bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Doğuştan ritm bozukluğu, alerjik astımı ve dengesiz şekeri olan bir insan olarak dün 2. doz biontech aşımı oldum. İlkinde çok fena şekerim düşmüştü başka yan etki yoktu. Bunda şeker çikolata ne varsa yedim ve şekerim düşmedi. Ama gece çarpıntım oldu ve hafif nefes darlığım ara ara devam ediyor. Hafif ateşim çıktı ve aşırı halsizim. Hep merak ettim ikinci doz daha ağır demişlerdi , doğru mu diye, benim için doğruymuş malasef

Geçmiş olsun.Kolay atlatın inş

Şeker olayini bende aynen yaptim ilkimde fenalasmistim bunda hem giderken arabada hem vurulunca disarda seker yedim bisey olmadi bide yan etkisinden korktugum icin parol ictim ben gece o gece sadece kol agrim oldu ertesi gün gecti size gecmis olsun dilerim

Buralara uğramıyorum epeydir nasılsınız? Aşı oldunuz mu?
Ben oldum iki asimida ama keske olmasaydim . Biraz daha bekleseydim . Tr ye gidebilmek icin oldum biraz da sanki inanmistim . Ama tamamen degisti artik dusuncelerim . Keske asi almasaydim .

Gittim testimi verdim
Test alan kişi sormadığım halde bir güzel gözümü korkuttu
İnşallah pozitif değilsindir, ilk gebeliklerde çok sıkıntı yaşanıyor pozitifsen, gebe olduğun için şu olur bu olur konuştu durdu

Neden değişti düşünceleriniz ?
Zaten asiyla ilgili , cok karamsirlaklarim vardi . Cok arastirdim kendi capimda , Asiya karsi karsittim . Cok cabaladim olmamak icin ama birgun geldi dendiki baska ulkeye gitmek icin asi sart. Ben de oldum . Oldugumla kaldim cunku tr ye gelemedim . Cok buyuk bir oyun oynandi . Simdi .. cocuklarima asi yaptirmayacagim , ailemden abime ikinci asi yapilamisti saglik sorunlari yuzunden onada yapilmamasi icin elimden geleni yapacagim.

Anladım,ama aşı karsitiymişsiniz zaten önceden de, düşünce olarak bir şey değişmemiş .Düşüncelerim tamamen değişti yazmişsinizda...Ben de aşıdan sonra sağlık sorunu yaşadiniz da,önceden savunurken şimdi pişman olduğunuzu sandım.

Evet Asiya karsi oldugum halde oldum . Saglik sorunu simdilik yasamadim . Sonra dan yasayacagim anlamina gelmiyor tabi ki . Herkes in kendi dusuncesi kendi karari . Ben keske olmasaydim dedim. Herkes is itself olarak kendi karari..

Ben oldum iki asimida ama keske olmasaydim . Biraz daha bekleseydim . Tr ye gidebilmek icin oldum biraz da sanki inanmistim . Ama tamamen degisti artik dusuncelerim . Keske asi almasaydim .
Benim eşimde aşıya şüpheli bakıyor şansını sonuna kadar zorlayacak olmamak için benimse kafam çok karışık aşı karşıtı değiliz olmak isteyen olsun aşısını ama olmak istemeyene de zorla aşı yapmaları mümkün değil yaşadığımız bu çağda

Evet Asiya karsi oldugum halde oldum . Saglik sorunu simdilik yasamadim . Sonra dan yasayacagim anlamina gelmiyor tabi ki . Herkes in kendi dusuncesi kendi karari . Ben keske olmasaydim dedim. Herkes is itself olarak kendi karari..
Bizi korkutan da bu uzun vadede yan etkisi olma ihtimali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…