Kafadan uydurdum. Komplocuyum ben. Makale felan yok. Takip ettiğim nobel ödüllülerde, doktorlarda, proflarda yalancı ve komplocu. Gazete okuyorum ben ordan aldım bilgileri. Yalan yanlış yani.Daha çok mesajınız alıntılanır da ben sonuna gelmeye tahammül edemedim. Kendinizi bilgili zannediyorsunuz ama aslında o kadar bilgisizsiniz ki. Bana kaynak gösterin. Ama öyle gazete haberi falan değil. Makale, belli başlı otoritelerin kanıtlı sonuçlarını gösterin. Ben gösterebilirim şahsen. Ama bendekiler sizi haksız çıkarır işte. Bekliyorum kaynakçanızı.
Su çiçeğinden bahsetmiyoruz hanımefendi. İşte hiçbir şey bilmiyorsunuz ama sanki çok şey biliyormuşçasına konuşuyorsunuz diye bunu diyorum. Çiçek yani smallpox yani variola, aşı sayesinde yıllar önce yer yüzünden silindi. Hani şu kolunuzca genişçe yara izi bırakıp iyileşen aşıdan bahsediyorum. Yaşınızı bilmiyorum ama anne babanızda kesin vardır. Okuyun biraz öğrenin.
Eşim covid. 3 gündür favipiravir kullanıyor.Teşekkürler, yok zaten ben içmeyin diyemem kimseye vebal alamam . Sonuçta doktorlar vermiş .8+8 ilac bir gunde fazla gelir mi diye düşündüm .Su ana kadar hafif belirtiler gösterdiği için kullanmakla ilgili endişesi vardı . Ben de merak ettim buradaki üyelerden kullanan var mı diye .
Zaten ilk 8 i sabah almış bile hatta belirtisi olmayan eşine de sağlık görevlileri test yapmana gerek yok sen de kapmışsındır diye onada vermişler .
Derman olması için illa sülük olması mı gerekiyor?Belki Allah virüs için ilacı, aşıyı derman olarak belirledi, doktorlar vesile oldu da buldu olamaz mı?Heee kanser olduğuna beğenmedim attım ya sabır. Her şeyi siz biliyorsunuz tamam mı. Proflar doktorlar biliyor. Sorgulamak yasak. Allah dermanı olmayan hastalık vermemiş. Kulum dermanında bende demiş. Ama yarattığı çözümle alay ediliyor. Evet beğenmedim noldu???!!!
mrna aşı tipi kanser için çalışılıyordu. zaten bu kadar hızlı üretilme nedenlerinden biri de bu biontech'in. hatta uğur şahin ve özlem türeci nin hedefleri biontechten elde edilen gelirle kanser aşısı çalışmalarını hızlandırmak.
benim annem de alternatif tıp kullandı.
sonra doktorlara koştuk vücudun aldığı zararları toparlasınlar diye.
ne yazık ki asıl tacirler bu alternatif tıpçılar arasından çıkıyor.
bitkilerle destek olunabilir tedavi sürecine elbette ama sadece bitki sülük hacemat yetmez.
bitkinin bi hastalığı geçirmesi için onu olduğu haliyle tüketmek isteyen birinin neredeyse 100lerce kilo yemesi/içmesi gerekir. oysa hammaddeler içerisinde konsantre halde olduklarından gerekli miktar vücuda daha hızlı alınır ve tedavi de hızlanmış olur.
tez zamanda şifa diliyorum.
Banada bilen bilmeyen herkes su kullanmış iyi gelmiş, bu kullanmış atlatmış diye saçma sapan o kadar şey önerildi ki. Tabiki bağışıklıgimi güçlendirmek adına kullandığım şeyler var ama ekstrem şeyler değil doktorumunda izin verdiği bağışıklik içim herkesin zaten kullanabileceği şeyler. Onun dışına hiç çıkmadım tedavimi aksatmamak için. Doktorlarıma güveniyorum sonuna kadar.mrna aşı tipi kanser için çalışılıyordu. zaten bu kadar hızlı üretilme nedenlerinden biri de bu biontech'in. hatta uğur şahin ve özlem türeci nin hedefleri biontechten elde edilen gelirle kanser aşısı çalışmalarını hızlandırmak.
benim annem de alternatif tıp kullandı.
sonra doktorlara koştuk vücudun aldığı zararları toparlasınlar diye.
ne yazık ki asıl tacirler bu alternatif tıpçılar arasından çıkıyor.
bitkilerle destek olunabilir tedavi sürecine elbette ama sadece bitki sülük hacemat yetmez.
bitkinin bi hastalığı geçirmesi için onu olduğu haliyle tüketmek isteyen birinin neredeyse 100lerce kilo yemesi/içmesi gerekir. oysa hammaddeler içerisinde konsantre halde olduklarından gerekli miktar vücuda daha hızlı alınır ve tedavi de hızlanmış olur.
tez zamanda şifa diliyorum.
Çok doğru aslında. Aklıma gelen bir şeyi paylaşayım. 20 sene önce ablam doğum yapınca her emzirmeden sonra su verdiriliyordu bebeğe. Ben de 4 yıl önce doğum yaptım ve 6 ay boyunca sadece anne sütü bir damla bile su vermedik. Zamana göre şekilleniyor araştırma yapıldıkça değişiyor. Sonuçta bilim birikimli bilgi.hanımefendi bilim dinamik bir süreçtir, öyle şak diye doğru bulunmaz,hatta doğru devamlı değişir,döneme ve şartlara göre.
zamanında kloramfenikol diye bir antibiyotik bebeklerde şakır şakır kullanıldı,çok da güzel tedavi ediyordu,o zaman doğru oydu,şimdi fark edildi ki aslında gri bebek sendromu denen bir şeye yol açtığı hatta kemik iliği yıkımı ve lösemiye neden olduğu fark edildi.
talidomid faciasını duydunuz mu? hamilelerde bile kullanıldı uzun zaman,sonra anomalili bebekler doğmaya başlayınca yasaklandı.
aynı şekilde h.klorokin, sıtma ve lupusta etkili ve hala kullanılıyor ama covid için bir dönem faydalı olabilir denilip araştırma sonuçları yayınlanınca gerek yok denilip kaldırıldı.
yani bilim dinamik ve hareketli bir süreçtir. yapmayın Allah aşkına azıcık okuyun,düşünün.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versinBanada bilen bilmeyen herkes su kullanmış iyi gelmiş, bu kullanmış atlatmış diye saçma sapan o kadar şey önerildi ki. Tabiki bağışıklıgimi güçlendirmek adına kullandığım şeyler var ama ekstrem şeyler değil doktorumunda izin verdiği bağışıklik içim herkesin zaten kullanabileceği şeyler. Onun dışına hiç çıkmadım tedavimi aksatmamak için. Doktorlarıma güveniyorum sonuna kadar.
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için annenize de geçmiş olsun
Otri yalniz hanimefendinin dedigi de buhanımefendi bilim dinamik bir süreçtir, öyle şak diye doğru bulunmaz,hatta doğru devamlı değişir,döneme ve şartlara göre.
zamanında kloramfenikol diye bir antibiyotik bebeklerde şakır şakır kullanıldı,çok da güzel tedavi ediyordu,o zaman doğru oydu,şimdi fark edildi ki aslında gri bebek sendromu denen bir şeye yol açtığı hatta kemik iliği yıkımı ve lösemiye neden olduğu fark edildi.
talidomid faciasını duydunuz mu? hamilelerde bile kullanıldı uzun zaman,sonra anomalili bebekler doğmaya başlayınca yasaklandı.
aynı şekilde h.klorokin, sıtma ve lupusta etkili ve hala kullanılıyor ama covid için bir dönem faydalı olabilir denilip araştırma sonuçları yayınlanınca gerek yok denilip kaldırıldı.
yani bilim dinamik ve hareketli bir süreçtir. yapmayın Allah aşkına azıcık okuyun,düşünün.
Hayır ben onu şey için söyledim, ilk zamanlar covide verilen ilaçlar toplatıldı, hiçbir işe yaramadığı ortada işte, ama doktorlara laf edemezsin hep onlar bilir gibi bir mesaj yazdı ya. Ona söyledim.Otri yalniz hanimefendinin dedigi de bu
Su an aşı faydalı deniyor ama 5-10 yil sonrasi bilinmiyor diyor
Aslinda bu mesajinda ayni seyi soylemis olmuyor musunuz
Teşekkür ederim. Çok sağolunÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Ben TR de yaşamadığım ve bugüne kadar ailemden covid deneyimi yaşayan olmadığı için covid ilaçları hakkında bilgilere vakıf değildim. Tecrübe eden kişilerden bilgi almak istedim. Paylaştığınız için teşekkürler.Eşim covid. 3 gündür favipiravir kullanıyor.
İlk gün sabah 8 akşam 8 aldı
İkinci ve diğer günlerde sabah akşam 3er.
Yeğenim de benimle kalıyor. Onun da pozitif olduğu yeni belli oldu.
Yarım saat önce ilk yüklemesini yaptı hemen 8 tane.
Bu ilaç kullanılmadığında ciğerlerde buzlanma oluyor. Tabi sizin kararınız ben kullanın ya da yapmayın diyemem. Ama tecrübemi paylaşmak istedim
Aşınında verip vermediğini bilmiyoruz. Kızgın değilim çevremde neden aşı olmuyorsun diyende yok çok şükür. Eleştirende yok. Ne münasebet. Yani iki türlüsüde aynı BİLMİYORUZ. Nice doktorlar yanıldı bu dünyada. En basiti covid için verilen ilaçlar bir sene sonra kaldırıldı . Kim hesap sordu kimse çünkü doktorlar daha iyi bilir
Ilk paragrafta sen benden daha hakimsin konuya ama yanlış hatirlamiyorsam dunyadaki genel pratikte hidroksiklorokin kullanimi bizdekinden cok daha erken durduruldu, hatta Tabipler Birligi'nin bu konuda bircok uyarisi oldu. Ama bizzat bakan dunyada sadece bizim bu sekilde kullandigimizi soyledi.Hayır ben onu şey için söyledim, ilk zamanlar covide verilen ilaçlar toplatıldı, hiçbir işe yaramadığı ortada işte, ama doktorlara laf edemezsin hep onlar bilir gibi bir mesaj yazdı ya. Ona söyledim.
bir de evet şu an faydalı denilen şeyi kullanıyoruz, ancak çalışmaların uzun vadeli sonuçları çıktıkça tamam veya devam diyoruz. Hanımefendi aşıya hiç şans vermeden direkt olmayalım diyor. Ben öyle anladım.
Üyeliğini pasiflestirmis.SHR banlandı mı üyeliğini mi iptal ettirdi?
Favipiravirdir Nevreste. Bende ondan kullandım, ailemden olan herkes kullandı.
Bende ondan bahsediyorumO kaldırılan favipiravir değil, sıtma ilacı dedikleri ilaç hidroksiklorokin di
SHR_ kanser için araştırma yapılmıyor diyordun, aynen mRNA teknolojisi ile çalışılıyormuş. Yine aynı teknik diye kabul etmez misin?
Merhabalar ,aşıdan sonraki kol ağrıniz kaç günde geçti ? Beni oldukça zorluyor şu an . Kol ağrısı yaptığını biliyordum ama bu kadar şiddetli olmasıni beklemiyordum sadece .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?