekilde daha kontrol altında olabilirdi, yada ben biraz ütopik düşünüyorum bilemedim :)

Arkadas, belediyeyi arayip dezenfekte ettirmis apartmani, ücretsiz.
Hes'ten ihbar edebiliyorsunuz sanirim karantinaya aykırı davrandığını.

Esimin karantinada 5. günü.
Onda da bende de tat ve koku kaybi başladı. Bende başka bir sey yok hamd olsun.
İl Saglik'ı aradık, bana da test yapacaklar.

Esimin karantinada 5. günü.
Onda da bende de tat ve koku kaybi başladı. Bende başka bir sey yok hamd olsun.
İl Saglik'ı aradık, bana da test yapacaklar.
Geçmiş olsun emmacım
Başınız sağolsun.Daha hala bu bir oyun,komplo diyenleri anlamıyorum

Arkadaşlar babamın karantina süresi doldu.Bugün 11. Gün ama hala geceleri ateşi çok yükseliyor.İnlemekten uyuyamıyor.60 yaşında diyabeti var.
Hiç vakit kaybetmeden doktora gidin. İyileşememiş belli ki. Ateşinin çıkıyor olması vücuttaki enfeksiyonun var olduğunu gösterir. Çok geçmiş olsun

Hiç vakit kaybetmeden doktora gidin. İyileşememiş belli ki. Ateşinin çıkıyor olması vücuttaki enfeksiyonun var olduğunu gösterir. Çok geçmiş olsun
Gittik.Sonuç bekliyoruz.Evde herkes kovidli.199 ü aradık izin için bağlanmadılar.Arabaya atladık artık.

Sag ol ablacım Elif
Şu anda ekşi elma yiyorum, ama ekşisini hissetmiyorum ağzımda. Sabah sarmısak yedim, acısını ve kokusunu hic hissetmedim yerken.

Gittik.Sonuç bekliyoruz.Evde herkes kovidli.199 ü aradık izin için bağlanmadılar.Arabaya atladık artık.
Güzel haberler alın inşallah.
Evet kimse ilgilenmiyor artık. İki hafta önce eşim annesi babası Kovid oldular. O çaresizlikleri bizde yaşadık malesef

Babamın ciğerlerinde tutulum olmuş.Bugün 11.gün.10 yıl önce baypas oldu ve diyabet hastası.Cokmkorkuyorum.6-7 gün sonra başladı şikayetleri.Nefrs darlığı filan da yoktu.
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.

Eşim 0 rh + ve covit testi pozitif çıktı. Ben B rh + ve benim testim negatif Kamu görevlisi olduğumuz için mecburen çalışırken pozitif olanlarla bilmeden temas edebiliyoruz. Bütün süreçleri beraber atlattık. Karantinanın sonuna kadar da beraberdik.Kimseye verilen ilaçları içmeyin demiyorum asla ama içmedi eşim ilaçları. Kekik+nane çayı, limon, c vitamini, propolis kullandı ve karbonatlı tuzlu suyla gargara yaptırdım.Allah kimseye yaşatmasın. Aynı süre içinde eşimle beraber pozitif olan ve hala iyileşme süreci tamamlanmayan kişiler var. Tavsiyem odur ki herkes ilaç kullanacaksa mide koruyucu ilaç da kullansın. Ve mutlaka kan sulandırıcı aspirin. İlacı kullanan-kullanmayan herkes için covit olan kişilerde pıhtılaşma oranı yükseliyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…