Alternatif tıbba karşı değilim ama ömür boyu kullanmam söylenen bir ilaca karşılık, o hastalığın sadece sülükle yok edileceğine inanmıyorum.Çaresiz bırakıyor işte. Kast ettğimi anlatabildim mi bilmiyorum. Sürekli müşteriden kastım bu. Amaç iyileştirmek değil bağlamak. Şimdi sülük tedavisi trioiti yok ediyor diyecem yalancı cahil doktor değilsin ne biliyorsun diyeceksiniz yine. O yüzden ilacı için yan etki görünce onun için verilen ilacıda için. Herkesin kendi vücudu. Kimse karışamaz.
TeşekkürlerGeçmiş olsun. Favipiravir, favicovir evet bu ilacı bizzat kullandım. 8 tane yakınım da kullandı, ayrıca kullanan arkadaşlarım var.
İlaç virüsün ciğerlere inmesini önlemek için, lütfen ihmal etmesinler.
İlaç öldürüyor söylentilerine kulak asmasınlar.
Kan sulandırıcı kullandım evet ayrıca d vitamini ve c vitamini takviyesi.
Biraz önce çok yakın ailemden birinin corona virüs testinin pozitif olduğunu öğrendim . Eve iki sağlık ekibi gelmiş Favicovir 200 ml ilaç vermişler . İlk gün sabah 8 akşam 8 adet içilecekmiş .
Covid olup bu ilaçları kullananlar var mı aranızda acaba ? Ya da kullanmadan atlatanlar ? Kullanırken kan sulandırıcı aldınız mı ? İlk gün ateş ve yorgunluk kas agrısı varmış . Su an 4. Gün bugün test yapmış öksürük yok . Burun tıkanıklığı ve kas agrısı yorgunluk var .
Sülük tedavisi tiroidi yokmu ediyormuşmeğer 5 yıldır boşuna uğraşıyormuşum resmen canıma okuyan tiroid kanseriyle. Hemen sülük bulmam gerekiyor takibimi yapan, aldığım o kadar tedaviyi veren, iki ameliyatimi yapan proflar ne kadar cahilmis
Denediniz mi sülüğü?? Neden ilaç olmayan bişeyle dalga geçme potansiyeline sahibiz?? O kadar tedavi gördünüz. İki tane ameliyat oldunuz. Belkide halâ kanser denilen illetle boğuşuyorsunuz ama biri başka bir çözüm söyleyince neyse yaa. Tamam sürekli müşteri nedir bizzat kayınvalidemde ve anneannemde görüyorum zaten. Sizede geçmiş olsun umarım bir an önce tamamen kurtulursunuz. Boşverin sülüğü. Ve umarım artık bilim kanseri hafife almayıp artık kesin ve net bir çözüm üretir tabi İnsanlar umurlarındaysa. 21. Yüzyılda halâ çözümü olmayan hastalıklar var kimin umrundaSülük tedavisi tiroidi yokmu ediyormuşmeğer 5 yıldır boşuna uğraşıyormuşum resmen canıma okuyan tiroid kanseriyle. Hemen sülük bulmam gerekiyor takibimi yapan, aldığım o kadar tedaviyi veren, iki ameliyatimi yapan proflar ne kadar cahilmis
Genelde yorum yazmam takip ederim konuları. Ama sülük mevzusuna dayanamadım artıkKanserim diyorsunuz begenmedim atiyor Allahim bu aksam sabrimiz zorlaniyor ya..
aa lütfen aşı olmayan da aynı şekilde geçiriyormuş olan da.
bilim adamları yasta. boşuna mı çalıştılar onca zaman.
Genelde yorum yazmam takip ederim konuları. Ama sülük mevzusuna dayanamadım artık
Heee kanser olduğuna beğenmedim attım ya sabırKanserim diyorsunuz begenmedim atiyor Allahim bu aksam sabrimiz zorlaniyor ya..
Geçmiş olsun dileğinize teşekkür ederim. Evet maalesef ki hala bogusuyorum tam istenilen noktaya gelemedim. Sülük evet denemedim ama hiç de duymadım. Belki duysaydim çaresizlikle bunuda deneyeyim derdim ama tedavimi tabiki birakmadanDenediniz mi sülüğü?? Neden ilaç olmayan bişeyle dalga geçme potansiyeline sahibiz?? O kadar tedavi gördünüz. İki tane ameliyat oldunuz. Belkide halâ kanser denilen illetle boğuşuyorsunuz ama biri başka bir çözüm söyleyince neyse yaa. Tamam sürekli müşteri nedir bizzat kayınvalidemde ve anneannemde görüyorum zaten. Sizede geçmiş olsun umarım bir an önce tamamen kurtulursunuz. Boşverin sülüğü. Ve umarım artık bilim kanseri hafife almayıp artık kesin ve net bir çözüm üretir tabi İnsanlar umurlarındaysa. 21. Yüzyılda halâ çözümü olmayan hastalıklar var kimin umrunda.
Aşılı olanlar daha çok. Ama halâ saçma sapan bildirimlerle aşısızlara saldırıyorlar. Sizede bizim vücudumuzdan. Sizin ölme ihtimaliniz bizden 400 kat daha azmış benim derdim sizi aldıysa istanbula tayin olduk 3 haftadır ev bulmıyoruz ona yardımcı olun madem bu kadar düşünüyoruz birbirimizi. Halâ emniyet kemeri bilmem ne. Fahrettin koca ne dedi. Aşı kişinin kendisini korur dedi. Rabbimden sabır diliyorum sadece. 2-3 sene sonra mi. Haklıymış kim haksızmış çıkacak nasılsa ortaya ama şimdiden söylim asla ve asla hakkımı helal etmicem bu baskıları uyguyalanlara. Herkes işine baksın. Sen aşı oldun diye bulaştırmadığını sanıyorsun. Aşı olanlarda bulaştırıyor hemde %50. Bıktık artık bu ayrıştırmalardan.
Çünkü sen aşısız covid olsaydında aynı şekilde atlatıcaktın. Ama aşı olup covid olanlar şöyle düşünüyor aşı olmasaydım kesin ölürdüm. Öyle bişey yok. Bünyen aşıyla covidi alınca tepkisi bu oldu. Aşısız alsaydı aynısı olacaktı. Bunu anlamak neden bu kadar zor. Bende covid oldum hamileyim hemde bir gün yattım boğaz ağrısı eklem ağrısı ağlamaya ramak kalmıştı. Şuan vücudum tanıyor virüsü. Yinede aşı olmayı düşünmüyorum.
Bebeklerine sarılmamaları benim değil korkutanların suçu. Oğluma bir kez olsun yaklaşma bize demedim onun piskolojisini kendi piskolojimi bozacak kadar vicdansız değilim. Arkadaşım covid oldu çocuğuna gelme yanıma dedi kapı arkasında kaldı çocuk şimdi 8 aydır annesine yapışık yaşıyor anne beni bırakmicaksın dimi beni seviyorsun dimi diye. İnsanlara kafayı yedirttiler. Griptende aynı keanda hatta daha fazla insan ölüyor ama sen anne olarak yaklaşma dedin mi hiç çocuğuna???. Bilimsellik istiyoruz diyorsunuz. Lütfen covid19 yüzde kaç öldürüyormuş bakıp yazarmısınız buraya.
Daha çok mesajınız alıntılanır da ben sonuna gelmeye tahammül edemedim. Kendinizi bilgili zannediyorsunuz ama aslında o kadar bilgisizsiniz ki. Bana kaynak gösterin. Ama öyle gazete haberi falan değil. Makale, belli başlı otoritelerin kanıtlı sonuçlarını gösterin. Ben gösterebilirim şahsen. Ama bendekiler sizi haksız çıkarır işte. Bekliyorum kaynakçanızı.3 akrabamızı covidden kaybettik. Hafife almıyorum hiç bir hastalığı hafife almıyorum. Bu Aşı konusu aşırı abartılıyor sadece bunu söylemeye çalışıyorum. Ecel denilen şey var. Bide ölümün sebepleri var. Aşı olsamda kaçamam. Ha siz tedbir dersiniz o ayrı ben tedbir olarak görmüyorum çünkü anayasaya göre benim vücuduma kralı gelse dokunamaz. Aşıya gelene kadar düzeltilmesi gereken çok şey var.
Çicek var ama halâbitmedi ki.
Sülük tedavisi tiroidi yokmu ediyormuşmeğer 5 yıldır boşuna uğraşıyormuşum resmen canıma okuyan tiroid kanseriyle. Hemen sülük bulmam gerekiyor takibimi yapan, aldığım o kadar tedaviyi veren, iki ameliyatimi yapan proflar ne kadar cahilmis
Çok cok teşekkür ederimCok gecmis olsun diliyorum lutfen ciddiye almayim
Kesinlikle katılıyorummrna aşı tipi kanser için çalışılıyordu. zaten bu kadar hızlı üretilme nedenlerinden biri de bu biontech'in. hatta uğur şahin ve özlem türeci nin hedefleri biontechten elde edilen gelirle kanser aşısı çalışmalarını hızlandırmak.
benim annem de alternatif tıp kullandı.
sonra doktorlara koştuk vücudun aldığı zararları toparlasınlar diye.
ne yazık ki asıl tacirler bu alternatif tıpçılar arasından çıkıyor.
bitkilerle destek olunabilir tedavi sürecine elbette ama sadece bitki sülük hacemat yetmez.
bitkinin bi hastalığı geçirmesi için onu olduğu haliyle tüketmek isteyen birinin neredeyse 100lerce kilo yemesi/içmesi gerekir. oysa hammaddeler içerisinde konsantre halde olduklarından gerekli miktar vücuda daha hızlı alınır ve tedavi de hızlanmış olur.
tez zamanda şifa diliyorum.
TeşekkürlerEnistem annesine refakatci olarak kaldiginda kapti, ilac kullanmayi reddettiler biri yogun bakimlik oldu biri son anda yer buldu sonra ailesine tum ilaclari kendi icirdi, kizini zorla hastahaneye yatirdi. Cok huzursuzsa doktoruna sorsun ama akrabasinin nette sordugu soruya aldigi yorumlarla is yapmasin nolur
hanımefendi bilim dinamik bir süreçtir, öyle şak diye doğru bulunmaz,hatta doğru devamlı değişir,döneme ve şartlara göre.Aşınında verip vermediğini bilmiyoruz. Kızgın değilim çevremde neden aşı olmuyorsun diyende yok çok şükür. Eleştirende yok. Ne münasebet. Yani iki türlüsüde aynı BİLMİYORUZ. Nice doktorlar yanıldı bu dünyada. En basiti covid için verilen ilaçlar bir sene sonra kaldırıldı . Kim hesap sordu kimse çünkü doktorlar daha iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?