bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hiçbir yönetim dünyada güvenilir değil. Resmî rakamlar verilirken politik davranılıyor olabilir.
siz ne düşünüyorsunuz. Sayılarda nasıl blr sorun gördünüz.
Çinin nüfusu sağlığa erişimi insanların birbirleriyle olan etkileşimi diğer ülkere oranla daha riskli
Buda vaka sayısının ölüm sayısının daha fazla olması demek
Keza iranda öyle
Ve diğer ülkeler çin tecrübeleri sayesinde daha tedbirli davranmış daha tedirgince tedbirler almışlardır
Diye düşünüyorum

Demek istediğim çinde yayınlanan resmi rakamlar objektif değil gibi

cini bilemem ama italya objektif degil galiba.
angelo borelli her ölüyü sayiyoruz demis.. coronadan ölen veya baska sebeplerden dolayi vefat edenleri ayirt etmiyoruz demis..
yani sosyal medyada öyle haber okudum. dogrulugunu bilemem tabiki. ben almanyada yasiyorum.
ama bende merak ediyorum.. italyada yasayan arkadaslar varsa aramizda belki daha net birsey söyleyebilir

İtalya objektif değilse ki ben pekte öyle olduğunu düşünmüyorum
Sen çini iranı rusyayı düşün
Düşününce 3 müttefik ülke:)

ingiltere de kronik hiç bir rahatsızlığı bulunmayan 21 yaşındaki bir genç kız hayatını kaybetmiş

Benim kizim ilk agza hersey ondan sonra oyun. Kurdan atmayi pet siseye kucuk toplar atmayi yaptik bugun tuvalet kagitlari ile etkinlik hazirladim onu yapioruz kumu denemek istiorum cunku kum oyununa goturmustuk kizim cok korktu onu atlatsin istiorum yere ortu sererim en azindan korkmasın die

Bu ne demek şimdi Allahim yardım et

Bence bilinmeyen bir rahatsızlığı vardır yada bağışıklık sistemi zayıf olabilir.yani sağlıklı ve genç bir kişinin bu virüsten ölme ihtimali çok düşük. Bakalım yakınında araştırılır tam olarak ölüm nedeni

Haberi okumadım bakacağım şimdi de aklıma ilk gelen madde bağımlılığı ya da zayıflama hapı vb kullanan biri olabileceği geldi.

D vitamini cok onemli gercekten bagısıklıgı guclendiriyor ben gecen hafta aldım eşime ve bana ampul olarak kullanmaya basladık.
Her sene bu sekilde takviye yaparız

Ayrıca arkadaşlar organik bal tüketin mutlaka o da cok iyi geliyor bagısıklık için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…