Okullar tatil, çocuğum yaptı diyecek bence.karantina hallerinden heralde anlamak lazim kimiside begenmedim butonuyla zaman geciriyor demekki:))
Evet Konyalıyim ve sebit e bayılırımmmmKonyalıyım siz?. Aslında biz şebit ekmeği diyoruzYufka ekmeģi daha bilindik bir ifade gibi geldi o yüzden kullandım. Hemşeri değilsekte ikimiz de Türkiyeliyiz o da olur
Napiyorsunuz night hanım?O ekmeği yeni yapmış olup sıcacık tereyağına basacaksın, içine çökelek, biraz da çıtır yufka elinde ufalayıp saracaksın. Ohhh...
Ahskkdkkfjdj yapmayın arkadaşlar geyikten götürecek hepimizi.Okullar tatil, çocuğum yaptı diyecek bence.
Valla biz bir şey yapmadık ahshah
Kizlar ne oluyor ya bende girdim 10 tane begenmedim neler kacirdim neler oldu@otur SIFIR
Her şeyi anladım da, hadi diğerlerinde fikir vardı vs.
Bunların nesini beğenmedin
Oooo kulübe hoşgeldiniz siz de
Sayamadım ama 10+ da ben de var.
@Mune bence önemli değil ama çocuk gibi bu ne allah aşkına, elinin altında buton var diye basmak zorunda hissetmiş kendini.
Kırmızıyı sevdiyse demek
Napiyorsunuz night hanım?
Diyette olan var, ekmeği yapmayı beceremeyen var.
Bu huyum yeni yeni ortaya çıkıyor, sonunda her kız anasına benziyor bir yerinden ister istemez biliyorsun; o hesap. Annemde vardı bu huy, bende de son iki senedir çıkmaya başladı. Biri bir şey diyor, sen aklında yiyeceğin şekle getirip hayal ediyorsun ve bunu söyleyip "Ohh, miss, olsa da yesek" modunda salyanı yalıyorsun filan. Tamamen annemin huyu ve engellenemez şekilde bende de var artık.
Samsun boşmuş, öyle dedi arkadaş, hepsi mi bilmiyorum amaGünaydınlar, inşallah daha güzel günlere günaydın deriz.
Çıkmadığımdan merak ediyorum AVM'ler falan ne durumda? Hala şuursuz şuursuz mağaza gezen var mı?
Ahaha valla hemşeri olduğumuza ihtimal vermemiştim:Evet Konyalıyim ve sebit e bayılırımmmm
Offf bizde dedigini yapiyoruz, yani yapiyorduk memlekette soba vardi ekmegi uzun cubu var qltinda da köz cubuga birakirdik citir citir hele kokusu burnuma geldi su anBu huyum yeni yeni ortaya çıkıyor, sonunda her kız anasına benziyor bir yerinden ister istemez biliyorsun; o hesap. Annemde vardı bu huy, bende de son iki senedir çıkmaya başladı. Biri bir şey diyor, sen aklında yiyeceğin şekle getirip hayal ediyorsun ve bunu söyleyip "Ohh, miss, olsa da yesek" modunda salyanı kontrol etmeye çalışıyorsun filan. Tamamen annemin huyu ve engellenemez şekilde bende de var artık.
Torku arenayi kastediyorsaniz baya yakınımAhaha valla hemşeri olduğumuza ihtimal vermemiştim:Peki Konya da mı yaşıyorsunuz? Ben Stadyum karşısında oturuyorum. Komşu da çıkalım tam olsun
Offf bizde dedigini yapiyoruz, yani yapiyorduk memlekette soba vardi ekmegi uzun cubu var qltinda da köz cubuga birakirdik citir citir hele kokusu burnuma geldi su anannemin yaptigi cokelek, tereyag cay sobada kaynamış enfes simdi ekmegimi kizartmak istersem elektirikli sobanin istune atiyorum ayni citirlik oluyor ekmegide kendim yapiyorum 7 8 adet 3 4 gun gidiyor
Hay ağzına sağlık.. kazındım resmen..Sabah sabah bu ne böyle hanımlar hamurlar filan iyicene açıktırdınız yani
Sevinsin yavrucaklar ellerinize saglıkkAllah iyiliginizi versin e mi
Kalktım tamam tamam.
Hazırlıyorum kahvaltıyı.
Sıcak ekmek yapamam ama pankek falan yapayım, çocuklar sevinir
Hay ağzına sağlık.. kazındım resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?