- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
Şu an başka konuda okudum bir üyenin 2018 deki mesajına beğenmedim basmış.ben korkmaya başladım hafiften
Evet bunu bende bilmek isterim daha öncekileri yurt disi bağlantılı demiş. Bağlantılı mi yokds boyle yayildi miNerdeyse 100 artmış vaka 1 gunde.. hepsi yurtdışı bağlantılı mi yoksa salgın var mı acaba
Yaşınız benden büyük diye biliyorum.
Tek dileğim biraz daha yaş aldığımda sizin gibi bir olgunluğa erişmek ❤
Çok güzel bir kalbiniz var.
O değilde bu arkadaş bana neden kırmızı vermedi. Ben de buradayım neden yok musum gibi davranılıyor. Şuan bence asıl dışlanan benim. Zaten eve kapandım psikolojim bozuk neden neden.
Kurbanlarını neye göre seçiyor bende merak ediyorum açıkçasıben @otur SIFIR a hiç emojide atmamiştim durup dururken niye beni de kara listeye aldı
Bende de 2 zibidi var, eşim de evden çalışıyor corona sebebiyle, kendini odaya kapattı rahatsız edilmemek için ama kapı kilitli diye kızlar her fırsatta kapısına adamın kapısına dayanıyorlar. Koro halinde söyledikleri baba baba baba şarkısını anlatmak bile istemiyorum. Onları dizginleyeceğim derken pestil kıvamdayım. Şuan masa altında çadır yaptım, orada takılıyorlar, bu bana yarım saat kazandırır. @Mune bizi banlarsan tutunacak dalımız kalmaz şu ev hapsinde olduğumuz günlerde. Duygu sömürüsü yapmak istemem ama çok feci perişan, yalnız, mutsuz, acıklı oluruz gibime geliyor. Dört duvarlar üstümüze üstümüze gelir. Öpüyorum, bye.
ona karşıt olan fikirlere beğeni atmıştım bundan sebep mi acaba kendisi gibi düşünmeyen herkesi hedef almış demekKurbanlarını neye göre seçiyor bende merak ediyorum açıkçası
ona karşıt olan fikirlere beğeni atmıştım bundan sebep mi acaba kendisi gibi düşünmeyen herkesi hedef almış demek
Sizlerle benim aramda kocaman bir fark varKurbanlarını neye göre seçiyor bende merak ediyorum açıkçası
Kizlar ne oluyor ya bende girdim 10 tane begenmedim neler kacirdim neler oldu
Otur sıfır tarafından 'Beğenilmeyenler' kulübünün
en yaşlı üyesi olarak ben de buradayım.
Hayır , n'ettim de beni de dışladı bu arkadaş
hiç anlamadım.
Çok önceden, başka bir konuda bana laf çakmışlığı da var, onu bile uzatmamıştım.
Sabah sabah kırmızı butonlarla moralim bozuldu.
Mağdurum Arkadaşlar...
Kişisel algılamayın, hayata karşı duruşu bu sanırım
Genel olarak memnuniyetsiz demek ki.
Hayat sevince güzel filminde mutsuz bir yaşlı nine vardı.
Eki Görüntüle 2606558
Heh bu nine.
Öyle bir hayat
@otur SIFIR bu yazdığımı da beğenme
Böyle kin dolu yaşamak zor olmuyor mu
Ben de sana diyorum bu kafayla gidersen “Otur sana kocaman bir sıfır”
Beğenmedim bildirimine boğmuş beni sabah sabah..
Evde hasta bakarken çok bunaldı herhalde,anlamaya çalışıyorum hala onu,kahrolsun mesleki deformasyon
O değilde bu arkadaş bana neden kırmızı vermedi. Ben de buradayım neden yok musum gibi davranılıyor. Şuan bence asıl dışlanan benim. Zaten eve kapandım psikolojim bozuk neden neden.
Bende tam 72 (yetmiş iki) begenmedim ifadesi var ajsjs en cok beni beğenmemiş ahaha simdi yorganımın altina girdim agliyorumben @otur SIFIR a hiç emojide atmamiştim durup dururken niye beni de kara listeye aldı
Üzüldüm ama şimdiEvet onun karşı fikrindeki bir kişi beğenirseniz hemen düşman belliyor.Farzı misaaal, beni yakan M Meredith Grey dır. Kendisine burdan sevgilerimi gönderiyorum.
Sizlerle benim aramda kocaman bir fark varKurbanlarını neye göre seçiyor bende merak ediyorum açıkçası
Not defteri var, oraya tek tek not aliyor herhaldeBen kazara bir yorumuna beğenmedim demiştim, ama sonra düzeltip beğendim demiştim dün.
Hiç gözünden kaçmamış @otur SIFIR hemen oradan yakalamış beni
Ben empati yaptırtıyorum ama biraz da o kırmızıyı görsün tanısın
Bende tam 72 (yetmiş iki) begenmedim ifadesi var ajsjs en cok beni beğenmemiş ahaha simdi yorganımın altina girdim agliyorum
Allah herkese iş versin, işsizlik gerçekten zor.
Yalniz iyi(?) tarafından bakin demek ki gozardi ettikleri biz degilmis. O kadar sansli olamamisiz ahshshs
Sabah sabah güldüm valla.
Üzülsen neye yarar???? Anlıyor musun artık çok geç çokk geçç!!Üzüldüm ama şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?