bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
rica ederim.

Allah'ım acil şifalar versin, iyi haberlerinizi alalım inşallah.

Aşi maalesefki çok yavaş gidiyor günlük aşilanan kişi sayısı maalesef 200.000 civarı daha hızlı olmaliydi

Ölen ölsün Kalan kalsın diyolar , başka bi açıklaması yok ,herkes herşeyi biliyo görüyo ama yine maskesizler ,yine yasak çiğneyenler ,yine pozitif olup işine gücüne okuluna kalabalığa girenler , Allah a emanetiz ..!!!!

Yapılan tedbirler yetersiz bunu kabul ediyorum
Ama biraz ( hatta daha fazla ) vatandasında sorumluluk alması gerekmez mi ?
Silah zoruyla mı kurallara uyulacak ?

Zaten çoğu kişi kurallara uymuyor,bence tam kapanma yerine , tam açılma olsun ki esnafta nefes alsın para kazansın

Zaten yasağı kapanmayı takan varmıki esnafı kapatmaları ayrı bi saçmalık

Canim bizim mahallede insanlar haftasnlari bile arabaya binip gezmeye gidiyorlar ben anlamiyorum polise denk mi gelmiyorlar

Iyugeceler arkadaslar
Seyehat kisitlamasi insallah bayrami da kapsiyordur genelge yayinlandi mi bilen varsa yazabilirmi cunku sinir bozucu bir sekildr herkes bayram plani yapmaya baslamis .

Iyugeceler arkadaslar
Seyehat kisitlamasi insallah bayrami da kapsiyordur genelge yayinlandi mi bilen varsa yazabilirmi cunku sinir bozucu bir sekildr herkes bayram plani yapmaya baslamis .
Otellerden rezervasyon yaptırıp herkes tatile gidecek zaten

Otellerden rezervasyon yaptırıp herkes tatile gidecek zaten
Yaa keske yasak gelse memleket ziyaretleri konusuluyor suanda cevremde de yani hadi bayrama kadr vakalar azaldi diyelim bayramda yine artacak ozaman

Yaa keske yasak gelse memleket ziyaretleri konusuluyor suanda cevremde de yani hadi bayrama kadr vakalar azaldi diyelim bayramda yine artacak ozaman
Memleket ziyareti nasıl olacak ki ? Yasak var işte ama otellere yasak yok sanırım hani rezervasyon yaptırıp o kodla gidilir mi ? Valla eşim asker bizim izinlerimiz zaten kapalı aylardır hiç bir yere gitmedik

Kapanma adı altında saçma bir takım kurallar. Bulaşının fazla olduğu yerler yine devam. Sıkıntı şuradan kaynaklanıyor ki çalışılan yerler pozitif çıkan personellere doğru bilgiyi verdirmiyor. Örnek benim okul. Pozitif olmayan 4 kişi kaldık. Yakalananlara 1 haftadır izinliyim dedirtiyor işveren. Hal böyle olunca herkes full tedbir çalışıyor zaten bari eğitim devam etsin deniliyor.

Memleket ziyareti nasıl olacak ki ? Yasak var işte ama otellere yasak yok sanırım hani rezervasyon yaptırıp o kodla gidilir mi ? Valla eşim asker bizim izinlerimiz zaten kapalı aylardır hiç bir yere gitmedik
Bende aylardir evdeyim anne babam haric kimseye gitmedim kurban bayramndan beri . Anne babama 1 2 aydir gidip gelmeye basladik yanu kimse anlamiyorki sinirleniyorum bayramda yasak kesinlikle olmali

Bende aylardir evdeyim anne babam haric kimseye gitmedim kurban bayramndan beri . Anne babama 1 2 aydir gidip gelmeye basladik yanu kimse anlamiyorki sinirleniyorum bayramda yasak kesinlikle olmali
Bence doğru olan bizim yaptığımız . Ben hasta olmak istemiyorum . Hastalanırsam küçücük çocuğuma kim bakacak perişan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…