Nokta atışı yapmışsınız.Yaşlı ya da bağışıklık sistemi düşük olan biri olduğumu düşünüyorum, 2 kat daha fazla stres yapar ve panik olurdum
sanırım 31 yaşında coronadan hayatını kaybeden hemşire, 7 martta tweet atmış hastayım diye, ama işyerinden izin vermemişler, çalışmış öyle hasta haliyle.Noldu ya kaçırdım ben?
Evet malesefHastalardan mi kapmis acaba
Her sene check up yaptırıyorum.Yani evet şu an her 6 ayda bir genel kontrol yaptıran kaç kişi vardır ülkede? Vücudumda içten içe beni yiyip bitiren bir hastalık olmadığından ya da bağışıklığımın ne durumda olduğundan haberdar değilim ben. 20 aydır bir kez doktor yüzü gördüm herhalde o da ortopedi doktoruydu. Kan değerlerimden bile haberim yok, 16 martta randevum vardı salgın patladı gidemedim. O yüzden bana birşey olmaz diyemiyorum, kimse de dememeli. Hiçbir şey olmasa bile tedavi süreci çok zor, tek başınasın, hastanede karantina altındasın sevdiklerini görmüyorsun, üstelik benim bir çocuğum var. Allah korusun diyorum mümkün olduğu kadar tedbir almak zorundayız her birimiz.
Bu genç nüfusun yaşlı nüfusa oranla daha yüksek olmasından da kaynaklanıyor ama hem aynı derecede risk altında olmakla beraber ölüm riski taşıyan yaşlı ve kronik hastalığı olanlar için de büyük risk oluşturdukları doğru.Eki Görüntüle 2608939
Bir de şöyle bir şey var. Ölüm oranı ileri yaşta daha yüksek olsa da gençler bulaşıcılığa daha açık.
Korkmayın oraya nasıl zıplasın korona? en fazla yerden 2 metre yükseliyormuş, tabi üst kattan birisi tükürmediği sürece... Eşim bana "en_kötü_senaryolar.com" diye sesleniyor artıkPencerelerin dışında balkon desen değil, mermer cam önü desen değil,camlar ve profillerden oluşan, temizlerken adamın anasını ağlatan ve asla da tam anlamıyla temiz olmayan çıkıntılar , sıyırıcam onların yüzündenEki Görüntüle 2608944
Korkmayın oraya nasıl zıplasın korona? en fazla yerden 2 metre yükseliyormuş, tabi üst kattan birisi tükürmediği sürece... Eşim bana "en_kötü_senaryolar.com" diye sesleniyor artık
O zaman daha çok var islami takvime göre 2020 yi biz görmeyiz .Banada whatsaap dan böyle bir görsel geldi..Mayıs ayında büyük bir deprem olacak yazıyor..uydurma diye düşünüyorum ama şuan her yerde böyle şeyler görüyoruz insanları panikletmek istiyo olabilirler
Benim eşim de su böreği istiyor. Yarın hayatımda ilk defa su böreği yapmayı deneyeceğim, çok korkuyorumVay anası
Benim niye iştahım deprem corana grip depresyon hiç bir şey engel olamıyor
Evde bir börek yapabilen yok
Su böreği diye sayıklayıp duruyorum
Dinlemiyorlar yaşlılar yine marketteymis teyze ne işin var diyormuş kasiyet koca yokmuş oğlu yokmuş kızı yokmuş. Acaba bu polislerin falan eve gelip yardim ettiğini alışverişlerini yaptıklarını bilmiyor mu bu yaşlılar sinirlerim bozuldu gerçektenTatıl uzuyor adam da itiraf etti yani aldık tedbir ama siz uymadınız uysaydınız bu kadar kayıp olmazdı dedi
Haklı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?