Bu virüsten sonra o aydınlık kavramı değişecek galiba.Bencil olmamak,empati yapabilmek,eh birazda aklını kullanmak yeterli aslında.Virüs sosyete, varoş ayırt etmiyor.bu insanlar adam olmaz
umudumu kestm
marketten geldim ve nasıl kasıdıysam heryerim agrıyor
migros ve cidden aydın kesim diye tabir edilen bir emtteyim
defalarca sürtünerek sağımdan solumdan geçen mi ararsın
salına salına alışveriş yapanmı
parmagını yalayıp sebze reyonunda poşet açan mı....
Testin pozitif çıktığı doğru ama bebek yaşıyor sanırımkadıncağızın belki başka kronik rahatsızlığı olabilir. Virüsle beraber biraraya gelince ölümcül etki oluşturmuştur.
blr de hamilelik zaten zatürreye daha meyilli hale getiriyor.
Çok acı bir durum. Genç insanlarda kombine birçok sebeple tehlikeli hale geliyor.Bir de bizim hastanelerde bazen ufak komplikasyonlarda bile bebeği kurtarmakta zorlanıyorlar. O yüzden hamile arkadaşlar korkmasınlar.
birçok sebep var.
doktorların yeterliliği
Altta yatan başla hastalıklar
Sorunlu bir hamilelik.
birçok sebep olabilir.
Saglikcilarimiz ve bunu yaziyorsnz me diyim bende saglikciyim dogum.izindeym ama yazdiklarinizi bir saglikci yaziyorsa Ben sok oldm evde teksiniz galiba evinizi rahat gideblyrmsnz acikcasi benim cevremdekiler Suan cocuklarina dokunamyr evlerine gidemio piskolojileri de iyi deglBende sağlıkçı olarak yazıyorum hatta şuan ki konumum hastane merak etmeyin.
kesinlikle.Bu virüsten sonra o aydınlık kavramı değişecek galiba.Bencil olmamak,empati yapabilmek,eh birazda aklını kullanmak yeterli aslında.Virüs sosyete, varoş ayırt etmiyor.
Ben demistim :)Bencede,İzmir de adam evini berbere çevirmişCurly ,sadece 4 kişi kestim diyor yakalanmasa devam edecekti
Olsun düne göre iyi. (Ay pardon düzelttim ben farklı okumuşum yaTest/vaka orani yuzde 20 bugun. Ilk gunler yuzde 9-10 du. Dun yuzde 16ydi. Yani yuzde oran artiyor, daha cok kisi hasta
Olsun düne göre iyi.( ay pardon düzelttim ben farklı okumuşum yaKafam gitti
bu insanlar adam olmaz
umudumu kestm
marketten geldim ve nasıl kasıdıysam heryerim agrıyor
migros ve cidden aydın kesim diye tabir edilen bir emtteyim
defalarca sürtünerek sağımdan solumdan geçen mi ararsın
salına salına alışveriş yapanmı
parmagını yalayıp sebze reyonunda poşet açan mı....
Çin atlatti mi atlatmış gibi mi yapti gerçekten soyledikleri kadar kişi mi öldü bunlari aslinda hiç bilemeyiz. Tek bildigimiz büyük bir felaketin içindeyiz ve ne zamana kadar sürecek bilmememiz ve en kötüsü bazı sorumsuz insanlarin durumun ciddiyetini anlamaları için evlerinden bir cenaze cikmasini beklemeleri..kafaları o zaman basacak şuursuzlarin.Bizim de temizliğe 2 kadın gelmişti, yeni doğum yaptım mecburiyetten çağırmıştım 2 hafta oldu. Sonrasında iş ciddiye binince çok pişman oldum. Akrabalarım, arkadaşlarım gelmiyor hangi akıl çağırdım bilmiyorum. Üstelik hiç iyi temizlememişler evi, onlardan sonra ben tekrar temizledim. Bir de virüs getirdilerse korkusunu yaşadım. Benim yakın bir akrabam Çin’de yaşıyor, Çinlilerin söyledikleri evden çıkmayın, apartman kapısına kadar bile gitseniz mutlaka eldiven ve maske takın diyorlarmış. Onlar atlattı ama onlar kurallara çok sıkı uydular.
1 hafta önce verdiğim siparis kargoya verilmedi bu yuzden mi acaba..Kızlar belki konuşulmuştur, ben yeni görüyorum. Lcw online satışı da durdurmuş. Depo çalışanlarında 9 kişi pozitif çıkmış, 1 işçi de ölmüş.
Haber sanırım online satış durmadan önce yapılmış.
LC Waikiki işçileri: Hiçbir arkadaşımız işsiz kalmamalı - Hacı Bişkin
Bir işçinin korona virüsü nedeniyle ölmesinin ardından LC Waikiki çalışanları şirket yönetimine seslendi: "Tedbirleri artırın, hiçbir arkadaşımız işsiz kalmamalı."www.gazeteduvar.com.tr
Önceden verilen siparişler kargolanacakmış, sitesine girince duyuru var.1 hafta önce verdiğim siparis kargoya verilmedi bu yuzden mi acaba..
Son test negatif çıkmış yani adam hasta değilmiş bu 3.testi idi.Testler ne kadar güvenli acaba?Fatih Terim iyileşmiş
Pozitif çıkmamış mıydı ilkSon test negatif çıkmış yani adam hasta değilmiş bu 3.testi idi.Testler ne kadar güvenli acaba?
Ben testleri güvenli bulmuyorum bu aradaSon test negatif çıkmış yani adam hasta değilmiş bu 3.testi idi.Testler ne kadar güvenli acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?