bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eki Görüntüle 2610758

Cogu genç.. Hala daha genclere birsey olmaz diyorlar ve umursamiyorlar.

bir tanesi sosyal medyada nolur çıkmayın diye video çekmişti sanırım. belki de tipini benzettim şu an bilmiyorum.
hayır, doktorlar ve diğer tüm sağlık personelleri büyük risk altında. hem insan olarak onlara yazık günah, sağlıkçılar diye insanların sorumsuzluklarının bedelini neden canları ile ödesinler ? hem de onları kaybettikçe tedavi şansı daha da azalıyor var olan hastaların. bunu anlamak için einstein olmaya gerek yok ama anlamıyor insanlar işte.

Annemin doktor meslektaşı , tanıdığımız birisi doçent Sincan’da bu sabah haber geldi.
yoğun bakımda entübe edilmiş. İnsan tanıdığı birine olunca daha çok etkileniyor.

benim 2 tanıdığım öldü, birinin eşi yoğun bakımda kendisi ise ilaçla ayakta tedavi oluyor.

Eki Görüntüle 2610758

Cogu genç.. Hala daha genclere birsey olmaz diyorlar ve umursamiyorlar.
CNN'de İtalya'daki hemşirelerle röportaj yapılmıştı ve yukardaki 4 bayanın resmi kullanılmıştı.Haber duruyor hala kontrol ettim. İtalyada 46 doktorun öldüğüne dair haberler var ama artmış da olabilir tabi, ama galiba resimler konusunda bir bilgi kirliliği var.

Lupus ( bende de var ) hastaları dünyada feryat ediyorlar. İlaçlarına ulaşamıyorlar bu hastaların o ilaçlara ihtiyacı var. Ben plequenili denedim. Bende yan etki çok yaptı bıraktım. Ama diğer lupus ( herhangi bir otoümmin hastalıkta olur) hastalarının bu ilaca düzenli olarak içmeye ihtiyacı var. Kronik hastalar risk grubunda. Bizleri korumak yerine yaptıklarına bak.
ilacın işe yaradığı bile yok covid - 19 da. Keşke işe yarasa.
bir de haberlerde çıktı ilacı içip ölen sağlıklı insan bile olmuş. Salgına iyi gelecek diyenerden etkilenmiş sanırım. Nerden bulduysa zavallı içmiş. Sonra ölmüş. Bu ilaçlar ağır ilaçlar sakın. Ağrı kesici değil bunlar.

kuzenimde de lupus var ve o da ilacını bulamamış. şu an ağrı ve acı çekiyor.
ama muhteşem bilgili ve duyarlı halkımız lupus ve bu ilaçları kullanan diğer benzer hastalıkların sesini duyar mı ? sanmam.. virüsten kaçacaklar ya ! keşke bunu yapacaklarına önce evde oturmayı sonra da el yıkamayı deneseler.

cok uzucu biyerde okudum 2 yasina kdr kotu etkileyebildigi yaziyordu..her gun yeni bir haber geliyoe virus ile ilgili ya
Şuan yeni bir haber daha var. Hamile bir kadında görülmüş 32 haftalık hamile. Doğuma alınmış bebek kurtarılamadı anne yoğum bakımda. Kocaeli de Resim öğretmeni ve eşi fabrikada işci. Evde oturan kadına nerden bulaşak eşi işe gitmek zorunda.

ekonomik güçsüzlüğümüzün acı sonuçlarından biri daha

Salgın nedeniyle herkes her şeyden medet umuyor, alkol iyi gelir diyorlar insanlar sahte alkol satılan yerlerden alkol alıp içiyor ve hayatını kaybediyor, maske korur diyorlar maske stokları yapılıyor, falanca ilaç iyi geliyor deniyor insanlar eczanelere koşuyor, belki onlarda haklı korkuyorlar ama bilinçsizce ilaç içmek faydadan çok zarar getiriyor, üstelik tvde doktorlardan duyduğum kadarıyla covid19 için kombin ilaçlar kullanılıyor, bu öyle x ilacı içtim geçti denecek bir hastalık değil çünkü.

Son Dakika : Dünyada bir ilk....
Korona virüsünün örneğini çıkarıldı.....

ankarada marketlere kucuk cocuklari n girmesi yasaklanmis cocuklu tek yasayanlar napicak bakalim daha bugun vardi marketde cocuklu bir kadin

Pazarlaru duymustum ama market yeni mi oldu.

ankarada marketlere kucuk cocuklari n girmesi yasaklanmis cocuklu tek yasayanlar napicak bakalim daha bugun vardi marketde cocuklu bir kadin
doğru bir karar ama aslında, çocuğa laf anlatamazsın ki her yeri elliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…