bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kafadan uydurdum. Komplocuyum ben. Makale felan yok. Takip ettiğim nobel ödüllülerde, doktorlarda, proflarda yalancı ve komplocu. Gazete okuyorum ben ordan aldım bilgileri. Yalan yanlış yani. Şimdide size cevabım yok diye kaçıyorum. Zatende tahamül edemiyorsunuz karşıt görüşlülere. Bilmiyorum ben.

Eşim covid. 3 gündür favipiravir kullanıyor.
İlk gün sabah 8 akşam 8 aldı
İkinci ve diğer günlerde sabah akşam 3er.

Yeğenim de benimle kalıyor. Onun da pozitif olduğu yeni belli oldu.
Yarım saat önce ilk yüklemesini yaptı hemen 8 tane.

Bu ilaç kullanılmadığında ciğerlerde buzlanma oluyor. Tabi sizin kararınız ben kullanın ya da yapmayın diyemem. Ama tecrübemi paylaşmak istedim

Derman olması için illa sülük olması mı gerekiyor?Belki Allah virüs için ilacı, aşıyı derman olarak belirledi, doktorlar vesile oldu da buldu olamaz mı?

Banada bilen bilmeyen herkes su kullanmış iyi gelmiş, bu kullanmış atlatmış diye saçma sapan o kadar şey önerildi ki. Tabiki bağışıklıgimi güçlendirmek adına kullandığım şeyler var ama ekstrem şeyler değil doktorumunda izin verdiği bağışıklik içim herkesin zaten kullanabileceği şeyler. Onun dışına hiç çıkmadım tedavimi aksatmamak için. Doktorlarıma güveniyorum sonuna kadar.
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için annenize de geçmiş olsun

Çok doğru aslında. Aklıma gelen bir şeyi paylaşayım. 20 sene önce ablam doğum yapınca her emzirmeden sonra su verdiriliyordu bebeğe. Ben de 4 yıl önce doğum yaptım ve 6 ay boyunca sadece anne sütü bir damla bile su vermedik. Zamana göre şekilleniyor araştırma yapıldıkça değişiyor. Sonuçta bilim birikimli bilgi.

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

Otri yalniz hanimefendinin dedigi de bu
Su an aşı faydalı deniyor ama 5-10 yil sonrasi bilinmiyor diyor

Aslinda bu mesajinda ayni seyi soylemis olmuyor musunuz

Otri yalniz hanimefendinin dedigi de bu
Su an aşı faydalı deniyor ama 5-10 yil sonrasi bilinmiyor diyor

Aslinda bu mesajinda ayni seyi soylemis olmuyor musunuz
Hayır ben onu şey için söyledim, ilk zamanlar covide verilen ilaçlar toplatıldı, hiçbir işe yaramadığı ortada işte, ama doktorlara laf edemezsin hep onlar bilir gibi bir mesaj yazdı ya. Ona söyledim.

bir de evet şu an faydalı denilen şeyi kullanıyoruz, ancak çalışmaların uzun vadeli sonuçları çıktıkça tamam veya devam diyoruz. Hanımefendi aşıya hiç şans vermeden direkt olmayalım diyor. Ben öyle anladım.

Ben TR de yaşamadığım ve bugüne kadar ailemden covid deneyimi yaşayan olmadığı için covid ilaçları hakkında bilgilere vakıf değildim. Tecrübe eden kişilerden bilgi almak istedim. Paylaştığınız için teşekkürler.

Lyanna Mormont şu mesajdan bahsediyorum yani canım hiç şans vermeden kullanmam diyip, ilaç değişikliğini farklı yorumlayıp bir de doktorlarla biraz dalga geçtiği için öyle yazdım

Ilk paragrafta sen benden daha hakimsin konuya ama yanlış hatirlamiyorsam dunyadaki genel pratikte hidroksiklorokin kullanimi bizdekinden cok daha erken durduruldu, hatta Tabipler Birligi'nin bu konuda bircok uyarisi oldu. Ama bizzat bakan dunyada sadece bizim bu sekilde kullandigimizi soyledi.

Bu durumda bizdeki tedavi uygulamasinda ilacin kullaniminin bu kadar gec durdurulmasi hata degil midir?
Hekim bazinda soylemiyorum bunu. Bakanlik yonergesinde kullan deniyorsa hekim kullanir, ben uygulamayi belirleyenler acisindan söylüyorum. Zaten ben de basta babasi olmak uzere ailesinin cogu doktor bir insanım.

Hesap sorma acisindan da Tabipler Birligi hesap soruyor yanlis kullanim nedeniyle ama hesap verilmiyor tabii.

Favipiravirdir Nevreste. Bende ondan kullandım, ailemden olan herkes kullandı.

O kaldırılan favipiravir değil, sıtma ilacı dedikleri ilaç hidroksiklorokin di
Bende ondan bahsediyorum
9 ay önce covid oldum o zaman verilen ilaç ile geçen hafta verilen ilaç aynı dedim.
Ama farklı anlaşıldı canım
O ilacı hiç duymadım.Kardeşim geçen yıl oldu.Oda bu ilacı kullandı

SHR_ kanser için araştırma yapılmıyor diyordun, aynen mRNA teknolojisi ile çalışılıyormuş. Yine aynı teknik diye kabul etmez misin?

bence o arkadaş sülük uygulayıcılarından biri de olabilir.
alternatif tıbba karşı değilim tıp inkar edilmedikçe ve ilaç kullanan, şifa bekleyen insanlara "müşteri" denmedikçe.

Merhabalar ,aşıdan sonraki kol ağrıniz kaç günde geçti ? Beni oldukça zorluyor şu an . Kol ağrısı yaptığını biliyordum ama bu kadar şiddetli olmasıni beklemiyordum sadece .

Merhabalar ,aşıdan sonraki kol ağrıniz kaç günde geçti ? Beni oldukça zorluyor şu an . Kol ağrısı yaptığını biliyordum ama bu kadar şiddetli olmasıni beklemiyordum sadece .

Yaklaşık üç saat sonra başlayıp 24 saat kadar hem ağrımış hem de kolum çok ağırlaşmıştı, sonra yavaş yavaş gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…