bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Zaten bi enfekte olayim kurtulayim kafasindaydim bitti gitti cok sukur..
Bidaha yakalarsa vucudum en azindan ona antikor uretme konusunda antremanli olcak
Salı günu bu yaziyi paylaşmissiniz
Iki gün önce pozitif oldugunuzu bilmiyormuydunuz ?

Fransada 16 yaşındaki çocuk ölmüş
Ve çinde görülmeyen belirti olarak koku ve tat kaybı da goruluyor diyorlar

bakın yaş ayırt etmıyor bağısıklıgınızın zayıf olmadı yeterli
Herkes evinde bagısıklıgını arttırsın

Kızlar şu flood u okuyun. Yazan kişiyi biliyor ve güveniyorum.

Bilgilendirme için teşekkürler ama o düğünü ertelemedikleri için o virüs kim bilir kaç kişiye bulaştı ve belki de birilerinin ölümüne sebep olacaklar. nasıl bir vebalin altına girdiler Allah bilir. Toplumsal bilinç çok önemli. Ne kadar masraf edilmiş olursa olsun tüm dünyada hastalığın yayılma hızı, öldürme oranı gibi bilgiler mevcut.

Tabiki panik etmek korkutmak dogru degil ama ciddiye almak da gerekiyor.amacim tartisma cikarmak degil ama cok basitlestirmemek de gerek diye dusunuyorum cunku ölen sayisi da ortada...bende korkuyorum acikcasi...
Biliyorum anlıyorum. Hak da veriyorum. Sadece sakin olup elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Gerçekten çabalayan hemşire ve doktorlarımız var. Gönüllü olarak çalışan o kadar çok ki...

Ben valla iyi değilim buraya bakmıyorum ama bakmakta istiyorum. Sanirim sonrasında benim tedaviye.ihtiyacım olacak. Ailem yurt dışında, ablam bekar yalniz , bende cocuk var herkesi düşünmekten kafayı yiyecegim

Lütfen yapmayın. 47 yaşında aştım hastası arkdaşım atlattı. Moral bozarak zaten yeniliyorsunuz. Bakınız çok kişi atlatıyor. Gribin bir tık üstü.

Arkadaşınıza sevindim.

Sevdiklerinden dolayi endise duymasi normal degil mi?

Atlatan kişilerin profili belli : ya kronik hasta olmayanlar ya da daha genc yas kategorisinde olanlar. Kronik hastalik sayısı arttikca bu yüzde de artıyor.

Simdi bu arkadasa ne ogut verirsiniz? Lutfen, biraz gercekci olsun.

Ayrica bireysel izolasyonlar bir yere kadar... yapılması gereken mecbur olmayan kişilerin sokaga çıkmaması. Toplumca bunu bile beceremiyoruz. Niye bu kadar benciliz. Insan hayati bu kadar ucuz mu?

Belki konusuldu ama aklimi kemirdigi icin sormak istiyorum. 4 kisilik cekirdek bi aileyiz herhangi birimizde pozitif vaka olursa karantina nasil isliyor acaba? En merak ettigim ise cocuklari bizden ayirirlar mi? Neticede ayni evdeyiz karantinada birlikte mi kaliniyor? Lutfen biri beni rahatlatsin. Hastaliktan ziyade derdim bu illete yakalanirsam cocuklardan ayri kalmam olacak.

bunun çözümünü tabiki biz bulamayiz yillarca alinan deprem vergileriyle yeni yerleskeler kurmak devletin görevi zamaninda dandik binalar yaptirmamakta devletin goreviydi burada bizim yapacagimiz tek sey tabikide karantina istemek ama anca isteriz asla karantina falan gelmez ekonomi canlansın diye ölüp gidecegiz yine muteahhitler yasadi valla onlara ek para gelsin bari o parayi karantina getirilip issizlere verselerdide rahat rahat karantibaya gecseydik suan kanal istanbulun calismalari var cok mu gerekli ya delirecem artik ya bu psikolojiyle insanlar nasil yasayacak corona olmasak bile bu psikolojiden ölüp gitcez

Son düzenleme:

Olumsuz yazarak dibe çekmek nasıl olur? Bunu sevmem ben. Bende endişeliyim. Benim akrabalarım yurtdışında. Ailem 18 saatlik mesafede. Bende deprem bölgesindeyim. Ama umudumu diri tutmak zorundayım. Buna mecburuz. Güçlü olmalıyız. Korkudan umutsuzluktan yapmamız gereken herşeyden kopmaya başlıyoruz. Bu daha kötü. Koronadan değil korkudan öleceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…