bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Alternatif tıbba karşı değilim ama ömür boyu kullanmam söylenen bir ilaca karşılık, o hastalığın sadece sülükle yok edileceğine inanmıyorum.

Sülük tedavisi tiroidi yokmu ediyormuş meğer 5 yıldır boşuna uğraşıyormuşum resmen canıma okuyan tiroid kanseriyle. Hemen sülük bulmam gerekiyor takibimi yapan, aldığım o kadar tedaviyi veren, iki ameliyatimi yapan proflar ne kadar cahilmis

Teşekkürler ileteceğim şimdi söylediklerinizi . O da endişe içinde düşünüp duruyordu . Eşinde bir belirti yok ama aynı evde oldukları için ona da vermişler aynı ilaçtan . Onun şu anda içmesine gerek var mı bilmiyorum .En azından yarını bekleyip test yaptırırsın.

Enistem annesine refakatci olarak kaldiginda kapti, ilac kullanmayi reddettiler biri yogun bakimlik oldu biri son anda yer buldu sonra ailesine tum ilaclari kendi icirdi, kizini zorla hastahaneye yatirdi. Cok huzursuzsa doktoruna sorsun ama akrabasinin nette sordugu soruya aldigi yorumlarla is yapmasin nolur

Kanserim diyorsunuz begenmedim atiyor Allahim bu aksam sabrimiz zorlaniyor ya..

Denediniz mi sülüğü?? Neden ilaç olmayan bişeyle dalga geçme potansiyeline sahibiz?? O kadar tedavi gördünüz. İki tane ameliyat oldunuz. Belkide halâ kanser denilen illetle boğuşuyorsunuz ama biri başka bir çözüm söyleyince neyse yaa. Tamam sürekli müşteri nedir bizzat kayınvalidemde ve anneannemde görüyorum zaten. Sizede geçmiş olsun umarım bir an önce tamamen kurtulursunuz. Boşverin sülüğü. Ve umarım artık bilim kanseri hafife almayıp artık kesin ve net bir çözüm üretir tabi İnsanlar umurlarındaysa. 21. Yüzyılda halâ çözümü olmayan hastalıklar var kimin umrunda .

Kanserim diyorsunuz begenmedim atiyor Allahim bu aksam sabrimiz zorlaniyor ya..
Heee kanser olduğuna beğenmedim attım ya sabır . Her şeyi siz biliyorsunuz tamam mı. Proflar doktorlar biliyor. Sorgulamak yasak. Allah dermanı olmayan hastalık vermemiş. Kulum dermanında bende demiş. Ama yarattığı çözümle alay ediliyor. Evet beğenmedim noldu???!!!

Geçmiş olsun dileğinize teşekkür ederim. Evet maalesef ki hala bogusuyorum tam istenilen noktaya gelemedim. Sülük evet denemedim ama hiç de duymadım. Belki duysaydim çaresizlikle bunuda deneyeyim derdim ama tedavimi tabiki birakmadan

Daha çok mesajınız alıntılanır da ben sonuna gelmeye tahammül edemedim. Kendinizi bilgili zannediyorsunuz ama aslında o kadar bilgisizsiniz ki. Bana kaynak gösterin. Ama öyle gazete haberi falan değil. Makale, belli başlı otoritelerin kanıtlı sonuçlarını gösterin. Ben gösterebilirim şahsen. Ama bendekiler sizi haksız çıkarır işte. Bekliyorum kaynakçanızı.
Çicek var ama halâ bitmedi ki.
Su çiçeğinden bahsetmiyoruz hanımefendi. İşte hiçbir şey bilmiyorsunuz ama sanki çok şey biliyormuşçasına konuşuyorsunuz diye bunu diyorum. Çiçek yani smallpox yani variola, aşı sayesinde yıllar önce yer yüzünden silindi. Hani şu kolunuzca genişçe yara izi bırakıp iyileşen aşıdan bahsediyorum. Yaşınızı bilmiyorum ama anne babanızda kesin vardır. Okuyun biraz öğrenin.

Evde 4 kovidli var an itibarıyla. Burayı da ailem gibi görüyorum. O yüzden yazmadan edemeyeceğim.Üslubu beyan, aynen insan lafını çok severim. Bu birincisi.

İkinci olarak da şunu söylemek isterim. Aşı yanlısı veya karşıtı olalım ama bu bizim kendi düşüncemiz olsun. Aşı vurulanlar vurulmayanları baskılıyorlar vs diyorsunuz ama SHR hanımcığım. Siz nerdeyse aşı vurulanları yüzyılın cahili ilan ettiniz. Herkesin bireysel kararı olduğunu düşünüyorsanız bilime saygınız ya da güveniniz yoksa bari saygı duyanları, güvenenleri anlayın. Belki çocuklarımız ilerde bilme katkısı olabilecek bireyler olacak. Ben aşılıyım. Kimseye kamu spotu yapmam ama. Herkesin aklı olduğunun farkındayım. Bu tıpkı o günah bu günah vs demek gibi bir şey geliyor bana

mrna aşı tipi kanser için çalışılıyordu. zaten bu kadar hızlı üretilme nedenlerinden biri de bu biontech'in. hatta uğur şahin ve özlem türeci nin hedefleri biontechten elde edilen gelirle kanser aşısı çalışmalarını hızlandırmak.
benim annem de alternatif tıp kullandı.
sonra doktorlara koştuk vücudun aldığı zararları toparlasınlar diye.
ne yazık ki asıl tacirler bu alternatif tıpçılar arasından çıkıyor.
bitkilerle destek olunabilir tedavi sürecine elbette ama sadece bitki sülük hacemat yetmez.
bitkinin bi hastalığı geçirmesi için onu olduğu haliyle tüketmek isteyen birinin neredeyse 100lerce kilo yemesi/içmesi gerekir. oysa hammaddeler içerisinde konsantre halde olduklarından gerekli miktar vücuda daha hızlı alınır ve tedavi de hızlanmış olur.

tez zamanda şifa diliyorum.

2 sinovac 1 biontechten sonra yakınım kalp ve sırt agrısı sebebi ile hastaneye gitti. bir anda kalp krizi gecirmis meğerse, acil olarak anjiyo yapıldı ve bir stent takıldı. 3. Aşıyı olana denk bası bile agrimazdi kolay kolay o sekilde saglıklı bir insandı.. belki de aşıdan sonra tetiklendi bilemiyorum.. ama bütün ok lar aşıyı gösteriyor.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Kesinlikle katılıyorum

Teşekkürler , yok zaten ben içmeyin diyemem kimseye vebal alamam . Sonuçta doktorlar vermiş .8+8 ilac bir gunde fazla gelir mi diye düşündüm .Su ana kadar hafif belirtiler gösterdiği için kullanmakla ilgili endişesi vardı . Ben de merak ettim buradaki üyelerden kullanan var mı diye .
Zaten ilk 8 i sabah almış bile hatta belirtisi olmayan eşine de sağlık görevlileri test yapmana gerek yok sen de kapmışsındır diye onada vermişler .

Hanımlar 2. ve son ricam, 3. gelişimde kurallar neyi gerektirirse onu yapar geçerim.
Polemik yok, üslupsuz yazmak, hakaret etmek, siyasi veya dini yorum yazmak yok, lütfen istirham ediyorum ne birbirinizin sabrını ne de kuralları zorlamayın.

hanımefendi bilim dinamik bir süreçtir, öyle şak diye doğru bulunmaz,hatta doğru devamlı değişir,döneme ve şartlara göre.

zamanında kloramfenikol diye bir antibiyotik bebeklerde şakır şakır kullanıldı,çok da güzel tedavi ediyordu,o zaman doğru oydu,şimdi fark edildi ki aslında gri bebek sendromu denen bir şeye yol açtığı hatta kemik iliği yıkımı ve lösemiye neden olduğu fark edildi.

talidomid faciasını duydunuz mu? hamilelerde bile kullanıldı uzun zaman,sonra anomalili bebekler doğmaya başlayınca yasaklandı.

aynı şekilde h.klorokin, sıtma ve lupusta etkili ve hala kullanılıyor ama covid için bir dönem faydalı olabilir denilip araştırma sonuçları yayınlanınca gerek yok denilip kaldırıldı.

yani bilim dinamik ve hareketli bir süreçtir. yapmayın Allah aşkına azıcık okuyun,düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…