Aynen, 2 saat önce "sigara böreği yapayım mı sana?" dedim de, sevinçten çıldırdı adam :)Sirkenin virüse bir faydası yok o yüzden sadece sebzeleri yıkıyorum eski bir alışkanlıkla
Yıkayabildiğim şeyleri yıkıyorum ama hepsi yıkanmıyor, yıkayamıyorsam çamaşır suyuyla siliyorum, bu virüsün yüzünden çamaşır suyu yıllar sonra mutfağıma geri döndü
Abur cuburda yıllar sonra dönüş yaptı mutfağıma, normalde hiç almam ama bu ara sıkıntıdan çıldırdı eşim, bir gün çalışıyor bir gün evde, ne yedirsem şaşırdım mutfak lokantaya döndü. Sağlıklı atıştırmalıklar yoğurt falan yiyor ama arada abur cuburu dayıyorum çok çaresizim çünkü
Hehhh ayni durumdayiz yeminle. Oglum 6 yaşinda esim 37 .az kaldi valizini toplayip eline vericem .
İsyerimde herkesin kendine ait odası var.Kalabalık bir ortamda mı çalışıyorsunuz?
Gerçi bir de ulaşımı var...
Hanfendi yanlış anlamış, ben bugün yapılan test sayısı ve pozitif vaka oranını dedim sadece 6 kişiden 1 i diyeTeşekkür ederim, kendimce değerlendirmeye çalışıyorum sadece.
Ben de sizin gibi düşünüyorum, her 6 kişiden 1inde var demek için rastgele kişilere yapılıyor olması lazım. Sokakta yürüyen 6 kişiyi çevirip test yapılsa ve bu oran çıksa evet, ama şu an dediğiniz gibi şüphelilere yapılıyor sadece. O nedenle "her 6 şüpheliden 1i" demek daha doğru olur bence.
Mesela İzlanda'nın testlerinden örnek vermiştim. Hiçbir semptomu olmayan 5.000 gönüllüye test yapmışlar, -yanlış hatırlamıyorsam- 48'inde virüs çıkmış. Forumdan 5.000 üyeyi rastgele toplayıp yapsalar ne oran çıkar, önemli olan o. Yoksa teşhisi konmuş vakaların çevresindeki 5.000 kişide risk çok daha büyük olur tabii.
D vitamini önemini ne kadar yazsak az şimdi. İnternet ve eczaneler satıyor arkadaşlar. Aileniz için kendiniz için temin etmeye çalışın.Havanın sıcak olması dedikleri şey aslında güneş..yazın güneş olur ya hani..
güneş demek D vitamini demek d vitamini demekte bağışıklık demek .. yaz ile bağlantısı bu yani Güneş ..
Öncesini okumadım kusura bakmayınHanfendi yanlış anlamış, ben bugün yapılan test sayısı ve pozitif vaka oranını dedim sadece 6 kişiden 1 i diye
Dünde beni yanlış anlamıştınız bugünde aynısı oldu kendimi mi sorgulasam sizimi bilemedim
Yanlış bir ifademi kullandım diye baktım ama hayır doğru yazmışım. Bugün test yapılan 6 kişiden birinde pozitif çıkmış sonuç.
Bir de artık sadece sadece yabancı temaslilar değil, bakan açıklama yapmıştı bu konuda. Artık ülke geneli bakılıyor. Yurt dışı temaslısının temaslısı...
Genelgeyi de anlatsaydın ya guzum, ne demişler?İç İşleri yeni genelde yayınlamış
Cok zor.İsyerimde herkesin kendine ait odası var.
Lakin toplu taşıma kullanıyorum.
Hem de iki vesayit.
Yav reklama girdi inanılmaz. Son dakika diye manşet verdi reklamlar dedi.Genelgeyi de anlatsaydın ya guzum, ne demişler?
Gorumcem hemsire biraz once aradi psikolojisi fena.ekipmanimiz yok eldiven bile sayili diyor eve girer girmez ustumu cikarip banyoya kosuyorum cocuklari yanima yaklastirmiyorum diyor Allah yardimcilari olsunçok çaresiziz kimseyide teselli edemiyorum gececk kurtulacağız diye. Olan aklımıda kaçırdım esim ise gidecek tam paranoyak olacağım asla düzgün bilgi yok dışarıdan aldigim seyleri yikiyorum ama geciyor mu esyada nekadar kaliyor yeni bir sey okudum 17 gun diyor 17 gun ne yahu ne yapacağız boyle nasil hayata devam edeceğiz agliyorum birde bas agrisi sahibi oluyorum.Sağlik çalışanları nasıl direniyor ya allah onlara yardim etsin
Bugün mutfağa tebelleş oldu, bana yardım edecekmişyeminle kamyon çarpmış gibiyim peşinde koşmaktan, her yer su ve kırıntı içinde kaldı mutfağı iki kez sildim bi yandan telefonu da durmuyor, abi buluşalım yok bilmem nerde toplandık bir de onlarla mücadele ediyorum. Resmen etkinlik üretmeye falan başladım, bu kadar aşık olmasam çekilir değil
Pazarda giyim oyuncak esya satilmasi yasaklanmisYav reklama girdi inanılmaz. Son dakika diye manşet verdi reklamlar dedi.
Çarşı pazarla alakalı bir şey sanırım.
Dun bir. Prof. bulastirmaya bulastiracagiz ama 2-4 kişi yerine bu bir kişi olursa salgını kontrol edip bitirebiliriz.Bir arkadaşım göndermiş durumumuz bu
Eki Görüntüle 2609547
Yine çok önemli ve hayati bir kararPazarda giyim oyuncak esya satilmasi yasaklanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?