bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçmiş olsun babanıza,bende eşimden dolayı oldum aşımı eşim 60 yaşında herhangi bir rahatsızlığıda yok.
Siz en güzeli aşı olacağı hastaneyi arayın bilgi alın,yada e nabızdan bakın aşı hakkı varsa zaten orada gözükür.

Ihbar edin ama biz ettik ise yaramadi. Gecen ramazan iftar misafirleri eksik olmadi komşumuzun. Evde olduklari icin mudahale edemiyorlarmis. Bulunduğum bölgede mutant virüs cok artmis,dikkat edin diyor sağlık ocağındaki hemşire. Toplu.iftarlar sahurlar yasak ama manisadan bir fotograf paylaşılmış dip dibe kahvaltı. Gecen sene bu zamanlar cok iyimserdim yaza biter sandim, şimdi 2022 yazını bekliyorum

Adam akıllı tedbirler ve denetim olması lazım. Beklentim çok yüksek değil açıkçası. Göstermelik bikaç şey. Akabinde düşen sayılar ve bayram sonrası turizm sezonu. Eylülde yine daha vahim tablo bizi bekliyor. Bu arada iyi yönde mutasyon geçirir kendini yok ederse kurtuluruz. Aile büyüklerine görümce elti dayı hala iftarlara devam edilecektir . Biz bizeyiz n'olacak cağnım diyenler sosyalleşme ye (!) devam edecek. KV asla dışarı çıkmıyordu, çok sıkıldım biz bizeyiz bişey olmaz dedi bacısına gitti. 3 gün sonra pozitif çıktı ve aşırı zor geçirdi. Hala nefes nefese kalıyorum çok çabuk yoruluyorum diyor. Şakası olmayan günler ve umrunda olmayan insanlar

Okula 1 gün gidenler hastalığı taşımıyor muymuş?
Bizim annesi covid olduğunu bilmediği için 1 gün okula gönderilen öğrencimiz yüzünden öğretmenimiz pozitif ve tüm sınıf karantinada.
Görümceniz cahilin önde gideni, Allah akıl fikir versin.
Vebalden de korkmuyor utanmaz kadın.

Nasıl kanıtlanacak ki görüştükleri diye düşündüm
Okula 1 gün gidenler hastalığı taşımıyor muymuş?
Görümceniz cahilin önde gideni, Allah akıl fikir versin.
Vebalden de korkmuyor utanmaz kadın.
Evet ne yazıkki öyle gerçekten çok üzüldüm eşinin işini hiç yazıp ifşaa olmayayım insanlarla birebir iletişimde o kadar söyleyeyim

Bugün saat kaçta açıklama yapılacak acaba

Bugün saat kaçta açıklama yapılacak acaba
Saat 15 te toplanılacakmış. İftardan sonraya kalacağını düşünüyorum çünkü daha önce yapılan toplantılar bile 19.30 dan önce açıklanmıyordu. E bi de çıkıp dakikalarca muhalefete atıp tutacak şunu yaptık bunu yapacağız diyecek.. 8 den sonra olur gibime geliyor..

Bu insanlara yasal yaptırım lazım.
Hem de çok sert. Hapis cezası, sağlık hizmetinde son sıralara alınma gibi.
Covidsin çocuğunu okula gönderiyorsun. Cidden pes.

6 ayda bir ilaçlı akciğer tomografisi çektiriyorum, aldığım ilaçları hiç sormadılar bile. Sorun olacağını düşünmüyorum, siz yine de doktorunuza sorun
Ben akciğer için ilk defa ilaçlı bt çekileceğim herkesin farklı olur ama. Genel olarak öğrendiğim ilaç verildikten sonra bütün vücuda ateş bastığı şeklinde ve kusma durumuda genellikle oluyormuş sanırım siz yasiyormusnuz ilacın bu tip yan etkilerini

İlk çekileceğim zaman ben de bu yorumları görüp endişelenmiştim :) Vücudumun her noktasında hissettiğim sıcaklık ve ağzımdaki metalik tat dışında hiçbir yan etkisini yaşamadım. Bunlar anlık oluyor, hemen geçiyor. Sonrasında bol bol su için mutlaka, belki size söylemeyi unuturlar

Su an biraz içim rahatladı teşekkür ederim çünkü istifra etmek benim için resmen fobi. umarım benimde sizin gibi olur

Çok çok üzüldüm.
Yakınımda olsanız alışverişinizi yapmak isterdim. İzmir’de değilsiniz diye hatırlıyorum.
İstanbul’dayız ama yapmış kadar oldunuz çok teşekkür ederim.
Alışveriş çok sıkıntı olmadı sanal market kullandık.
Ama pişirmek ve iştahshzlık nedeniyle yemek yiyememek sıkıntı.
Dışardan sipariş hiç gitmedi hasta olunca, içimiz almadı.
Pratik yemeklerle idare ettik.
Bugünümüze şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…