Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Ya günde 4-5 maske tüketmiyorum.Dışarı çıkarken 1 maske.Gelince atıyorum.Bir kaç saat kullanıyorum yani.Birde yanımda yedek maske oluyorDüşünüyorum da olması gerektiği gibi eğer tek kullanımlık olarak değerlendirseler, hepsinin sokağa çıktığını düşünürsek, 4 kişilik bir aile günde 24 maske kirletecek. Aylık hesaba vurursan maske masrafı 720-750tl yapacak
herhalde alıyorlar birer siyah maske, arada yıkayarak süresizce kullanıyorlar. Hatta birbirinin maskesini kullanan çok akraba ve arkadaş var. Aynı maskeyi takıyorlar. Ha mümkün olsa belki ikinci el pazarında da satacaklar "buyrun öğretmenden az kullanılmış maske"
not: öğretmen esprisi yanlış anlaşılmasın. Benim görümcem öğretmen arkadaşının oğlu ile birlikte ortaklaşa kullandıkları arabanın torpidosunda acıl durumlar için (polis ceza yazmasın diye) duran maskesini kullanıyor dışarıya çıktıklarında. Çünkü görümcem yanında maske de taşımıyor. Bizim de aramızda böyle bir espri oldu eşimle (eşim de öğretmen)
İlk üç hafta için bişey diyemem ama kapanır diye düşünüyorum daha doğrusu hissediyorum..Hanımlar sizce Eylül'de kapanır mı yine kreşler? Eylül başı itibariyle kızımı kreşe vermeyi planlıyorum ama bir açık bir kapalı olursa kötü etkilenir alışamaz diye korkuyorum
Adamın biri iki ayda bir don değiştiriyormuş ve bundan birtek kendisiyle yaşayan eşinin haberi varmış ve dolayısıyla bir tek kadın rahatsız oluyormuş, tabi kadın onunla yaşadığı için rahatsız olması çok normal.Ama siz insanların aynı maskeyi taktıklarından niye rahatsız oluyorsunuz? İçine giydiği dondan üzerine giydiği gömlekten hiçbir fark yokki.Kişinin kendisinin rahatsız olması lazım çünkü kişisel kullanılan bir ürün.. insanların suratından alıp çöpe atıcak olanda siz olmicaksınizDüşünüyorum da olması gerektiği gibi eğer tek kullanımlık olarak değerlendirseler, hepsinin sokağa çıktığını düşünürsek, 4 kişilik bir aile günde 24 maske kirletecek. Aylık hesaba vurursan maske masrafı 720-750tl yapacak
herhalde alıyorlar birer siyah maske, arada yıkayarak süresizce kullanıyorlar. Hatta birbirinin maskesini kullanan çok akraba ve arkadaş var. Aynı maskeyi takıyorlar. Ha mümkün olsa belki ikinci el pazarında da satacaklar "buyrun öğretmenden az kullanılmış maske"
not: öğretmen esprisi yanlış anlaşılmasın. Benim görümcem öğretmen arkadaşının oğlu ile birlikte ortaklaşa kullandıkları arabanın torpidosunda acıl durumlar için (polis ceza yazmasın diye) duran maskesini kullanıyor dışarıya çıktıklarında. Çünkü görümcem yanında maske de taşımıyor. Bizim de aramızda böyle bir espri oldu eşimle (eşim de öğretmen)
Bakış açınız ilginç. Maske benim suratımda değil elbet o anlamda rahatsız olmuyorum. Ancak bu insanlar arasında bulaş riskini takdir ederseniz ki arttıran bir faktör, aynı evde yaşayanlar arasında değil belki de farklı hanelerde yaşayan arkadaşlar ahbaplar vs bunu yaptı mı, birinde varsa ötekine de bulaşır, bulaşacağı yoksa da maskeden dolayı bulaşır. Onlar da kendi hanelerindekilere bulaştırır, zincir böyle uzar gider. Onu anlatmaya çalıştım.Adamın biri iki ayda bir don değiştiriyormuş ve bundan birtek kendisiyle yaşayan eşinin haberi varmış ve dolayısıyla bir tek kadın rahatsız oluyormuş, tabi kadın onunla yaşadığı için rahatsız olması çok normal.Ama siz insanların aynı maskeyi taktıklarından niye rahatsız oluyorsunuz? İçine giydiği dondan üzerine giydiği gömlekten hiçbir fark yokki.Kişinin kendisinin rahatsız olması lazım çünkü kişisel kullanılan bir ürün.. insanların suratından alıp çöpe atıcak olanda siz olmicaksıniz
Ayy canım ya inş bişi olmaz.3 günle bir hafta arası çıkar sanırım.Mübarekler söyleyinde herkes önlemini alsınSalı günü gittiğim kadın doğum doktoru covid sanırım. Arayıp tüm randevuları iptal ettiler. Defalarca sebebini sordum söylemediler. Bilmediklerini sanmıyorum.
Çok kötü hissediyorum kendimi. Ne aşım var ne bir şeyim.
Dip dibeydik ultrasonda
Kaptıysam kaç güne çıkar belirtiler?
Ayy canım ya inş bişi olmaz.3 günle bir hafta arası çıkar sanırım.Mübarekler söyleyinde herkes önlemini alsın
Allah tamamına erdirir inş hayırlısıyla değildir belki üzülme:)
Yok yok.Üzme bebeği.Kalmaz inş.Ne olabilirki?Bilmiyorum, tüm hayallerim yarım kalacakmış gibi hissediyorum
Atlatamam diye düşünüyorumYok yok.Üzme bebeği.Kalmaz inş.Ne olabilirki?
Test yaptırdınmı?Atlatamam diye düşünüyorum
Çünkü covidden önce de rüzgar esse ciğerleri anında tıkanan biriyim
Her grip benzeri hastalıkta direkt ciğerlerim gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?