- 3 Mayıs 2011
- 13.834
- 49.138
- 798
Bende size soracaktım tam oğlum 1.5 yaşında biraz yürüyüşe gidiyorduk saatleri göremedim diyeAy evet öyleymiş pardon. Ben görmemişim.
rica ederim.İstanbul’dayız ama yapmış kadar oldunuz çok teşekkür ederim.
Alışveriş çok sıkıntı olmadı sanal market kullandık.
Ama pişirmek ve iştahshzlık nedeniyle yemek yiyememek sıkıntı.
Dışardan sipariş hiç gitmedi hasta olunca, içimiz almadı.
Pratik yemeklerle idare ettik.
Bugünümüze şükür...
Zaten yasağı kapanmayı takan varmıki esnafı kapatmaları ayrı bi saçmalıkYapılan tedbirler yetersiz bunu kabul ediyorum
Ama biraz ( hatta daha fazla ) vatandasında sorumluluk alması gerekmez mi ?
Silah zoruyla mı kurallara uyulacak ?
Zaten çoğu kişi kurallara uymuyor,bence tam kapanma yerine , tam açılma olsun ki esnafta nefes alsın para kazansın
Aynen öyle zaten millet sokağa çıkma yasağında bile dışarıdaZaten yasağı kapanmayı takan varmıki esnafı kapatmaları ayrı bi saçmalık
Canim bizim mahallede insanlar haftasnlari bile arabaya binip gezmeye gidiyorlar ben anlamiyorum polise denk mi gelmiyorlarHanımlar
Diyelim ki eve dönüyoruz ama trafikten yetişemedik. Saat 19.30 oldu. Anında cexa keserler mi ya? Eşim beni doktora götürecek baya uzak bir yere. 18.00 de oradan çıksak mümkün değil yetişemeyiz.
Ne oluyor bu durumlarda bilen var mı? Mesela hiç iş dönüşü vs 21.00den sonra dışarıda kaldınız mı?
Geçmiş olsun inşAllah kolay atlatırsınızÇok teşekkür ederim.
Eşimin 10 günü, benim 1 haftayı geçti.
Otellerden rezervasyon yaptırıp herkes tatile gidecek zatenIyugeceler arkadaslar
Seyehat kisitlamasi insallah bayrami da kapsiyordur genelge yayinlandi mi bilen varsa yazabilirmi cunku sinir bozucu bir sekildr herkes bayram plani yapmaya baslamis .
Yaa keske yasak gelse memleket ziyaretleri konusuluyor suanda cevremde de yani hadi bayrama kadr vakalar azaldi diyelim bayramda yine artacak ozamanOtellerden rezervasyon yaptırıp herkes tatile gidecek zaten
Bayramda köye gitmekdekden vazgeçemez kimseYaa keske yasak gelse memleket ziyaretleri konusuluyor suanda cevremde de yani hadi bayrama kadr vakalar azaldi diyelim bayramda yine artacak ozaman
Memleket ziyareti nasıl olacak ki ? Yasak var işte ama otellere yasak yok sanırım hani rezervasyon yaptırıp o kodla gidilir mi ? Valla eşim asker bizim izinlerimiz zaten kapalı aylardır hiç bir yere gitmedikYaa keske yasak gelse memleket ziyaretleri konusuluyor suanda cevremde de yani hadi bayrama kadr vakalar azaldi diyelim bayramda yine artacak ozaman
Bende aylardir evdeyim anne babam haric kimseye gitmedim kurban bayramndan beri . Anne babama 1 2 aydir gidip gelmeye basladik yanu kimse anlamiyorki sinirleniyorum bayramda yasak kesinlikle olmaliMemleket ziyareti nasıl olacak ki ? Yasak var işte ama otellere yasak yok sanırım hani rezervasyon yaptırıp o kodla gidilir mi ? Valla eşim asker bizim izinlerimiz zaten kapalı aylardır hiç bir yere gitmedik
Allah yardımcımız olsun hepimizinAynen öyle zaten millet sokağa çıkma yasağında bile dışarıda
Tam açılma olsun ki esnafta iş yapsın madem
Eşim esnaf ve ev kiramızı zor ödüyoruz :/
Bence doğru olan bizim yaptığımız . Ben hasta olmak istemiyorum . Hastalanırsam küçücük çocuğuma kim bakacak perişan olurBende aylardir evdeyim anne babam haric kimseye gitmedim kurban bayramndan beri . Anne babama 1 2 aydir gidip gelmeye basladik yanu kimse anlamiyorki sinirleniyorum bayramda yasak kesinlikle olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?