bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Size de geçmiş olsun .Bu sabah oldum aşıyı . Bu kadar ağrıması şaşırttı beni dokunmadan bile açıyor .

Ben Nisan-Mayıs ayında oldum iki dozu da, o ağrıyan kolla oğlumu taşımak zorunda kalmıştım ağlamaklı olmuştum acıdan, parol alın iyi geliyor ağrısına, şuan en ağrının en yüksek zamanı, kolaylaşacak çok geçmiş olsun.

Çok çok tşk ederim .Evde hiç ağrı kesici yok .Geçmezse yarın eczaneden alayım .

Ah sizinki daha zormuş .Bu kolla bebek taşımayı düşünemiyorum şu an :)

estağfurullah :)

yok katılıyorum,bence de yanlış ve gereksiz bir inattı, TTB nin ve dünya otoritelerinin dediklerine kulak verilmeliydi bence de. :)

Merhabalar ,aşıdan sonraki kol ağrıniz kaç günde geçti ? Beni oldukça zorluyor şu an . Kol ağrısı yaptığını biliyordum ama bu kadar şiddetli olmasıni beklemiyordum sadece .
Benim ilk asimda kol ağrısı baya olmuştu kullanmamıştım kolumu. Sol kola yapılmıştı solak olduğum için çok zorlanmistım. Birbucuk gun falan sürmüştü ağrı. İkinci aşımı sağ koluna yaptirmistim hiç ağrı olmamisti.

Evet zorlamıyorlar ama sinovac işe yaramıyor lütfen 3 ve 4. doz biontech olun diyorlar.
Ayrıca pcr tehdidi ile insanları aşı olmaya zorluyorlar şu an, bu en temel insan haklarına aykırı.

4. doz Biontech olun diyen yok.Yurt dışına çıkış için sinovac olanlara isteğe bağlı taninmis bir hak.

Biontech istemiyorsanız olmayın iki aşı var seçin ama yok amaç aşı karşıtlığı...Onu da ol diyen yok olmayın.Yeni bir fikir daha var duydunuz mu pcr ile de burna virüs sokuyorlarmış dün Twitter'da gördüm.Pcr da olmazlarmış.

Geçen yıldan beri tüm Avrupa'da okullar açık bu pcr ile, onlarda öğrencilere de yapılıyor.Biz kapandik kaldık.Gecen sene ara ara 8.siniflari açtık ya hani tam da o dönemde bir öğrencim temaslı oldu 3. Günü pozitife döndü ardından sınıfta 2 kişi daha pozitif oldu.Maskeler varken oldu bunlar.Sizin bu duruma öneriniz ne?Nasıl önleyelim bu yayılımı?

Hem her yer açık olsun hem eskiye dönelim hem aşı olmayalim hem pcr olmayalım ....Oldu gazoz ağacı.. onca pırıl pırıl Dr ölsün zaten bu uğurda.PCR neden tehdit sizin için? Ücretsiz olacak zaten.İki dakikalık bir işlem sanarsın bypass yapacaklar.Size çok basit gelen bu hastalıktan 34 yaşında arkadaşımı kaybettim ben geçen yıl.4 yaşında çocuk bıraktı arkasında.Hiç bir hastalığı yoktu.Bu aşı da olmam Pcr da olmam şımarıklığını anlamıyorum , anliyamiyorum bu sebepten.

la fontaine'den hikayeler zaten çevremde en az 500 kişi var Biontech olmuş.Hepsi gayet sağlıklı. Aşı olmasına rağmen yakalanan tek bir aile var.Hepsi ayakta ve iyi.Asiya rağmen covidden vefaat eden tek bir kişi var o da bu ailenin 102 yaşında alzheimer hastası ve yatalak olan neneleri. Geçen yıl aşılama öncesi çevremden çoğunluğu 60lı yaşlarda genç yaşlı toplam kaybım 32.

Evet anladım ben seni, bize verilmediği için o kaldırılan ilaç o yüzden karışıklık olmuş ilaç konusunda. Bazılarına verilmiş o dönem bizim kullandığımızın yanında.

Geçmiş olsun size de .Kolum hafifledi gbi basım çok şiddetli şimdi de. O da bı iki güne geçer herhalde .

Öksürük çok şiddetli miydi. Benim eşimde aynı durumda ciğerlere inmiş olabilir mi?

Evet çok şiddetliydi.2 ay kesilmefi.20 gün telefonla bile konuşamadım.
Çok geçmiş olsun.
Uhi hindi kullanın ben çok faydasını gördüm.
Uhi hindi yi ilk kez duydum sizden baktım tozu ve yağı varmış bağışıklık güçlendirmek için de kullanılıyormuş nasıl kullandınız bilgi verir misiniz ben de kullanmak istiyorum

Arkadaşım beyinlerine çubukla virüs yüklenecek çünkü böyle diyorlar. Daha önce influenza a icinde bu testi yapiyorlardi neyse bakalim.covd olsalar çubuktan diyeckler

Ben 19 da covıd pozıtıf cıktım daha onceden hafıf bogaz batmam vardı 15 de negatıftım
Temaslıyım mlsf annem suan yogun bakımda covıdden onunla pandemı servısınde yattık refekatcı olarak
Bu hastalık zormus cok
Bende suan bısey yok evdeyım tek
Gecırenler ne zaman belırtıler cıktı test pozıtıften sonra
Annemıngordum nefesı hem cok uzgunum bende aynı seyelerı yasarmıyom korkusu yaşıyorum anneme bısey olucak korlusu perısanım

Çok geçmiş olsun. Panik yapmayın. Belirtileriniz hafifse hafif devam eder. Bulunduğunuz ortam sürekli havalansın, beslenmenize vitamin desteğinize dikkat edin. Bol bol dinlenin, uykunuza dikkat edin, uykusuz kalmayın. İshaliniz varsa haşlanmış patates, muz, kahve limonu eksik etmeyin. Sumak çayı da ishale iyi gelir. Bol bol sıvı alın. Bir haftaya geçer gider.
Anneniz de inşallah en kısa zamanda atlatıp çıkar hastaneden.

Cok sagolun suan hafıf gecıyor
Pozıtıf oldugum gun regl oldum benım adet oncesı mıgrenım var bas agrım olır hep ama
Ishalım yok vıtamınlerımı alıyorım yiyorum zaten ılactan sanırım hep uyudum dunden berı
Tabı moralım cok bozuk annem ıcın aglamktan ıcım cıkıyor rabbım tum hastalara yardım etsın

Uhi hindi yi ilk kez duydum sizden baktım tozu ve yağı varmış bağışıklık güçlendirmek için de kullanılıyormuş nasıl kullandınız bilgi verir misiniz ben de kullanmak istiyorum
Ben tozunu aldım.
Bal veya pekmeze karıştırıp ara ara birer kaşık yedim.
İnanın öksürük için bir sürü şey denedim.Bu 2-3 günde kesti.
Tabi herkeste farklılık gösterebilir.
Umarım sizde faydasını görürsünüz.
Eğer ysğını almak isterseniz aktara sorarsınız.

Ağrı kesici kullanırsanız sadece parasetamol icerenleri kullanın. Parol bunlardan biri. Anneniz için de ağlayıp kendinizi hırpalamayın ki bagisikliginiz düşmesin. Dua edin bol bol, pozitif düşünün. İnşallah iyileşip dönecek evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…