bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
CDC raporuna göre ocak ayına kadar 15 milyon kişi grrip olmuş Amerika'da. Bunun 140 bini hastaneye yatmış ve 18 ocak ayına kadar 8 bin 200 kişisi vefat etti. Neden bunlar söylenmiyor da korona söyleniyor? Geçen yıl Avrupa'da influenza domuz gribinden ölenlerin sayısı 30 bin. Dünyada 27 bin kişi açlık susuzluk sağlık imkanlarına erişemediği için ölüyor. Bu yapılan tedbirlere sonuna kadar destek veriyorum çoğu olması gerekenler zaten. Yalnız şahsi düşüncem en başından beri işin içinde ülkelerin siyasi ekonomik çıkarları var. Ve bu işin sonunda kısa zaman sonra birileri yine köşeyi dönmüş olacak.

Son düzenleme:
Umreden gelenleri alsinlar tabiiki ama hasta olanlar alinmasin bence. Onlar yuzunden burdakilere de bulasacak kac kisinin ölümüne sebep olacaklar vebaline girecekler

aynen marketlerde dahilmis bu duruma kime dibletebilirler acaba markete cocuguyla gitmek zorunda olanda vardir direkt herseyi yasaklasinlar bari parca parca daha fena olduk

Aynen öyle komple yasaklasalarda rahatlasak.

Bende dolph.... Marka sordum 100 lusu 35 liraydı genelde sağlıkçılar onu kullanitor sanırım bimdeki 50 tanesi 8.95 ama kalmamış sanırım

Açıkçası bende sizin gibi düşünüyorum ama sürekli koronadan ölenleri duyuyorum,bide diyorlar işte yakın tanıdık yok arkadaş.E diyorum o zaman çok ciddi bişey yine kafam karışıyor

Ya Hala nasil bu zihniyettesiniz anlamiyorum Olay olum degil Olay hastalik cok hizli yayiliyor ilaci yok be hastaneler yetisemiyor. Cikiyor koridorlarda nefes alamayan insanlar dusunun. Hala olum diyip duruyorsunuz. Olay olum degil anlayin sunu.... Yasli olecek olayida degil. Esim saglikci eve gelemiyor Tek cocugunu opemiyor. Dokunamiyor ne kdr surecigi Belli degil ve bu insanlar hem hastanede piskolojik olarak yorgunken bide ailelerden uzam durmak zorundalar. Sirf Siz iyi olun nefes alin diye lutfen artik ciddiye alin

Korkudan mıdır nedir sürekli boğaz agrısı yaşıyorum. Çok değil ama yine de ağrıyor.
Bende 10-12 gün sürdü o boğaz ağrısı; yeni geçti, bendeki psikolojikti biliyorum. Eşimle karantinaya kapanmamızın 12. günü bugün biraz rahatladım geçti. eşimin markette her şeyi ellediği eldivenli eliyle burnunu kaşıyıp sakalını sıvazladığınin üzerinden de 6 gün geçti, önümüzdeki günlerde biraz daha rahatlarım.

Bizdede gecen persembe banka ve market oldu bugün 3.gün. cuma günü esim muhasebe bürosuna gitti bugun 2.gün hala diken üstündeyim. eger bulastiysa 3.4.gün belirti basliyormus diyorlar.Persembe gününe kadar birsey olmazsa rahatlarim biraz. Allah işe gitmek zorunda olanlara yardim etsin.

Kar mikropları kırar derler
insallah

[GALLERY=media, 1257003][/GALLERY]
[GALLERY=media, 1257004][/GALLERY]
[GALLERY=media, 1257005][/GALLERY]
[GALLERY=media, 1257006][/GALLERY]
[GALLERY=media, 1257007][/GALLERY]
[GALLERY=media, 1257008][/GALLERY]
[GALLERY=media, 1257009][/GALLERY]

Bizim de temizliğe 2 kadın gelmişti, yeni doğum yaptım mecburiyetten çağırmıştım 2 hafta oldu. Sonrasında iş ciddiye binince çok pişman oldum. Akrabalarım, arkadaşlarım gelmiyor hangi akıl çağırdım bilmiyorum. Üstelik hiç iyi temizlememişler evi, onlardan sonra ben tekrar temizledim. Bir de virüs getirdilerse korkusunu yaşadım. Benim yakın bir akrabam Çin’de yaşıyor, Çinlilerin söyledikleri evden çıkmayın, apartman kapısına kadar bile gitseniz mutlaka eldiven ve maske takın diyorlarmış. Onlar atlattı ama onlar kurallara çok sıkı uydular.

Bi diğer Ülkeler gibi olamadık,2 hafta herkese sokağa çıkma yasağı verilemedi biz evdeyiz ama ya eşlerimiz işe gitmek zorunda olanlar?
Hiç kimsede çıkıp gazateciler dahil işe gidenler ne olacak onlar nasil önlem alacak yarısı evde yarisi işte ne kadar sağlıkli diye sormadi kimse ya da SORAMADI...

Eklentiler

• 31FC00FC-0AD8-4AA5-80F9-AD80BF152647.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…