bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen, 2 saat önce "sigara böreği yapayım mı sana?" dedim de, sevinçten çıldırdı adam :)

Hehhh ayni durumdayiz yeminle. Oglum 6 yaşinda esim 37 .az kaldi valizini toplayip eline vericem .

Bugün mutfağa tebelleş oldu, bana yardım edecekmiş yeminle kamyon çarpmış gibiyim peşinde koşmaktan, her yer su ve kırıntı içinde kaldı mutfağı iki kez sildim bi yandan telefonu da durmuyor, abi buluşalım yok bilmem nerde toplandık bir de onlarla mücadele ediyorum. Resmen etkinlik üretmeye falan başladım, bu kadar aşık olmasam çekilir değil

Hanfendi yanlış anlamış, ben bugün yapılan test sayısı ve pozitif vaka oranını dedim sadece 6 kişiden 1 i diye

Havanın sıcak olması dedikleri şey aslında güneş..yazın güneş olur ya hani..
güneş demek D vitamini demek d vitamini demekte bağışıklık demek .. yaz ile bağlantısı bu yani Güneş ..
D vitamini önemini ne kadar yazsak az şimdi. İnternet ve eczaneler satıyor arkadaşlar. Aileniz için kendiniz için temin etmeye çalışın.
güneş ışığı dışında ısının da etkisi olacak dendi. Ama tabi tahmin hepsi. Mers ( develerden bulaşan salgın. bir çeşit Corona aynı virüs aslında ) çöl sıcağına dayanıyordu. O yüzden kafam karışık bu konuda. Isı ne kadar etkiler emin değilim.
Artan d vitamini etkileyecektir kesin. Olumlu yönde.

çok çaresiziz kimseyide teselli edemiyorum gececk kurtulacağız diye. Olan aklımıda kaçırdım esim ise gidecek tam paranoyak olacağım asla düzgün bilgi yok dışarıdan aldigim seyleri yikiyorum ama geciyor mu esyada nekadar kaliyor yeni bir sey okudum 17 gun diyor 17 gun ne yahu ne yapacağız boyle nasil hayata devam edeceğiz agliyorum birde bas agrisi sahibi oluyorum.Sağlik çalışanları nasıl direniyor ya allah onlara yardim etsin

Ay inanin siz olduğunuzu fark etmedim? Fark etsem yazmazdım..kimin yazdığını hiç bakmıyorum da..hemen geri alıyorum sözümü.. Corona dan önce foruma pek yazmazdim.acemi sayılırım

Ama bu kadari tesadüf olamaz

Evet 6 da 1 doğru da..tüm ülke geneli icin de aynı şey söylenebilir mi diye düşündüm belki de teselli arıyorum bilmiyorum

Not: bundan sonra mesaji kim yazmış bakacağım..

İsyerimde herkesin kendine ait odası var.
Lakin toplu taşıma kullanıyorum.
Hem de iki vesayit.
Cok zor.
Hiçbir şey olmayacağının garantisi bile verilse insanın içi rahat etmez.
Keşke iş yeriniz taksi ücreti filan sağlasaymış bu süreçte.
Siz sakin kalmaya çalışın. Eldiven ve eli yüzden uzak tutmak çok önemli diyorlar.
Allah sabır versin, "Evde kalın." nidaları arasınsa işe gidiyor olmak ayrı bir dert.

Gorumcem hemsire biraz once aradi psikolojisi fena.ekipmanimiz yok eldiven bile sayili diyor eve girer girmez ustumu cikarip banyoya kosuyorum cocuklari yanima yaklastirmiyorum diyor Allah yardimcilari olsun

Aynen benimkide öyle nerdeyse dansöz kiyafeti girip oynatmadigi kaldi. Allah acilarini yasatmasin ya sabir

Bakan dediki çevre taraması yapıyoruz daha çok yani tüm türkiyeye yapılsa belki yüzde 9 dan daha düşük oran olacak

ama tarama yapmadıkça bu oran yukselecek offff
Dkjkdk acilen para bulup devlete bagışlamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…