bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yaşlı ya da bağışıklık sistemi düşük olan biri olduğumu düşünüyorum, 2 kat daha fazla stres yapar ve panik olurdum
Nokta atışı yapmışsınız.
En yakınlarımdan biri dün evde düşmüş kafasını vurmuş. Evet yaşlı ve kronik hastalıkları var.
Gün içinde konuşmamıza rağmen hiçbirimize belli etmedi.
"Hastaneye götürürsünüz. Ben hastalığı alırsam atlatamam ki diye korkup aramadım." dedi. O cümlesi beni o kadar etkiledi ki.
Daha kötü bir korku olabilir mi ki?

Şimdi marketten geldim, herkes dışarıda kimse önlem almamış çocuklar dedeler teyzeler gençler ya herkes disarda inanamadim. Buarada Ankara burası cevremde 3 hastane var büyük. Böyle bitmez malesef

Her sene check up yaptırıyorum.
Çevremdeki herkese de söylüyorum, kapsamlı bir şey istemeyen gitsin sağlık ocağına tam kan sayımı, testlerini yaptırsın.
Bu kadar basit aslında.
Biz genç yaşta kuzenimizi kaybettik birkaç yıl önce, ishal olup kimseye söylememiş.
En son kalp kapakçığı değişimine kadar gitti mesele, şekeri varmış haberi yokmuş falan, ameliyatta kaybettik.
30 yaşındaydı, ondan sonra bana ders oldu bu sağlık mevzusu.

Eki Görüntüle 2608939
Bir de şöyle bir şey var. Ölüm oranı ileri yaşta daha yüksek olsa da gençler bulaşıcılığa daha açık.
Bu genç nüfusun yaşlı nüfusa oranla daha yüksek olmasından da kaynaklanıyor ama hem aynı derecede risk altında olmakla beraber ölüm riski taşıyan yaşlı ve kronik hastalığı olanlar için de büyük risk oluşturdukları doğru.

Korkmayın oraya nasıl zıplasın korona? en fazla yerden 2 metre yükseliyormuş, tabi üst kattan birisi tükürmediği sürece... Eşim bana "en_kötü_senaryolar.com" diye sesleniyor artık

Korkmayın oraya nasıl zıplasın korona? en fazla yerden 2 metre yükseliyormuş, tabi üst kattan birisi tükürmediği sürece... Eşim bana "en_kötü_senaryolar.com" diye sesleniyor artık

Camlarda korona düşünmedim ama çok pisleniyorlar ya zor temizleniyor çıldırtıyor beni

Banada whatsaap dan böyle bir görsel geldi..Mayıs ayında büyük bir deprem olacak yazıyor..uydurma diye düşünüyorum ama şuan her yerde böyle şeyler görüyoruz insanları panikletmek istiyo olabilirler
O zaman daha çok var islami takvime göre 2020 yi biz görmeyiz .

Vay anası
Benim niye iştahım deprem corana grip depresyon hiç bir şey engel olamıyor
Evde bir börek yapabilen yok
Su böreği diye sayıklayıp duruyorum
Benim eşim de su böreği istiyor. Yarın hayatımda ilk defa su böreği yapmayı deneyeceğim, çok korkuyorum

Bugün esim markete gitti
Tatıl uzuyor adam da itiraf etti yani aldık tedbir ama siz uymadınız uysaydınız bu kadar kayıp olmazdı dedi

Haklı yani
Dinlemiyorlar yaşlılar yine marketteymis teyze ne işin var diyormuş kasiyet koca yokmuş oğlu yokmuş kızı yokmuş. Acaba bu polislerin falan eve gelip yardim ettiğini alışverişlerini yaptıklarını bilmiyor mu bu yaşlılar sinirlerim bozuldu gerçekten

Dijital ortamda her şey ayrıntılı olarak yazacakmış yogun bakımda olan hasta sayısı işte solunuma bağlı kişiler işte ölen hastalar
Onlar gorulecekmiş

65 yaşında ve 60 yaşında 2 hasta iyileşmiş ve bunlar yoğun bakımdan çıkmış erken dönemde müdahale diyor

Aboooo çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…