bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Benim eşim esnek saat uyguluyorlar normalde haftada 1 gun gitmesi gerek ama is yürümüyor çıkarması gereken seyler oluyor vs vs geçen hafta 3 gün gitti, markete uğradığı zamanlar oldu, ben saymayı bıraktım çünkü mecbur hep bastan başlayacağız cok canım sıkılıyor.

Allah im bir atlatsak hayirlisiyla

Benim yasadigim ulkede vakalarin yasi, cinsiyeti, milliyeti ve virusu nereden kaptigi her gun aciklaniyor. Son donemlerde Turkiye`de enfekte olup gelen 10 vaka falan var. Tayvan`da da bir turist grubunun yarisindan fazlasi Turkiye tatili sonrasi enfekte oldu. Vakalarin kimlerle kontak kurdugunun takip edilemeden yayiliyor olmasi beni cok endiselendiriyor.

kadıncağızın belki başka kronik rahatsızlığı olabilir. Virüsle beraber biraraya gelince ölümcül etki oluşturmuştur.
blr de hamilelik zaten zatürreye daha meyilli hale getiriyor.
Çok acı bir durum. Genç insanlarda kombine birçok sebeple tehlikeli hale geliyor.Bir de bizim hastanelerde bazen ufak komplikasyonlarda bile bebeği kurtarmakta zorlanıyorlar. O yüzden hamile arkadaşlar korkmasınlar.
birçok sebep var.
doktorların yeterliliği
Altta yatan başla hastalıklar
Sorunlu bir hamilelik.
birçok sebep olabilir.

Erkek kardeşi sosyal medyada açıklama yapmış, yalanmış o haber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…