bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Olan yine sadece esnafa oldu.

Acaip kati onlemler gelmis kizlar dinlediniz mi?
Sokaga cikma yasagi 19.00-05.00 olarak guncellendi.

İçim şişti yine

Rabbim şafi adıyla sifa versin inşallah

Hanımlar
Diyelim ki eve dönüyoruz ama trafikten yetişemedik. Saat 19.30 oldu. Anında cexa keserler mi ya? Eşim beni doktora götürecek baya uzak bir yere. 18.00 de oradan çıksak mümkün değil yetişemeyiz.

Ne oluyor bu durumlarda bilen var mı? Mesela hiç iş dönüşü vs 21.00den sonra dışarıda kaldınız mı?

Benim hastanem bana ogün o saatte randevum olduguna dair msj atıyor cevirme olunca gösteriyoruz. Devlet hastanesine ayırdiysanizda randevu ekraninin görüntüsünü kayit edip gösteriyorlar

Esnaf bitti artık başka bir açıklaması yok bunun

Benim hastanem bana ogün o saatte randevum olduguna dair msj atıyor cevirme olunca gösteriyoruz. Devlet hastanesine ayırdiysanizda randevu ekraninin görüntüsünü kayit edip gösteriyorlar

Özel klinik. Ama orada rapor vs verecekler. Onları gösteririm artık. Veya kaşeli imzalı kağıt alırım randevu saatime dair

Minibüslerin her sabah aksam dolulugunu görünce az bile vaka diyorum
Gecen gün yarım saattten fazla otobüs bekledim hastaneye giderken sırf o tıklım tıklım minübüslere binmemek için
Aklım almıyor

Eksik kalmış 18 yaş altına sokağa çıkma yasağı gelmeliydi 65 üzerine de

En azından iftar yemeklerine insanlar birbirlerine gitmeyecek iyi yönünden bakalım İstanbul'u bilmem ama yaşadığım şehirde iç Anadolu bölgesinde millet birbirine iftara gitmeden duramaz
Az önce arkadaşım olsun iftara gelirler gorumcemler yatarlar gece sahurda yaparız sabah giderler dedi bu milleti tutamazlar

Tutmayi birakin bu insanlar akillanmaz. Hala iftar derdinde olanlari dehset icinde okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…