bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya günde 4-5 maske tüketmiyorum.Dışarı çıkarken 1 maske.Gelince atıyorum.Bir kaç saat kullanıyorum yani.Birde yanımda yedek maske oluyor

Hanımlar sizce Eylül'de kapanır mı yine kreşler? Eylül başı itibariyle kızımı kreşe vermeyi planlıyorum ama bir açık bir kapalı olursa kötü etkilenir alışamaz diye korkuyorum

Arkadaslar babam covid 19 hastanede cigerleri su toplamis cok kotuyum 70 yasinda Allahim cok kotuyum arkadaslar konusabiliyormus yalniz grip gibi cok uzgun agliyor bu illete yakalandim diye arkadaslar cigerlerin su toplamasi durumunu yasayan akrabalariniz tanidiginiz varmi ben baska bir ulkedeyim cok endiseliyim lutfen birseyler soyleyin

Kontrol ederlerse bunu da.Ramazan bayramında olan yasağa hiç denetim olmadı.Belli yerlerde olan denetime millet zaten hazırlıklı geliyor.

Kızlar bugün eczaneye çıktım ilaç almaya.Eczaneden elime müşterilere ikram için koydukları birde şeker aldım.Eczane nin yanı pastane.Girdim içeri çay içicem.Dışarda masalar dolu,içerdeki masalarda tabla yok.Şekeri açtım,dışardaki masaların biriinin tablasına attım.Az sonra hanım girdi kızıyor bana.Neden kağıdı tablama atıyorsun,ortalıkda hastalık var.Mübarek tablana atılan şeker kağıdından nem kapıyorsan çıkma.
Tablada duran şeker kağıdından nemli.Ona gelesiye sıra oturduğu yer değdiği masa ney?

Hanımlar sizce Eylül'de kapanır mı yine kreşler? Eylül başı itibariyle kızımı kreşe vermeyi planlıyorum ama bir açık bir kapalı olursa kötü etkilenir alışamaz diye korkuyorum
İlk üç hafta için bişey diyemem ama kapanır diye düşünüyorum daha doğrusu hissediyorum..

Adamın biri iki ayda bir don değiştiriyormuş ve bundan birtek kendisiyle yaşayan eşinin haberi varmış ve dolayısıyla bir tek kadın rahatsız oluyormuş, tabi kadın onunla yaşadığı için rahatsız olması çok normal.Ama siz insanların aynı maskeyi taktıklarından niye rahatsız oluyorsunuz? İçine giydiği dondan üzerine giydiği gömlekten hiçbir fark yokki.Kişinin kendisinin rahatsız olması lazım çünkü kişisel kullanılan bir ürün.. insanların suratından alıp çöpe atıcak olanda siz olmicaksıniz

Bakış açınız ilginç. Maske benim suratımda değil elbet o anlamda rahatsız olmuyorum. Ancak bu insanlar arasında bulaş riskini takdir ederseniz ki arttıran bir faktör, aynı evde yaşayanlar arasında değil belki de farklı hanelerde yaşayan arkadaşlar ahbaplar vs bunu yaptı mı, birinde varsa ötekine de bulaşır, bulaşacağı yoksa da maskeden dolayı bulaşır. Onlar da kendi hanelerindekilere bulaştırır, zincir böyle uzar gider. Onu anlatmaya çalıştım.

Salı günü gittiğim kadın doğum doktoru covid sanırım. Arayıp tüm randevuları iptal ettiler. Defalarca sebebini sordum söylemediler. Bilmediklerini sanmıyorum.

Çok kötü hissediyorum kendimi. Ne aşım var ne bir şeyim.

Dip dibeydik ultrasonda

Kaptıysam kaç güne çıkar belirtiler?

Ayy canım ya inş bişi olmaz.3 günle bir hafta arası çıkar sanırım.Mübarekler söyleyinde herkes önlemini alsın

Ayy canım ya inş bişi olmaz.3 günle bir hafta arası çıkar sanırım.Mübarekler söyleyinde herkes önlemini alsın

Hastaneyi arayıp tekrar sıkıştırdım
Belirtileri varmış, bu sabah test vermiş
Yarın arayacaklarmış zaten bizleri

Yıkıldım resmen. Doğumuma 1 hafta kaldı. Covidsem napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…