bakan sertce uyarsi istifa eden saglik calisanlari asla is bulamaz diyeRabbim yardimcisi olsun.esim gorumceme istifa et abla dedi direk.
Aynen burdada öyle çıkıyorlar dışarı nekadar önemli olduğunu anlamıyorlar ölü sayısı en dusuk yer israyil su andaYasak gelse ne oluyorki yaslilarimiz hala cikiyor tm saygisizlik yapilmasin ama su parklarda oturan yok sıkıldık bunaldik diye cikanlara sinir oluyorum cok mu zor ya oturun tv izleyin zuhal topala bakin ama cikmayin ya artik hersey kendiler icin ama anlamamakta israr ediyorlar
Kadin gelmis 45 yasina isi napacak artik da istifa etmiyor zaten...bakan sertce uyarsi istifa eden saglik calisanlari asla is bulamaz diye
Aynen burdada öyle çıkıyorlar dışarı nekadar önemli olduğunu anlamıyorlar ölü sayısı en dusuk yer israyil su andaYasak gelse ne oluyorki yaslilarimiz hala cikiyor tm saygisizlik yapilmasin ama su parklarda oturan yok sıkıldık bunaldik diye cikanlara sinir oluyorum cok mu zor ya oturun tv izleyin zuhal topala bakin ama cikmayin ya artik hersey kendiler icin ama anlamamakta israr ediyorlar
ben ilkgunden beri diyorum italya şükredecek türkiye gibi olmadik diye öyle kötü hale geleceğizBunun yaslisi genci yok. Isi olmayan kimse cikmamali.
Yaslilara disari cikmayin denmesinin sebebi bulasma oldugu takdirde %90 ölecek olmalari.
Buraya yaziyorum. Italya'dan beter olacagiz.. Okadar umursamaz, okadar cahil insanlarimiz var ki.
Aksi beklenemez zaten. 3 bin vakaya 75 ölü. Daha yeni basliyoruz..
Yani pozitif vakaların yakın çevresinin izolesi gibi bir durum mevcut değil buna göreKızlar şu flood u okuyun. Yazan kişiyi biliyor ve güveniyorum.
Öyle bir durumda mı var bilmiyordum. Şu aşamada doktora gitmek, keyfi tahlil yaptırmak mümkün değil Allah mecbur bırakmasın. Bir şekilde bilgi almaya çalışayım. Teşekkürler.her seyin fazlasida zararli belki d vitamininiz yeterli bir doktora danisin bence öyle kafaya göre alinacak bir sey degil d vitamino zehirlenmesi falan oluyor diye biliyorum
1000 lik yetiskinlere,cocuklara ben 600 luk kullaniyorum kışları şart. Cocuk 4 yas altiysa 400 lük.D vitaminini be kadar almalı ve yetişkin-çocuk nasıl kullanmalıyız?
Az önce Habertürk canlı yayınını inledim biraz. Sunucu arkadaşında belirtiler olduğu halde test yapılmadığını, gittiği hastanenin "bizde 2 test vardı onları da kullandık" dediğini anlattı, konuklara sordu.
Bir kısmını kaçırdım ama bir profesör "bize gelmedi" gibi bir şey söyledi sanırım. Özel Hasteneler Birliği Başkanı kendi yaptıkları testleri Sağlık Bakanlığı'ndan edinmediklerini, satan kişilerden aldıklarını söyledi. Ama belirtisi olanlara ücretsiz yapıyorlarmış falan filan.
Sonra bilim kurulu üyesi Japonya'nın ne kadar az testle başarıdan başarıya koştuğunu falan anlattı. Çok test yapmak anlamsızmış.
Çoklu bulaş durumları yaşanmasın diye zaten gerekli önlemleri alıp okulları, kafeleri kapatmışlar.
En son 65 yaş üstü dışarı çıkmasın, gerisi de ellerini yıkasın falan diyordu ki fenalık geçirip kapattım.
Bir süre sonra kendi halimize bırakacaklar bence bizi.
Teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum tek seferde mi kullanılıyor. Hangi aralıklarla kullanıyorsunuz?1000 lik yetiskinlere,cocuklara ben 600 luk kullaniyorum kışları şart. Cocuk 4 yas altiysa 400 lük.
Geç fark ettikleri için olabilir mi geç hastaneye götürdükleri içinYani pozitif vakaların yakın çevresinin izolesi gibi bir durum mevcut değil buna göre
Biz çin değilizzzzz"Bize gelmedi" dedikleri test hızlı test bu arada. "Bizde 2 test var" denilen hızlı mı normal mi bilmiyorum. Teknik isimlerini kullandılar o kısmı çok anlamadım.
Bir de Japonya yazmışım, Çin olacaktı o, kusura bakmayın.
Her gun 1 fis kullaniyoruz 3 damlaya denk geliyor marka yazamiyorum sanirim oc...diye basliyor arastirin aile hekimine danışın en azindan gidip.Canan Karatay in israrla senelerdir kullanin dedigi vitamin tabi doktora sorup belki ihtiyaciniz yoktur.Teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum tek seferde mi kullanılıyor. Hangi aralıklarla kullanıyorsunuz?
internette cok seyler dolanıyor mesela özel hastanede kullanilan test icin para istemisler 400 kusur tl bakan bangir bangir para almayacagiz demesine ragmen o parayi vermisler insanlar korkudan yaptırıyorlar somuruluyoruz ya bu zor zamanda bile kimse kimseye destek degil herkes para pesinde ne biçim bir millet olduk biz ya evde bile duramiyorlar ya onlar yuzunden ben sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum ya lanet olsun"Bize gelmedi" dedikleri test hızlı test bu arada. "Bizde 2 test var" denilen hızlı mı normal mi bilmiyorum. Teknik isimlerini kullandılar o kısmı çok anlamadım.
Bir de Japonya yazmışım, Çin olacaktı o, kusura bakmayın.
Kaçıncı gününüz ve yaş kaç?Lutfen biraz sakin olun.
Italya’dan beter olcaz diye iddalasma nedir arkadaslar kendinize gelin ya..
Genc yasli ayirmiyor deniyor hastalik ama bal gibi de ayiriyor iste..
Kimse olmesin kimse ama yetti da felaket tellalligi yapip durmayin.
yurttaslarimizdan vefat edenlerde malesef ki hep yaslilar, bir tek o saglikci arkadas kronik hastaligindan dolayi direnemedi.
Nedir bu hepimiz olecez diye geziniyorsunuz, bi sakin ya..
Bende covid -19 pozitif ciktim, gayet ayaktayim na bak burdayim.
Az kendinize gelin..
Solunum cihazina baglanmadan da gayet atlatiliyor bu meret.
Aynı evde kız kardeşi de hasta ama ona test yapılmıyor. 90 yaşında dede de var mesela evde.. Herhangi bir iletişim kurulup da izolasyona yönelik bir şey yapılmıyor.Geç fark ettikleri için olabilir mi geç hastaneye götürdükleri için
Karantina meselesine gelince direkt yurtdısından falan gelmemişse zaten almıyorlar ki
zaten pozitiften sonra karantinada anlayamadım ne demek istedıgınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?