bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Asiasena geçmiş olsun:).Sonucu yazarsınız
Teşekkür ederim, burnum kanadı bu sefer üstelik baya kanadı hiç böyle olmazdı. Şuan yüzüm gözüm başım ağrıyor.. bakalım 9 10 gibi çıkar sanırım sonuç.. mutlaka haber veririm

Bunlar da benim yıkanabilen maskelerim günlük yaşantımızın bir parçası olan aksesuar haline geldiği için desenli kumaş makinada yıkanabilen çift kat maskelerim hiç takmamaktan iyidir maske taktığımda çevremde artık tuhaf bakıyorlar bu kadar mı normallleştik anlayamıyorum çevremde kimse korkmuyor sanırım bıktı herkes

Eklentiler

• IMG_20210301_164424.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 47
Niloya anormal olan onlar.Bu dediğin şahıslara bulaşmadımı hiç?

Bi tanesinin kocasına bulaştı ama umursamıyorlar
Bizim üst komşu da kayınpederi ile babasını kaybetti koronadan.Ama annesine gidiyor hep.Maskeyle uzak duruyorum diyor.Dediğin gibi umursamıyorlar pek.Kaynvalide kayınpeder hastalandığında kayınvalide kayınpederden için korona falan yok kalpden vefat etti o demişve hala gelini illa gelin diye çağırıyor

Ne gzelmiş onlar öyle.
Sen bakma başkalarına onlar kul hakkına giren vatandaşlar.

Allah korusun diyorum artık tek başına da olmuyor kurallara uymakla çevren uymayınca

Allah korusun diyorum artık tek başına da olmuyor kurallara uymakla çevren uymayınca
Bu kadın koronalı koronalı bize geldi.Geldi dolaba bişiler koydu.Akşamına belirti,ertesi gün de test sonucu çıkmış.E ben koronayım diye tel ediyor.Yahu sen hasta kaynananla görüşmüşün bana ne geliyorsun.Allahtan geçmedi maske ve mesafeliydi

Abla aynen öyle Allah korusun diyorum artık koronalı markete bile geliyorlar

Teşekkür ederim, burnum kanadı bu sefer üstelik baya kanadı hiç böyle olmazdı. Şuan yüzüm gözüm başım ağrıyor.. bakalım 9 10 gibi çıkar sanırım sonuç.. mutlaka haber veririm
Tasinyonunuz nasil acaba cok geçmiş olsun. Inşallah negatif gelir sonuç

KONTROLLÜ NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLADI:

Cumhurbaşkanı Erdoğan "kontrollü normalleşme" kararlarını açıkladı​

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından "kontrollü normalleşme" adı verilen döneme ilişkin alınan kararları açıkladı. Buna göre 81 il risk durumuna göre 4 kategoriye ayrılacak.​

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

"Bugün itibarıyla yeni kontrollü normalleşme sürecini başlatıyoruz. Salgının yayıldığı bir ortamda normalleşme adımlarını atmak mümkün değildir. Türkiye coğrafi alan ve nüfus itibarıyla büyük olduğu için adımlarımızı kademeli atmamız gerekiyor. Çeşitli kriterlere göre illerimiz sınıflandırıldı. 81 vilayetimiz düşük riskli mavi, orta riskli sarı, yüksek risk turuncu ve çok yüksek riskli kırmızı olarak illere ayrıldı. her hafta risk durumuna göre illerimiz değerlendirilecek. Normalleşme uygulamaları güncelelenecek. Sıkılaştırma veya gevşeme kararı iyileşme veya kötüleşmeye göre verilecek.

VAKAYA GÖRE KARAR

Salgın artık eğilimine girerse kısıtlamalar genişletilebilecek. Buna göre; sokağa çıkma kısıtlaması, düşük ve orta riskli illerde tamamen, yüksek ve çok yüksek riskli illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. Akşam sokağa çıkma kısıtlaması ise sürecek.

65 YAŞ ÜSTÜ VE 20 YAŞ ALTI

Kamunun çalışma saatleri tüm Türkiye'de normale döndürülecek. Sokağa çıkma saatleri sınırlı olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için düzenleme düşük ve orta riskli illerde kaldırılıyor. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde artırılacak.

RESTORAN VE KAFELERE YÜZDE 50 SINIRI

Restoran, lokanta, kafeterya gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında faaliyetini 07.00-19.00 arasında yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek.

YÜZ YÜZE EĞİTİM

Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda eğitim-öğretime açılacaktır. Düşük ve orta riskli illerde ilaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer kademelerde eğitim-öğretime başlanacaktır. Yüksek ve çok yüksek riskli illerimizde genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır.

NİKAH VE DÜĞÜNLER

Nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler, düşük ve orta riskli illerimizde 100 kişiyi, yüksek ve çok riskli bölgelerde 50 kişiyi geçmemek ve 1 saati aşmamak kaydıyla yapılabilecek."

Tam harita koymaya gelmişdim:).Konya iyi değil.

:)))Konya maalesef ablacığım. Başından beri riskli bölge
Birde cumartesi yasak kalkdı diyorlar.Doğru mu?
Çok anlaşılır değil aslında.Karmakarışık. Birkaç güne netleşir durumlar. Benim anladığım Mavi ve sarı bölgelerde kalktı yasaklar. Turuncu ve Kırmızı bölgeler ise sadece Pazar günleri sokağa çıkma yasağı olacak...Ve haftaiçi 21 den sonra

Müdür de yazmadı bişey burası turuncu renk ne olacak şimdi okul var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…