bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen burdada öyle çıkıyorlar dışarı nekadar önemli olduğunu anlamıyorlar ölü sayısı en dusuk yer israyil su anda

Aynen burdada öyle çıkıyorlar dışarı nekadar önemli olduğunu anlamıyorlar ölü sayısı en dusuk yer israyil su anda

ben ilkgunden beri diyorum italya şükredecek türkiye gibi olmadik diye öyle kötü hale geleceğiz

italya'da ilk vaka tespit edildikten sonra 15. gün: 2036 vaka

türkiye'de ilk vaka tespit edildikten sonra 15. gün: 3629 vaka

her seyin fazlasida zararli belki d vitamininiz yeterli bir doktora danisin bence öyle kafaya göre alinacak bir sey degil d vitamino zehirlenmesi falan oluyor diye biliyorum
Öyle bir durumda mı var bilmiyordum. Şu aşamada doktora gitmek, keyfi tahlil yaptırmak mümkün değil Allah mecbur bırakmasın. Bir şekilde bilgi almaya çalışayım. Teşekkürler.

"Bize gelmedi" dedikleri test hızlı test bu arada. "Bizde 2 test var" denilen hızlı mı normal mi bilmiyorum. Teknik isimlerini kullandılar o kısmı çok anlamadım.
Bir de Japonya yazmışım, Çin olacaktı o, kusura bakmayın.

1000 lik yetiskinlere,cocuklara ben 600 luk kullaniyorum kışları şart. Cocuk 4 yas altiysa 400 lük.
Teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum tek seferde mi kullanılıyor. Hangi aralıklarla kullanıyorsunuz?

Yani pozitif vakaların yakın çevresinin izolesi gibi bir durum mevcut değil buna göre
Geç fark ettikleri için olabilir mi geç hastaneye götürdükleri için
Karantina meselesine gelince direkt yurtdısından falan gelmemişse zaten almıyorlar ki

zaten pozitiften sonra karantinada anlayamadım ne demek istedıgınızı

Lutfen biraz sakin olun.
Italya’dan beter olcaz diye iddalasma nedir arkadaslar kendinize gelin ya..
Genc yasli ayirmiyor deniyor hastalik ama bal gibi de ayiriyor iste..
Kimse olmesin kimse ama yetti da felaket tellalligi yapip durmayin.
yurttaslarimizdan vefat edenlerde malesef ki hep yaslilar, bir tek o saglikci arkadas kronik hastaligindan dolayi direnemedi.
Nedir bu hepimiz olecez diye geziniyorsunuz, bi sakin ya..

Bende covid -19 pozitif ciktim, gayet ayaktayim na bak burdayim.

Az kendinize gelin..
Solunum cihazina baglanmadan da gayet atlatiliyor bu meret.
Terordur bu olumsuzlamalariniz, oraya buraya olecez diye yazmaniz..

Bastan 1-0 yeniksiniz..
Sakin olun sakin..
Hersey moralle ki paniginiz bagisikliginizi %50 dusuruyor.

Biz çin değilizzzzz
Çünkü biz hala sokaktayız çünkü ekonomik zayıflıklarımız var
Biz çin değiliz iş gücümüz oranla az

sadece corona için hastaneler yok
Sert tedbirler yok
Şu zamanda insan haklarının önemsenmemesi gerektiğini düşünüyorum

ayrıca üretmıyoruz biz çin değiliz

Teşekkür ederim. Bilmediğim için soruyorum tek seferde mi kullanılıyor. Hangi aralıklarla kullanıyorsunuz?
Her gun 1 fis kullaniyoruz 3 damlaya denk geliyor marka yazamiyorum sanirim oc...diye basliyor arastirin aile hekimine danışın en azindan gidip.Canan Karatay in israrla senelerdir kullanin dedigi vitamin tabi doktora sorup belki ihtiyaciniz yoktur.

internette cok seyler dolanıyor mesela özel hastanede kullanilan test icin para istemisler 400 kusur tl bakan bangir bangir para almayacagiz demesine ragmen o parayi vermisler insanlar korkudan yaptırıyorlar somuruluyoruz ya bu zor zamanda bile kimse kimseye destek degil herkes para pesinde ne biçim bir millet olduk biz ya evde bile duramiyorlar ya onlar yuzunden ben sevdiklerimi kaybetmek istemiyorum ya lanet olsun

Kaçıncı gününüz ve yaş kaç?

Ayrıca gunlere göre ülkeleri kıyaslamak bana mantıklı gelmiyor
Aynı dinamikleri olan iki şeyi karşılaştırmıyoruz ki
Çin ve italyaya bakın kim derdi italya çinden kötü olacak

Aynı evde kız kardeşi de hasta ama ona test yapılmıyor. 90 yaşında dede de var mesela evde.. Herhangi bir iletişim kurulup da izolasyona yönelik bir şey yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…