Bu kovid daireden daireye geçen birşey değil. Bizim binada,sitede kovid hastaları salgının başından beri mütemadiyen hep oluyor. Bulaş, hastalığın yoğun olduğu yerlerde yayılmasından ziyade genelde sosyal ilişkilerden oluyor. Öyle olsaydı bize aylar öncesinden bulaşırdı. Bize kayinvalide getirdi. Kayınbirederin evinden aldı, bize taşıdı.Korona vakası görülen dairelerle aynı apartmanda yaşayanlar ne önerebilirsiniz? Bu kişilerin dışarı çıkıp çıkmadığı kontrol edilebiliyor mu?
Bizim buralarda yeni yeni arttı sayılar ve yakınımıza kadar ancak geldi. Geri kaldık biraz
Cok tesekkurler bir nebze icim rahatladi. Bu kadar kolay bulasmayacagini ben de tahmin ediyorum ama gene de en azindan asgari onlemleri alalim diye.Bu kovid daireden daireye geçen birşey değil. Bizim binada,sitede kovid hastaları salgının başından beri mütemadiyen hep oluyor. Bulaş, hastalığın yoğun olduğu yerlerde yayılmasından ziyade genelde sosyal ilişkilerden oluyor. Öyle olsaydı bize aylar öncesinden bulaşırdı. Bize kayinvalide getirdi. Kayınbirederin evinden aldı, bize taşıdı.
Ama tabii kovid hastalarının bulunduğu apartmanda dikkat etmeniz gereken birkaç kural var. Elinizi bir yere dokundurmayın. Dokunursanız elinizi hemen dezenfekte edin. Mümkünse asansör kullanmayın. Eğer kullanacaksanız asansörden çıkan birinden sonra hemen binmeyin. Asansörde muhakkak maske takın. Asansörden çıktıktan sonra elinizi dezenfekte edin
Canim Tarcın ruh halimi yansitiyorsunGünaydın sevgili dostlarım, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün buralarda güneşli bir hava var ama dün akşam yoğun baş ağrısı nedeniyle bu sabah uyuyakaldım ve güneşin doğuşunu yakalayamadım. Bu nedenle bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek sağlıklı kalmak ve iyi bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere daha önce görüntülediğim bir gün doğumunu, yan yana açmış mor yer minesi ile beyaz sardunya çiçekleri, bir pembe sardunya çiçeği, bir turuncu mine çiçeği, ve yan yana açmış bordo ve mor renkte yer minesi çiçekleri ile çardağın üstünde keyif yapan kedim Tarçını gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2735268 Eki Görüntüle 2735269 Eki Görüntüle 2735272 Eki Görüntüle 2735273
Yok önemli değil ama bence yemekler de gelse daha yi olur çünkü biz mesela evde 6 kişiyiz birimiz covid, ne kadar mutfakla haşırneşir olursak o kadar dağılma ihtimali var. Ama yemek gelse dışardan steril bir şekilde daha kontrol altında olabilirdi, yada ben biraz ütopik düşünüyorum bilemedim :)Ne okuduğumu bilmiyorum affedersiniz. Dedim devletimiz ilerletmiş olayı.
Arkadas, belediyeyi arayip dezenfekte ettirmis apartmani, ücretsiz.Korona vakası görülen dairelerle aynı apartmanda yaşayanlar ne önerebilirsiniz? Bu kişilerin dışarı çıkıp çıkmadığı kontrol edilebiliyor mu?
Bizim buralarda yeni yeni arttı sayılar ve yakınımıza kadar ancak geldi. Geri kaldık biraz
Geçmiş olsun emmacımEsimin karantinada 5. günü.
Onda da bende de tat ve koku kaybi başladı. Bende başka bir sey yok hamd olsun.
İl Saglik'ı aradık, bana da test yapacaklar.
Başınız sağolsun.Daha hala bu bir oyun,komplo diyenleri anlamıyorum1 gün önce sabah vakti eltimin annesini kaybettik bu hastalık yüzünden cigerler bitmiş kalp krizine sebep olmuş, babası halen yogun bakımda haberi yok, ailecek çok üzgünüz, nasil bir hastalık ki insanı yapayalnız bırakıyor gidemiyorsun destek olamıyorsun, acısını ortak olamıyorsun sadece telefonda teselli ediyorsun, Rabbim cümleye yardım etsin çok zor evimize kapandık ne olacak belli degil, gelecek neslimizi nasıl hayat bekliyor muamma Rabbim merhametini rahmetini eksik etmesin
Hiç vakit kaybetmeden doktora gidin. İyileşememiş belli ki. Ateşinin çıkıyor olması vücuttaki enfeksiyonun var olduğunu gösterir. Çok geçmiş olsunArkadaşlar babamın karantina süresi doldu.Bugün 11. Gün ama hala geceleri ateşi çok yükseliyor.İnlemekten uyuyamıyor.60 yaşında diyabeti var.
Hiç vakit kaybetmeden doktora gidin. İyileşememiş belli ki. Ateşinin çıkıyor olması vücuttaki enfeksiyonun var olduğunu gösterir. Çok geçmiş olsun
Gittik.Sonuç bekliyoruz.Evde herkes kovidli.199 ü aradık izin için bağlanmadılar.Arabaya atladık artık.Hiç vakit kaybetmeden doktora gidin. İyileşememiş belli ki. Ateşinin çıkıyor olması vücuttaki enfeksiyonun var olduğunu gösterir. Çok geçmiş olsun
O zaman geçmiş olsun sarımsağı bile hissetmediysen :)) bende de aynısı olmuştu zira. Genel durumunuz iyidir inşallah.Sag ol ablacımElif
Şu anda ekşi elma yiyorum, ama ekşisini hissetmiyorum ağzımda. Sabah sarmısak yedim, acısını ve kokusunu hic hissetmedim yerken.
Amaan emmam dikkat etSag ol ablacımElif
Şu anda ekşi elma yiyorum, ama ekşisini hissetmiyorum ağzımda. Sabah sarmısak yedim, acısını ve kokusunu hic hissetmedim yerken.
Allahım acil şifalar versinBabamın ciğerlerinde tutulum olmuş.Bugün 11.gün.10 yıl önce baypas oldu ve diyabet hastası.Cokmkorkuyorum.6-7 gün sonra başladı şikayetleri.Nefrs darlığı filan da yoktu.
Güzel haberler alın inşallah.Gittik.Sonuç bekliyoruz.Evde herkes kovidli.199 ü aradık izin için bağlanmadılar.Arabaya atladık artık.
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.Babamın ciğerlerinde tutulum olmuş.Bugün 11.gün.10 yıl önce baypas oldu ve diyabet hastası.Cokmkorkuyorum.6-7 gün sonra başladı şikayetleri.Nefrs darlığı filan da yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?