- 26 Mayıs 2018
- 8.219
- 38.852
- 548
- 51
Çok teşekkür ederim.Çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsınız kaçıncı gün
Acaip kati onlemler gelmis kizlar dinlediniz mi?
Sokaga cikma yasagi 19.00-05.00 olarak guncellendi.
İstanbul’dayız ama yapmış kadar oldunuz çok teşekkür ederim.
Alışveriş çok sıkıntı olmadı sanal market kullandık.
Ama pişirmek ve iştahshzlık nedeniyle yemek yiyememek sıkıntı.
Dışardan sipariş hiç gitmedi hasta olunca, içimiz almadı.
Pratik yemeklerle idare ettik.
Bugünümüze şükür...
Hanımlar
Diyelim ki eve dönüyoruz ama trafikten yetişemedik. Saat 19.30 oldu. Anında cexa keserler mi ya? Eşim beni doktora götürecek baya uzak bir yere. 18.00 de oradan çıksak mümkün değil yetişemeyiz.
Ne oluyor bu durumlarda bilen var mı? Mesela hiç iş dönüşü vs 21.00den sonra dışarıda kaldınız mı?
Benim hastanem bana ogün o saatte randevum olduguna dair msj atıyor cevirme olunca gösteriyoruz. Devlet hastanesine ayırdiysanizda randevu ekraninin görüntüsünü kayit edip gösteriyorlar
Eksik kalmış 18 yaş altına sokağa çıkma yasağı gelmeliydi 65 üzerine de
Öyle mi ben görmemişim onu sadece toplu taşıma kullanımlarını saatle sınırlandırıldı zannettimGeldi zaten. Belirli saatlerde
En azından iftar yemeklerine insanlar birbirlerine gitmeyecek iyi yönünden bakalım İstanbul'u bilmem ama yaşadığım şehirde iç Anadolu bölgesinde millet birbirine iftara gitmeden duramaz
Az önce arkadaşım olsun iftara gelirler gorumcemler yatarlar gece sahurda yaparız sabah giderler dedi bu milleti tutamazlar
Öyle mi ben görmemişim onu sadece toplu taşıma kullanımlarını saatle sınırlandırıldı zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?