- 20 Temmuz 2019
- 1.581
- 2.898
- 133
- 38
Hiçbir yönetim dünyada güvenilir değil. Resmî rakamlar verilirken politik davranılıyor olabilir.Demek istediğim çinde yayınlanan resmi rakamlar objektif değil gibi
Çok geçmiş olsun atlatmışsınız darısı bize inşallahKorkmayın biz ailecek hastayız 2 haftadır
Ateş öksürük ishal iştahsızlık ne ararsanız var bütün belirtileri yaşadık yaşıyoruz
Rahat rahat nefes de alabiliyoruz hala
Biz ya korona olduk ya domuz gribi artık
Ama toparladık şükür
Mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm çok... Resmen kendini fedadir bu..33 yaşında bir hemşire hayatını kaybetmiş coronadan dolayı
Çinin nüfusu sağlığa erişimi insanların birbirleriyle olan etkileşimi diğer ülkere oranla daha riskliHiçbir yönetim dünyada güvenilir değil. Resmî rakamlar verilirken politik davranılıyor olabilir.
siz ne düşünüyorsunuz. Sayılarda nasıl blr sorun gördünüz.
O hemsire koah hastasiymis. O hastanedeki dr arkadasim soyledi. Cok uzucu cennet olsun mekaniMekanı cennet olsun. Çok üzüldüm çok... Resmen kendini fedadir bu..
Demek istediğim çinde yayınlanan resmi rakamlar objektif değil gibi
Yazık çocukcağız kendini koruyor işte ya virüs kaparsa :))Corona günlerinde kardeşimin kedisinin "Hepinizden tiskiniyorum" duruşlu pozu:
Eki Görüntüle 2608975
BendeYa inanmyrm. Gercekten
Anemi hastasiymis malesefAcaba bir saglik problemi mi vardiCok genc. Allah yakinlarina sabir versin
İtalya objektif değilse ki ben pekte öyle olduğunu düşünmüyorumcini bilemem ama italya objektif degil galiba.
angelo borelli her ölüyü sayiyoruz demis.. coronadan ölen veya baska sebeplerden dolayi vefat edenleri ayirt etmiyoruz demis..
yani sosyal medyada öyle haber okudum. dogrulugunu bilemem tabiki. ben almanyada yasiyorum.
ama bende merak ediyorum.. italyada yasayan arkadaslar varsa aramizda belki daha net birsey söyleyebilir
Farklı kişilerden bahsediyoruz galiba benim okuduğum anemi hastası bir kadınKOAH imiş
Yazık çocukcağız kendini koruyor işte ya virüs kaparsa :))
Benim kizim ilk agza hersey ondan sonra oyun. Kurdan atmayi pet siseye kucuk toplar atmayi yaptik bugun tuvalet kagitlari ile etkinlik hazirladim onu yapioruz kumu denemek istiorum cunku kum oyununa goturmustuk kizim cok korktu onu atlatsin istiorum yere ortu sererim en azindan korkmasın dieBir su bardağı irmiğe biraz yağ ve istediğim kıvama gelene kadar un kattım. Ağıza götürse de sorun olmayacak kum oldu ama ortalık çok fena oluyor dikkat edin:) benimki ağzına almadığı için daha rahatım etkinlik konusunda. Minik deliklerden kürdan atmaca, pet şişeye pipet atmaca gibi şeyler de basit ama oyalayıcı
Bu ne demek şimdiingiltere de kronik hiç bir rahatsızlığı bulunmayan 21 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybetmiş
Koronavirüs salgınında bir ilk! Kronik rahatsızlığı bulunmayan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 433 kişinin hayatını kaybettiği İngiltere'de, bilinen bir kronik hastalık geçmişi olmayan ve belirti göstermeyen 21 yaşındaki Chloe Middleton isimli genç kadın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.www.haberler.com
Bence bilinmeyen bir rahatsızlığı vardır yada bağışıklık sistemi zayıf olabilir.yani sağlıklı ve genç bir kişinin bu virüsten ölme ihtimali çok düşük. Bakalım yakınında araştırılır tam olarak ölüm nedeniingiltere de kronik hiç bir rahatsızlığı bulunmayan 21 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybetmiş
Koronavirüs salgınında bir ilk! Kronik rahatsızlığı bulunmayan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 433 kişinin hayatını kaybettiği İngiltere'de, bilinen bir kronik hastalık geçmişi olmayan ve belirti göstermeyen 21 yaşındaki Chloe Middleton isimli genç kadın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.www.haberler.com
Hastalardan mi kapmis acabaO hemsire koah hastasiymis. O hastanedeki dr arkadasim soyledi. Cok uzucu cennet olsun mekani
ingiltere de kronik hiç bir rahatsızlığı bulunmayan 21 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybetmiş
D vitamini cok onemli gercekten bagısıklıgı guclendiriyor ben gecen hafta aldım eşime ve bana ampul olarak kullanmaya basladık.Özellikle ülkemizde gizli hastalık var . Çok sebebi Var. Bazı örnekler vereyim. Eski atalarımızın yaptığı akraba evlilikleri. D vitamini düşüklüğü ( özellikle kadınlarda. Kıyafetler güneş ışığına engel oluyor ) ve Fe eksikliği ( gene özellikle kadınlarda regli doğum bu sebepler ), beslenme sistemimiz aşırı yağlı karbonhidratlı ( tip 2 diyabeti düşünün) .
Bağışıklık sistemi hastalıklarına. Doktora bile gidilse bizim sistemimizde tespit edilemiyor. Tıp sistemindeki yetersizlikten .
Ama bir açıdan içiniz rahat olsun. Çünkü hasta insanlar kendilerini genelde hasta hissediyorlar. Bildiğiniz gibi değil. Normal bir yaşamınız varsa büyük ihtimalle gizli ağır bir hastalığınız yoktur.
şu dönemde en önerebileceğim şey d vitamini.
annem doktor tüm personele ve hastalarına d vitamini başladı. Coronadan ötürü.
bir de sigara bu dönem en azından azaltırsanız güvenliğiniz için daha iyi olur.
Çin’de hastalığı geçiren bir adamcağızın konuşmasını YouTube’dan izlemiştim. Önerdiği şey iştahınız olmasa bile yemeye devam edin. O sizi güçlü tutacak. Klasik ama doğru.
çok su için , vitamin alın , bol sağlıklı yemekler yiyin. ( bunu söylerken çekiniyorum herkesin istediği kadar yemeye imkanı yok biliyorum , Allah yardımcınız olsun ) iyi uyuyun , stres yapmayın bağışıklık sisteminiz katri katri güçlenir inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?