bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Pozitif vaka ile temas oldu test yapmadılar tomografi çekip yolladılar malesef böyle giderse ele almak zorgidisati

Astımım var ve ne zaman grip olsam nefes darlığı iki gün önceden başlar, kuru öksürüğüm bir ay geçmez, ateşim kolay kolay düşmez, nefes alamadığım için hastaneye gitmişliğim de vardır, normal insalara göre çok zor atlattığım da. ben normal gribi hep bu şekilde yaşıyorum, en son endoskopi olduğumda nefes darlığımdan ötürü anesteziyi bile iptal etmişlerdi. Allah hepimizi korusun, yapacak hiçbir şey yok tedbir ve duadan başka..

Nasil basa cikacaklar cok merak ediyorum.insanlar da cahil davraniyor hala gezmedeler disardalar cok sinirim bozuluyor.
İngiltere yapacaktı o sistemi sonra vazgeçtiler.Şu anda biz uygulamaya başladık heralde doğal bağışıklık kalan sağlar bizimdir

Belirttikleri sayıya göre 3binlerden 7binlere çıkartmışlar test sayılarını. Bizim gibi kalabalık bir nüfus için yine az ama test kitleri geldikçe demek ki daha da arttıracaklar.

Az önce Habertürk canlı yayınını inledim biraz. Sunucu arkadaşında belirtiler olduğu halde test yapılmadığını, gittiği hastanenin "bizde 2 test vardı onları da kullandık" dediğini anlattı, konuklara sordu.
Bir kısmını kaçırdım ama bir profesör "bize gelmedi" gibi bir şey söyledi sanırım. Özel Hasteneler Birliği Başkanı kendi yaptıkları testleri Sağlık Bakanlığı'ndan edinmediklerini, satan kişilerden aldıklarını söyledi. Ama belirtisi olanlara ücretsiz yapıyorlarmış falan filan.

Sonra bilim kurulu üyesi Japonya'nın ne kadar az testle başarıdan başarıya koştuğunu falan anlattı. Çok test yapmak anlamsızmış.
Çoklu bulaş durumları yaşanmasın diye zaten gerekli önlemleri alıp okulları, kafeleri kapatmışlar.
En son 65 yaş üstü dışarı çıkmasın, gerisi de ellerini yıkasın falan diyordu ki fenalık geçirip kapattım.

Bir süre sonra kendi halimize bırakacaklar bence bizi.

isindan kasit bence hava isininca insanin bunyesi daha dayanikli oluyor o yonde bence yoksa bizim burada 17 derece diye dunyann diger yerlerinde 35 derece olan yerler var orada etkili olmazdi.Bebce mutasyona ugrayip etkisini azaltmasi gerek ki anca kurtulalim sonucta yarasada daha iyi etki aliyor insan bunyesinde nekadar konaklayabilir birde insanlari oldurmesi virus icin iyi degil bir nevi intihar gibi insan öldümu oda ölüyor ama bu nekadar surecek ve mutasyon olacak mi hepsi meçhul

Gorumcem hemsire biraz once aradi psikolojisi fena.ekipmanimiz yok eldiven bile sayili diyor eve girer girmez ustumu cikarip banyoya kosuyorum cocuklari yanima yaklastirmiyorum diyor Allah yardimcilari olsun
benimde teyzem saglık calisani ve ekipmanlari yok kendimiz aldık ve 50 yaş ustu ve coronalilarla direk temas ediyor evde astim hastasi kuzenlerim ve 86 yasinda anneannem var

D vitaminini be kadar almalı ve yetişkin-çocuk nasıl kullanmalıyız?

Aynen kimse ciddiye almıyor keşke yasak gelse yapsalar
Yasak gelse ne oluyorki yaslilarimiz hala cikiyor tm saygisizlik yapilmasin ama su parklarda oturan yok sıkıldık bunaldik diye cikanlara sinir oluyorum cok mu zor ya oturun tv izleyin zuhal topala bakin ama cikmayin ya artik hersey kendiler icin ama anlamamakta israr ediyorlar

Düşün cesiz insanlar

Tv de doktordan dinledim virüs alkali ortamda yaşayamıyormuş dolayısıyla içme sularınızı alkali hale getirin diyordu. Dolayısıyla aldığımız meyve sebzeleri bir süre bikarbonatlı suda bekletip yıkayabiliriz. İnşallah faydası olur.

Son düzenleme:

Uzmanlar mecbur olmadikca cikma diyor. Art niyetli insanlar hala cikiyor. Bundan sonra yoğun bakim ünitelerini, saglik sistemini sorgulama hakkımız yok. Ok yaydan cikti.

Bunun yaslisi genci yok. Isi olmayan kimse cikmamali.
Yaslilara disari cikmayin denmesinin sebebi bulasma oldugu takdirde %90 ölecek olmalari.

Buraya yaziyorum. Italya'dan beter olacagiz.. Okadar umursamaz, okadar cahil insanlarimiz var ki.
Aksi beklenemez zaten. 3 bin vakaya 75 ölü. Daha yeni basliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…