bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bana göre artık kabullenme zamanı herkes tehlike altında genç olunca illa bir rahatsızlığı var diye dusunuyoruz ama yanlış bu....

Sadece her insanda olan gibi ölen her insanda olan gibi bağışıklığı düşük bitti

Zaten tedavi sürece bağışıklıgımıza bir den fazla şans vermek üstüne kurulu

Herkes kabullensin ona göre davransın

Haberi okumadım bakacağım şimdi de aklıma ilk gelen madde bağımlılığı ya da zayıflama hapı vb kullanan biri olabileceği geldi.
Night (abla demiyorum aynı yaştayız)
Bagısıklıgı illa bir hastalık düşürmez ki
Belki baştan beri zayıf bagısıklıgı vardı altta yatan bir hastalığı olması rahatlatıyor

Ama yok öyle bir şey tamamen bagısıklıgınla alakalı bir hastalığın bir kullanımın olması şart değil bunun için

İyi yapmışsınız.. benimkiler de prematüre..2.5 yaşını geçmişlerdi 2 yaş aldim. Ama sakın verdiği cevaplara bakarak çocuğunuzla ilgili bir kanıya varmayin. çünkü resimlerde sorulanin dışınd çok başka şeyler ilgilerini çekebiliyor. faydalı olacağını düşünüyorum yani oradaki resimlerden bir sürü oyun hikaye de çıkarılabilir..

Sağlıkçıların şu aralar insanlardan çektiği yetmezmiş gibi, kedi bari yamuk yapmayaydı :))

Ya az önce eşim aradı, kaynanam ramazan için akrabaları çağırmış mantı sıkacaklarmış üstelik kızı 1 ay önce kalp pili değişim ameliyatı oldu o da gelecekmiş. Bu millete herşey müstehak demek istiyorum ama işin ucu bize dokunuyor eşim diyor ki ara sen söyle anneme yapmasın diyor. Annene konuştuğum lafları duvara konuşsaydım laftan anlardı bunlar anlamıyor, arayamam dedim. Çıldıracağım az kaldı

Işte onu diyorum bağışıklık sisteminin güçlü olması gerek bütün hastalıklarda önemli bu zaten. Ve ben adım gibi eminim o kızın ki düşüktü. Ingiltere de yaşıyorum ve görüyorum ingilizlerde gençler pek sağlıklı beslenmiyorlar hep hazır gıdalar fast food tarzı yiyecekler vejeteryan olma yada gereksiz diyet yapma çabaları yetmez gibi birde sebze yeme alışkanlıkları pek yok. Yani biz türkler aslında şanslıyız bizim mutfağımız çok zengin ve sağlıklı..

Ne yapın edin iptal edin lütfen size mi gelecekler ?

Bağışıklık güçlendirilebilen de zayıflatılabilen de bir şey değil mi? Bu konuyu pek bilmiyorum üzerine konuşmam çok doğru olmayacak ama mesela benim bağışıklık iyiydi eskiden beri şanslıymışım annem iyi bakmış beslemiş ama şimdilerde esamesi okunmuyor. Yaş harici, sigara kullanıyorum, beslenme düzgün değil berbat besleniyorum. Bak grip oldum bu sene ya ikinci ya üçüncü yakalanışım, aynı sene akut tonsillit oldum ateşim çıkmadı. Doktor dedi ki "Bu tabloda hasta, sürünerek gelir buraya sen nasıl ayaktasın ateş çıkmadı?" dedi şaştı. Ama yine gribim yine gribim ve beslenmemi düzeltmediğim, sigarayı bırakmadığım ya da bir şekilde azaltmadığım taktirde yolum belli. Beslenme ile ilintili, biraz da genetik işi değil mi neticede?

Manti mi? Çok mu önemli bu şimdi yani yenmezse olmazmi? Allahım bu cehaletin sonu yokmu ya.. arayın konusun olmaz öyle şey deyin sert olun biraz

Düşüktü tabiki ama kiminkinim düşük kiminkinim yuksek oldugunu bilmek imkansız

Evet ama bu illa bir hastalığa bağlı olacak diye bir şey yok işte
Yaşama şekline bağlı

Yaş etkılı kriter ama hepsi değil demeye çalışıyorum aynı şey
Hastalık olmadan da bagısıklık düşük olabiliyor

Bu setten ben de dun siparis verdim. Insallah yarin gelecek. Memnun musunuz?

Oğlum 2 yaşında. Bizde 4 5 ay önce aldık 2 yaşı çok sevdi.
Bugün 3 yaşı almıştım o geldi.
Onuda beğendim. Algıları açılıyor gerçekten

Bi madde bağımlılığı, bir zayıflama derdi hapı bir şeyi vardır bu kızın demem de ondan. Yazık, gencecik baharın dalında giden gidiyor işte..

Hayırlısı be gülüm diyorum yine.

Manti mi? Çok mu önemli bu şimdi yani yenmezse olmazmi? Allahım bu cehaletin sonu yokmu ya.. arayın konusun olmaz öyle şey deyin sert olun biraz
Aradım söyledim ama çok garipler. İlla biri ölsün mü neden böyle yapıyorsun dedim biz bizeyiz zaten hepimiz de sağlamız diyor. Cehaletleri saç baş yoldurur vaziyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…