Geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.kızlar eşim kovid evde yatıyor ve öksürüğü var tıkanıyor konusunca ..ama nefes alabiliyoruz diyor onda sorun yok diyor ..boğazındaki giciktan oluyor diyor ..buna ne çare bulabilirim ..ney fayda eder boğazdaki giciga
o neyi ölçüyor şuan hiç birşey alacak durumda değiliz ya başka yolu yokmuMerhaba acil parmaktan satúrasyon cihazi edinin ölçülmesi lazım 95 altına inerse hemen hastaneye gidin lutfen bakın tecrübe ettim satürasyonu mutlaka öĺçün
Inanin yok oksijeni ölçüyor acil yardim icin en belirleyici o çünkü annemin tek belirtisi saturasyonun 85 e dusmesi idi sonrasi yogun bakim sureci.. eger olcmesek muhtemelen kaybedecektik o nedenle herkese oneriyorum.sizde tıkanıyo vs diyorsunuzo neyi ölçüyor şuan hiç birşey alacak durumda değiliz ya başka yolu yokmu
Trendyol da 28 e falan var düşünürsenizo neyi ölçüyor şuan hiç birşey alacak durumda değiliz ya başka yolu yokmu
uygunmuş ama o gelene kadar ne olur bilemem bana acil şeyler lazım .yinede eşim alalım derde alirimTrendyol da 28 e falan var düşünürseniz
Komşuda falan yokmu o gelinceye kadar fikir sahibi olursunuzuygunmuş ama o gelene kadar ne olur bilemem bana acil şeyler lazım .yinede eşim alalım derde alirim
Eczanelerde de vardir bu cihaz diye düşünüyorum. Bir sorun isterseniz.uygunmuş ama o gelene kadar ne olur bilemem bana acil şeyler lazım .yinede eşim alalım derde alirim
Her medikalde var,eczanelerde d vardır diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.uygunmuş ama o gelene kadar ne olur bilemem bana acil şeyler lazım .yinede eşim alalım derde alirim
Eşiniz nasıl? Okuduğumdan beri aklımdasınız, ama emin ol iyileşecek. Ben de yan komşumun öksürüklerini günlerce duydum, çok kötüydü. İyileştiler karı koca. Allah şifa versino neyi ölçüyor şuan hiç birşey alacak durumda değiliz ya başka yolu yokmu
Ayy papatyalar açmış çokkk severim sağol GülcümMerhaba sevgili dostlarım, bu aralar biraz karışığım, fotograf çekemedim. Bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek ve güzel bir gün geçirmeniz dileği ile sizlere bu sabahki gün doğumunu, çiçek açmak üzere olan, yani halk diliyle baş vermek üzere olan, bir karabaş otu, papatyalar ve yabani lale çiçekleri ve komşumun kedileri Uşi ile Susamı gönderiyorum, sevgilerimle
Eki Görüntüle 2794426 Eki Görüntüle 2794427 Eki Görüntüle 2794428 Eki Görüntüle 2794429 Eki Görüntüle 2794430 Eki Görüntüle 2794431
teşekkür ederim canım. Gittik dişçiye. Sayfa 2655'de uzuuun uzun anlattım maceramızı. Şu anda iyiyiz, 8 gün oldu, corona olmadık :). Eşimle de aramız iyi, dişi için önümüzdeki hafta dikiş aldırmaya gideceğiz inşallah.Ayy papatyalar açmış çokkk severim sağol Gülcüm
Ne yaptınız dişçiye gidecektiniz galiba gittiniz mi canım
Geçmiş olsun canım kaçırmışım herhalde okuyim ben biteşekkür ederim canım. Gittik dişçiye. Sayfa 2655'de uzuuun uzun anlattım maceramızı. Şu anda iyiyiz, 8 gün oldu, corona olmadık :). Eşimle de aramız iyi, dişi için önümüzdeki hafta dikiş aldırmaya gideceğiz inşallah.
inşallah negatif çıkar. bizi de haberdar edin geçmiş olsunMerhaba herkese, dün akşam saatlerinde rahatsızlandım, aynı soğuk algınlığı belirtisi gibi, halsizlik var kemik ağrısı var yüzüm yanıyor gibi.. okula gittim ama geri yolladılar git bi test daha yaptır dediler, test verdim eve geldim. 2 pozitif arkadaşın biri mutasyonlu virüs çıktı. O yüzden çok tedirgin herkes. Bakalım akşama doğru belli olur sonuç. Negatif çıkarsa yarın işe gideceğim ama her türlü sıkıntı yabakalım neler olacak..
Çok çok geçmiş olsun.Merhaba herkese, dün akşam saatlerinde rahatsızlandım, aynı soğuk algınlığı belirtisi gibi, halsizlik var kemik ağrısı var yüzüm yanıyor gibi.. okula gittim ama geri yolladılar git bi test daha yaptır dediler, test verdim eve geldim. 2 pozitif arkadaşın biri mutasyonlu virüs çıktı. O yüzden çok tedirgin herkes. Bakalım akşama doğru belli olur sonuç. Negatif çıkarsa yarın işe gideceğim ama her türlü sıkıntı yabakalım neler olacak..
Eşine de sana da çok geçmiş olsun.Benim de eşimin de çok fena boğazları yanıyor kızım bikaç gün önce nezle burun akıntısı vardı bir nebze geçti eşim sabah içti evdeki ilaçlardan baya iyi geldi benim boğazlarım çok yanıyor 3 gündür dün akşam baya şişti geçmezse gidicem sanırım umarım korona değilizdir
Sağol ablacım inşallahEşine de sana da çok geçmiş olsun.
Üşütmedir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?