bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yaşınız benden büyük diye biliyorum.
Tek dileğim biraz daha yaş aldığımda sizin gibi bir olgunluğa erişmek ❤
Çok güzel bir kalbiniz var.

Ben de imreniyorum olgun insanlara, derin sularda hanımın sakinliği ve toparlayıcı mütevaziliği beni benden alıyor söylemeden edemedim. Ama bir kendime bakıyorum, ben gittikçe ancak dolgun olurum o kadar gibi geliyor. Sene sene şirazem kayıyor çünkü ve yemeklere kendimi vuruyorum.

O değilde bu arkadaş bana neden kırmızı vermedi. Ben de buradayım neden yok musum gibi davranılıyor. Şuan bence asıl dışlanan benim. Zaten eve kapandım psikolojim bozuk neden neden.

Geri döndü az önce iki bdğenmedimi kaptım

Sabırla usul usul bekle

O değil de sinirlerim çok bozuldu ne yapacağımı bilmez haldeyim bn oturuyorum evimde ama dışarı bakıyorum millet pazar yapıyor dün oturup sinirden ağladım iki çocuğum var anne ne zaman biticek ne zaman cikicaz dışarı diyorlar ikiside küçük ne diyeceğimi bilemedim ama olurda bu beladan kurtulabilirsek ülkece sabah erken saatlerde iki çocuğum la dışarı çıkıp akşama kadar eve girmicez diye söz verdim çocuklarıma

Aramızda evde kalmamdan bir tek esim memnun.
Sürekli kendimi mutfağa arıyorum
Dün çocuklar öğlen uykusuna yattı,
Cookie ile börek yaptım.
Akşamüstü 27848384. Kez toy story açtık,
Salata çorba ana yemek tam menü akşam yemeği hazırladım (genelde çorba ana yemek, ana yemek pilav şeklinde 2 çeşit gider)
Evde oda sayısı belli
Dönüp duruyoruz.
Kocaman bir terasımız var ama hem 3 cocukla cikmaya tırsıyorum, oğlanlar düz duvara tırmanıyor sağolsunlar. Hem hava 5-6 derece. Haftasonu terasta fasulye çimlendirme falan yaparız.
5 yaşındaki oğluma dun toplama ogrettim.
Zaten okumaya da başladı.
Biraz daha kapalı kalırsak 4. Sınıf müfredatı bitecek.

ona karşıt olan fikirlere beğeni atmıştım bundan sebep mi acaba kendisi gibi düşünmeyen herkesi hedef almış demek

Evet onun karşı fikrindeki bir kişi beğenirseniz hemen düşman belliyor. Farzı misaaal, beni yakan M Meredith Grey dır. Kendisine burdan sevgilerimi gönderiyorum.

Kizlar ne oluyor ya bende girdim 10 tane begenmedim neler kacirdim neler oldu
Kişisel algılamayın, hayata karşı duruşu bu sanırım
Genel olarak memnuniyetsiz demek ki.
Hayat sevince güzel filminde mutsuz bir yaşlı nine vardı.

Eki Görüntüle 2606558
Heh bu nine.
Öyle bir hayat
@otur SIFIR bu yazdığımı da beğenme

Böyle kin dolu yaşamak zor olmuyor mu

Ben de sana diyorum bu kafayla gidersen “Otur sana kocaman bir sıfır”
Beğenmedim bildirimine boğmuş beni sabah sabah..

Evde hasta bakarken çok bunaldı herhalde,anlamaya çalışıyorum hala onu,kahrolsun mesleki deformasyon
O değilde bu arkadaş bana neden kırmızı vermedi. Ben de buradayım neden yok musum gibi davranılıyor. Şuan bence asıl dışlanan benim. Zaten eve kapandım psikolojim bozuk neden neden.
ben @otur SIFIR a hiç emojide atmamiştim durup dururken niye beni de kara listeye aldı
Bende tam 72 (yetmiş iki) begenmedim ifadesi var ajsjs en cok beni beğenmemiş ahaha simdi yorganımın altina girdim agliyorum

Allah herkese iş versin, işsizlik gerçekten zor.

Yalniz iyi(?) tarafından bakin demek ki gozardi ettikleri biz degilmis. O kadar sansli olamamisiz ahshshs

Sabah sabah güldüm valla.

Not defteri var, oraya tek tek not aliyor herhalde

72
Ahsjdjskfkdk
Insan üşenir yahu.
Ama azmini takdir ettim şu an. Tebrikler
@otur SIFIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…