bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Otur sıfır tarafından 'Beğenilmeyenler' kulübünün
en yaşlı üyesi olarak ben de buradayım.
Hayır , n'ettim de beni de dışladı bu arkadaş
hiç anlamadım.
Çok önceden, başka bir konuda bana laf çakmışlığı da var, onu bile uzatmamıştım.
Sabah sabah kırmızı butonlarla moralim bozuldu.
Mağdurum Arkadaşlar...

Kişisel algılamayın, hayata karşı duruşu bu sanırım
Genel olarak memnuniyetsiz demek ki.
Hayat sevince güzel filminde mutsuz bir yaşlı nine vardı.

Heh bu nine.
Öyle bir hayat

@otur SIFIR bu mesajımin neyi var da beğenmedim basıyorsun? Senin kişisel düşünceni beğenmedim diye mi ? Benim yazdığım kişisel bir düşünce değil komik olmussun o yüzden

Gözden kalp fışkıran emoji koymuş, iftira atmayın o da kırmızı diye siz karıştırıyorsunuz, kışkırtmayın toplumu

Kişisel algılamayın, hayata karşı duruşu bu sanırım
Genel olarak memnuniyetsiz demek ki.
Hayat sevince güzel filminde mutsuz bir yaşlı nine vardı.

Eki Görüntüle 2606558
Heh bu nine.
Öyle bir hayat
Kişisel algılamadım da hem şaşırdım
hem üzüldüm.
Böyle bir zamanda uğraştığımız işe bakın.
Allah selamet versin hepimize.
Yaşlı ve hasta annesine de acil şifalar diliyorum, kolay değil bir evlat için makineye bağlı bir annesine refakat etmek.
Anlayışla karşılıyorum o nedenle.

Sen de mi brutus
Loreth psikoloğumuz geldi, cek sandalyeleri, magdurlar olarak başlayabiliriz grup terapisine

Beğenmedim bildirimine boğmuş beni sabah sabah..

Evde hasta bakarken çok bunaldı herhalde,anlamaya çalışıyorum hala onu,kahrolsun mesleki deformasyon

Yaşınız benden büyük diye biliyorum.
Tek dileğim biraz daha yaş aldığımda sizin gibi bir olgunluğa erişmek ❤
Çok güzel bir kalbiniz var.

O değilde bu arkadaş bana neden kırmızı vermedi. Ben de buradayım neden yok musum gibi davranılıyor. Şuan bence asıl dışlanan benim. Zaten eve kapandım psikolojim bozuk neden neden.

O değilde bu arkadaş bana neden kırmızı vermedi. Ben de buradayım neden yok musum gibi davranılıyor. Şuan bence asıl dışlanan benim. Zaten eve kapandım psikolojim bozuk neden neden.
Yok yok dıslanma demin p.tesi mesajima begenmedim atti gel sarılalım yanliź hissetme

Sen de mi brutus
Loreth psikoloğumuz geldi, cek sandalyeleri, magdurlar olarak başlayabiliriz grup terapisine
Ben hazırım. derin sularda da bizim gruptaymış, ona da ayriyeten sevindim. Yalnız umarım Mune toplanmamız için bize forum dışında bir yer göstermez. Burası sıcak ve güvenli, dışarısı soğuk ve coronalı çünkü.

Göstermemeli.
Mune Müdürüm bu da konunun bir parçası.
Evde kapalı kalmaktan delirmemek için önlem bunlar.
Günün 20 saatini 6 Yas alti 3 veletle geçiriyorum.
Sosyal becerilerimi korumak için buraya ihtiyacım var.

derin sularda için fan club da kuralım elimiz değmişken

Viralnolan videodaki doktor komuoyu duyurusu yapmış.
Konuşmanın sadece bir kısmı yayınlanmış.
İşin önemini vurgulamak istedim demiş

Bende de 2 zibidi var, eşim de evden çalışıyor corona sebebiyle, kendini odaya kapattı rahatsız edilmemek için ama kapı kilitli diye kızlar her fırsatta adamın kapısına dayanıyorlar. Koro halinde söyledikleri baba baba baba şarkısını anlatmak bile istemiyorum. Onları dizginleyeceğim derken pestil kıvamdayım. Şuan masa altında çadır yaptım, orada takılıyorlar, bu bana yarım saat kazandırır. Mune bizi banlarsan tutunacak dalımız kalmaz şu ev hapsinde olduğumuz günlerde. Duygu sömürüsü yapmak istemem ama çok feci perişan, yalnız, mutsuz, acıklı oluruz gibime geliyor. Dört duvarlar üstümüze üstümüze gelir. Öpüyorum, bye.

derin sularda seviyoruz sizi evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…