Teşekkür ederim, burnum kanadı bu sefer üstelik baya kanadı hiç böyle olmazdı. Şuan yüzüm gözüm başım ağrıyor.. bakalım 9 10 gibi çıkar sanırım sonuç.. mutlaka haber veririm
Ay canııım.Geçmiş olsun tekrarTeşekkür ederim, burnum kanadı bu sefer üstelik baya kanadı hiç böyle olmazdı. Şuan yüzüm gözüm başım ağrıyor.. bakalım 9 10 gibi çıkar sanırım sonuç.. mutlaka haber veririm
Niloya anormal olan onlar.Bu dediğin şahıslara bulaşmadımı hiç?Bunlar da benim yıkanabilen maskelerim günlük yaşantımızın bir parçası olan aksesuar haline geldiği için desenli kumaş makinada yıkanabilen çift kat maskelerim hiç takmamaktan iyidir maske taktığımda çevremde artık tuhaf bakıyorlar bu kadar mı normallleştik anlayamıyorum çevremde kimse korkmuyor sanırım bıktı herkes
Bi tanesinin kocasına bulaştı ama umursamıyorlarNiloya anormal olan onlar.Bu dediğin şahıslara bulaşmadımı hiç?
Bizim üst komşu da kayınpederi ile babasını kaybetti koronadan.Ama annesine gidiyor hep.Maskeyle uzak duruyorum diyor.Dediğin gibi umursamıyorlar pek.Kaynvalide kayınpeder hastalandığında kayınvalide kayınpederden için korona falan yok kalpden vefat etti o demişve hala gelini illa gelin diye çağırıyorBi tanesinin kocasına bulaştı ama umursamıyorlar
Ne gzelmiş onlar öyle.Bunlar da benim yıkanabilen maskelerim günlük yaşantımızın bir parçası olan aksesuar haline geldiği için desenli kumaş makinada yıkanabilen çift kat maskelerim hiç takmamaktan iyidir maske taktığımda çevremde artık tuhaf bakıyorlar bu kadar mı normallleştik anlayamıyorum çevremde kimse korkmuyor sanırım bıktı herkes
Allah korusun diyorum artık tek başına da olmuyor kurallara uymakla çevren uymayıncaBizim üst komşu da kayınpederi ile babasını kaybetti koronadan.Ama annesine gidiyor hep.Maskeyle uzak duruyorum diyor.Dediğin gibi umursamıyorlar pek.Kaynvalide kayınpeder hastalandığında kayınvalide kayınpederden için korona falan yok kalpden vefat etti o demişve hala gelini illa gelin diye çağırıyor
Bu kadın koronalı koronalı bize geldi.Geldi dolaba bişiler koydu.Akşamına belirti,ertesi gün de test sonucu çıkmış.E ben koronayım diye tel ediyor.Yahu sen hasta kaynananla görüşmüşün bana ne geliyorsun.Allahtan geçmedi maske ve mesafeliydiAllah korusun diyorum artık tek başına da olmuyor kurallara uymakla çevren uymayınca
Abla aynen öyle Allah korusun diyorum artık koronalı markete bile geliyorlarBu kadın koronalı koronalı bize geldi.Geldi dolaba bişiler koydu.Akşamına belirti,ertesi gün de test sonucu çıkmış.E ben koronayım diye tel ediyor.Yahu sen hasta kaynananla görüşmüşün bana ne geliyorsun.Allahtan geçmedi maske ve mesafeliydi
Tasinyonunuz nasil acaba cok geçmiş olsun. Inşallah negatif gelir sonuçTeşekkür ederim, burnum kanadı bu sefer üstelik baya kanadı hiç böyle olmazdı. Şuan yüzüm gözüm başım ağrıyor.. bakalım 9 10 gibi çıkar sanırım sonuç.. mutlaka haber veririm
Tam harita koymaya gelmişdim:).Konya iyi değil.
Çok anlaşılır değil aslında.Karmakarışık. Birkaç güne netleşir durumlar. Benim anladığım Mavi ve sarı bölgelerde kalktı yasaklar. Turuncu ve Kırmızı bölgeler ise sadece Pazar günleri sokağa çıkma yasağı olacak...Ve haftaiçi 21 den sonraBirde cumartesi yasak kalkdı diyorlar.Doğru mu?
Ben de bunu anlamadim :)Peki haftada bir renkler risk durumuna göre değişecekmiş ya, okullar bir açılıp, bir kapanacak mı böyle olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?