Bizdede gecen persembe banka ve market oldu bugün 3.gün. cuma günü esim muhasebe bürosuna gitti bugun 2.gün hala diken üstündeyim. eger bulastiysa 3.4.gün belirti basliyormus diyorlar.Persembe gününe kadar birsey olmazsa rahatlarim biraz. Allah işe gitmek zorunda olanlara yardim etsin.
Corona mutasyona uğramış
Benim eşim esnek saat uyguluyorlar normalde haftada 1 gun gitmesi gerek ama is yürümüyor çıkarması gereken seyler oluyor vs vs geçen hafta 3 gün gitti, markete uğradığı zamanlar oldu, ben saymayı bıraktım çünkü mecbur hep bastan başlayacağız cok canım sıkılıyor.
Boşanmalar bekleniyor diyenler de var.. aynı evde dura dura millet birbirine sarmasın da bebeler olsunBen 2021e girerken bol bol bebek bekliyorum ulkemizden:)
Tahminlerim bu yönde:))
kadıncağızın belki başka kronik rahatsızlığı olabilir. Virüsle beraber biraraya gelince ölümcül etki oluşturmuştur.Şuan yeni bir haber daha var. Hamile bir kadında görülmüş 32 haftalık hamile. Doğuma alınmış bebek kurtarılamadı anne yoğum bakımda. Kocaeli de Resim öğretmeni ve eşi fabrikada işci. Evde oturan kadına nerden bulaşak eşi işe gitmek zorunda.
Erkek kardeşi sosyal medyada açıklama yapmış, yalanmış o haber..kadıncağızın belki başka kronik rahatsızlığı olabilir. Virüsle beraber biraraya gelince ölümcül etki oluşturmuştur.
blr de hamilelik zaten zatürreye daha meyilli hale getiriyor.
Çok acı bir durum. Genç insanlarda kombine birçok sebeple tehlikeli hale geliyor.Bir de bizim hastanelerde bazen ufak komplikasyonlarda bile bebeği kurtarmakta zorlanıyorlar. O yüzden hamile arkadaşlar korkmasınlar.
birçok sebep var.
doktorların yeterliliği
Altta yatan başla hastalıklar
Sorunlu bir hamilelik.
birçok sebep olabilir.
InsAllah 20 bin 30 bin testleri de görürüzTest sayısı gün geçtikçe artıyor
İnşallahInsAllah 20 bin 30 bin testleri de görürüz
Ah bu sosyal medya yok mu. Kaç tane yalan bilgi karşımıza geliyor kim bilir. Sağolun haber verdiğiniz için. En azından bir damla içim rahatladı.Erkek kardeşi sosyal medyada açıklama yapmış, yalanmış o haber..
japonya ilaci nisanda korona hastalarinsa denemeye basliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?