- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
Pozitif vaka ile temas oldu test yapmadılar tomografi çekip yolladılar malesef böyle giderse ele almak zorgidisatiYa semptom gostermen gerekiyormus, ya pozitif olan biri ile temasin olmasi gerekiyormus test icin. Netice olarak bunca vakaya ölu sayisi dusuk denebilir diger ulkelerle kiyaslayinca. Muhtemelen her ihtiyaci olan yogunbakim unitesine erisebiliyor su asamada.
Biz boyle gidersek italya gibi olacagiz kimse umursamiyor
Nasil basa cikacaklar cok merak ediyorum.insanlar da cahil davraniyor hala gezmedeler disardalar cok sinirim bozuluyor.Yine çok önemli ve hayati bir kararİnsanlar işe gidiyor hala bu ülke de neyse sinirlenmeyeceğim
Evet test de yapmiyorlarmis.Pozitif vaka ile temas oldu test yapmadılar tomografi çekip yolladılar malesef böyle giderse ele almak zorgidisati
İki yıl gecem gündüzüm kalmadı, Allah beterinden korusun. Gerçi şimdilik.Allah tan kurtuldum ama 3 yil surundüm resmen
İngiltere yapacaktı o sistemi sonra vazgeçtiler.Şu anda biz uygulamaya başladık heralde doğal bağışıklık kalan sağlar bizimdirNasil basa cikacaklar cok merak ediyorum.insanlar da cahil davraniyor hala gezmedeler disardalar cok sinirim bozuluyor.
Belirttikleri sayıya göre 3binlerden 7binlere çıkartmışlar test sayılarını. Bizim gibi kalabalık bir nüfus için yine az ama test kitleri geldikçe demek ki daha da arttıracaklar.
Aynen kimse ciddiye almıyor keşke yasak gelse yapsalarNasil basa cikacaklar cok merak ediyorum.insanlar da cahil davraniyor hala gezmedeler disardalar cok sinirim bozuluyor.
isindan kasit bence hava isininca insanin bunyesi daha dayanikli oluyor o yonde bence yoksa bizim burada 17 derece diye dunyann diger yerlerinde 35 derece olan yerler var orada etkili olmazdi.Bebce mutasyona ugrayip etkisini azaltmasi gerek ki anca kurtulalim sonucta yarasada daha iyi etki aliyor insan bunyesinde nekadar konaklayabilir birde insanlari oldurmesi virus icin iyi degil bir nevi intihar gibi insan öldümu oda ölüyor ama bu nekadar surecek ve mutasyon olacak mi hepsi meçhulD vitamini önemini ne kadar yazsak az şimdi. İnternet ve eczaneler satıyor arkadaşlar. Aileniz için kendiniz için temin etmeye çalışın.
güneş ışığı dışında ısının da etkisi olacak dendi. Ama tabi tahmin hepsi. Mers ( develerden bulaşan salgın. bir çeşit Corona aynı virüs aslında ) çöl sıcağına dayanıyordu. O yüzden kafam karışık bu konuda. Isı ne kadar etkiler emin değilim.
Artan d vitamini etkileyecektir kesin. Olumlu yönde.
Aynı şekilde yasak konsa da bilincsizler evden cikamasa.Ben de aynı durumdayım, çocuk parkına bakan odanın kapılarını kapatıyorum çocuk seslerini duymasın diye artık
benimde teyzem saglık calisani ve ekipmanlari yok kendimiz aldık ve 50 yaş ustu ve coronalilarla direk temas ediyor evde astim hastasi kuzenlerim ve 86 yasinda anneannem varGorumcem hemsire biraz once aradi psikolojisi fena.ekipmanimiz yok eldiven bile sayili diyor eve girer girmez ustumu cikarip banyoya kosuyorum cocuklari yanima yaklastirmiyorum diyor Allah yardimcilari olsun
D vitaminini be kadar almalı ve yetişkin-çocuk nasıl kullanmalıyız?D vitamini önemini ne kadar yazsak az şimdi. İnternet ve eczaneler satıyor arkadaşlar. Aileniz için kendiniz için temin etmeye çalışın.
güneş ışığı dışında ısının da etkisi olacak dendi. Ama tabi tahmin hepsi. Mers ( develerden bulaşan salgın. bir çeşit Corona aynı virüs aslında ) çöl sıcağına dayanıyordu. O yüzden kafam karışık bu konuda. Isı ne kadar etkiler emin değilim.
Artan d vitamini etkileyecektir kesin. Olumlu yönde.
Yasak gelse ne oluyorki yaslilarimiz hala cikiyor tm saygisizlik yapilmasin ama su parklarda oturan yok sıkıldık bunaldik diye cikanlara sinir oluyorum cok mu zor ya oturun tv izleyin zuhal topala bakin ama cikmayin ya artik hersey kendiler icin ama anlamamakta israr ediyorlarAynen kimse ciddiye almıyor keşke yasak gelse yapsalar
Düşün cesiz insanlarDaha önce de soylemistim ne alaka denmişti yine söylüyorum Italya 16.gününde 50 ölüye sahipti vaka sayısı bizden azdı biz 14.gundeyiz henüz..Bu duyarsız cahil milletle Italya gibi olmamak cahil şansı olur .Hala piknige giden,komsuda kahve içen,yürüyüş yapan var da var.
Rabbim yardimcisi olsun.esim gorumceme istifa et abla dedi direk.benimde teyzem saglık calisani ve ekipmanlari yok kendimiz aldık ve 50 yaş ustu ve coronalilarla direk temas ediyor evde astim hastasi kuzenlerim ve 86 yasinda anneannem var
her seyin fazlasida zararli belki d vitamininiz yeterli bir doktora danisin bence öyle kafaya göre alinacak bir sey degil d vitamino zehirlenmesi falan oluyor diye biliyorumD vitaminini be kadar almalı ve yetişkin-çocuk nasıl kullanmalıyız?
Daha önce de soylemistim ne alaka denmişti yine söylüyorum Italya 16.gününde 50 ölüye sahipti vaka sayısı bizden azdı biz 14.gundeyiz henüz..Bu duyarsız cahil milletle Italya gibi olmamak cahil şansı olur .Hala piknige giden,komsuda kahve içen,yürüyüş yapan var da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?