Adam bizim yaşadığımız aynı şeyleri yaşamış. Sistem her yerde aynı. Benim bugün biraz bağaz agrım ve ateşim var. Allah sonumuzu hayretsin. Tam da adamın dediği gibi hepimiz hastanede kapmış olabiliriz. Bence kimse gitmesin hastaneye. Çok çok çok riskli.
Zaten bu gidişle yılıp izlemeyi keseceğiz. Medya İyice birbirine girmiş. Her kafadan blr ses çıkıyor. Şu sokağa çıkma yasağını çıkarmadılar . En güvenilir yöntem o. Bizim halka tek işleyecek yöntem .Ahh keşke..
Artık ne haberleri izlemek istiyorum nede profesörleri dinlemek istiyorum.bunun tek çözümü sokağa çıkma yasağı gelmesi. Hepside farkında yasak gelmediği sürece söylediklerinin çözüm olmayacağınn. %90 çıkmazsak demiş ama acaba inanarak mı söyledi? Bizim halkın %90 zaten mecburiyetten çıkmak zorunda olan kısımdan oluşuyor.
yok doğru okumuşsun bende tv de dinledim bir kesitini yayınlamışlardı şimdi paylaştığım linkte yazıyor dediğin gibi %90 uyarsa 4-5 ay %100 uyulursa 2 aydan bahsediyor
Bu yüzdeler de imkansız gibi durum ortada maalesef beni virüsten çok insanların vurdum duymazlığı korkutuyorDiyelim ki insanların yüzde 90’ı bu tedbirlere uydu, o zaman bu 3-4 ayda bitebilir.
Su kısım 5-6 yazıyordu iste.
Hangi görüntüden bahsediyorsunuz?iyide goruntuyu izlediniz mi bir kisi değil bunu paylasan ayrica biri e devlete girmis sanirim ölenleri gorebildigin bi sayfa var mis dun sadece istanbulda covidten olen 21 kisi varmis bize aciklanan total 16 idi eksi sozluk falan şuan çökmüş durumda oradan gördüm tabi e devletede girilemiyor kime guvenecegiz ya kime inanacayiz boyle zor durumda arkadamizda olmayan devlete nasil guvenelim ya
Haziranda bitmesi imkansız değildi ancak sureci laf dinlemeyen bizler uzattik. Bir de onlemler gec alindi. Bu kararlar bicak gibi erken verilmesi gerekiyordu. Italya, ispanya ayni hatayı yaptı. Biz ders alamadik.Haziranda bitmesi imkansiz oldugunu dusunuyorum. Hollandada haberlerde en erken eylulde kurtuluruz dendi.
Virusun tek bir kiside kalmasina bakar bu is. Yavas yavas hepimiz hastalanacagiz dendi. Tek dertlesi hastasayisinin birden patlamasi degil, yavas yavas cogalmasi. Hastanelerde yeterince yogun bakim unitesi olmadigi icin.
dun paylasmistim bakarsaniz gerilere görürsünüzHangi görüntüden bahsediyorsunuz?
Boğaz ağrısı ateş bende de bir hafta 10 gün önce olmuştu bi iki günde geçtiAdam bizim yaşadığımız aynı şeyleri yaşamış. Sistem her yerde aynı. Benim bugün biraz bağaz agrım ve ateşim var. Allah sonumuzu hayretsin. Tam da adamın dediği gibi hepimiz hastanede kapmış olabiliriz. Bence kimse gitmesin hastaneye. Çok çok çok riskli.
Evet bakılmıyor hastalara. 2 gece kaldı annem hastanede. Odasına hiç girmemişler bile. Taburcu edildiğinde bile oda numarasını söyleyip gidip benim almamı söylediler. Hastayla sıfır temas şeklinde çalışıyor hastaneler. Yani hastayı sadece bir odaya hapsediyorlar olay bundan ibaret.Kraliçeye bişey olmaz zengin o kurtulur dediğimde
Diğer ölenler bakılmadığı için mi ölüyor diye soran oldu bana.
İzlesinler görsünler bakalım bunu. Nasıl ölünüyormuş.
Bir de para ve hapis cezası....Zaten bu gidişle yılıp izlemeyi keseceğiz. Medya İyice birbirine girmiş. Her kafadan blr ses çıkıyor. Şu sokağa çıkma yasağını çıkarmadılar . En güvenilir yöntem o. Bizim halka tek işleyecek yöntem .
Mezar sayılarıyla ilgili olan mı?dun paylasmistim bakarsaniz gerilere görürsünüz
Arkadaşlar yukarıdaki yazıyı ben yazdım. Yanlış anlamayın. Sars zamanında “Amerika bu virüsü üretti. Bu Biyolojik silah “ diye dedikodu çıkmıştı ben inanmıştım.Arkadaşlar sosyal medyada çok fazla komplo teorileri dolanıyor. Çok fazla itibar etmeyin. Çok uç nokta iddalar dolanıyor. Resmî kayıtları dikkate alın. Resmî kayıtlar derken robot gibi duyduğumuz herşeyi kabul etmeyelim tabiki.
hasta sayımızın daha fazla olduğu konusu resmî kaynaklar doğruluyor. Bu ( kayıt altına alınmayan hastalar ) komplo teorisi değil.
Ama yok şu şuna biyolojik silah üretmiş , yok bu böyleymiş çok ciddiye Almayın . Komplo teorilerinin aksini de , kendisini de kanıtlamamız mümkün değil. Ciddi iddalara kanıt lazım. Dolayısıyla boş konuşmanın manası yok.
Geçmiş olsun sizede umarım corona değildir. Başım yarılsa oturup evde kendim dikecek psikolojideyim inanın. Hastaneye götürebilecek hiçbirşey yaşamamak için dua ediyorum gece gündüz.Adam bizim yaşadığımız aynı şeyleri yaşamış. Sistem her yerde aynı. Benim bugün biraz bağaz agrım ve ateşim var. Allah sonumuzu hayretsin. Tam da adamın dediği gibi hepimiz hastanede kapmış olabiliriz. Bence kimse gitmesin hastaneye. Çok çok çok riskli.
Bende okudum ve şu an ekşiye girilmiyor.iyide goruntuyu izlediniz mi bir kisi değil bunu paylasan ayrica biri e devlete girmis sanirim ölenleri gorebildigin bi sayfa var mis dun sadece istanbulda covidten olen 21 kisi varmis bize aciklanan total 16 idi eksi sozluk falan şuan çökmüş durumda oradan gördüm tabi e devletede girilemiyor kime guvenecegiz ya kime inanacayiz boyle zor durumda arkadamizda olmayan devlete nasil guvenelim ya
10 dk mesafedeki markete bile gitmeyi kac gündür erteliyorum. Hakkımı helal etmiyorum bu bos tayfaya.buna uyulmasını hem çalışmak zorunda olanlar hem de keyfi gezegenlerden dolayı mümkün göremiyorum
çalışmak zorunda olanı gene anlıyorum da o gezmeye çıkanları elime bir geçirsem
iyide abd üretmiş olsa şuan vaka sayısı en cok onda ve issizlik acayip artmis durumda en çok parca ithal edende çin ve çinden suan kimse bir sey almiyor her sey durmus durumda makro ekonomi diye bir sey var ve dıs ticarette her ulke birbine baglantili ben sanmiyorum komplo teorisi bunlarArkadaşlar yukarıdaki yazıyı ben yazdım. Yanlış anlamayın. Sars zamanında “Amerika bu virüsü üretti. Bu Biyolojik silah “ diye dedikodu çıkmıştı ben inanmıştım.
hatta corona ilk çıktığında da aklıma geldi. Acaba mı diye.
Şimdi bu doğru da olabilir yanlışta. Biz bilemeyiz. Yoksa komple teorileri saçmadır demiyorum. İnananlara Asla lafım yok.
çünkü olma ihtimali de var. Olmama ihtimali de inanıpta itibar etmek boşa kürek çekmek.
Bu teoriler Medya içinde çok magazinsel hale getiriliyor.
her yer böyle değildir
Kardeşimde hemşire ve covid hastalarına bakıyorlar
Maske eldiven gözlük ve önlük ile odalarına giriyorlar yemeklerine kadar kendileri götürüyor
Hastalarda maske takıyor tedavi dışında temas etmiyorlar
Evet bakılmıyor hastalara. 2 gece kaldı annem hastanede. Odasına hiç girmemişler bile. Taburcu edildiğinde bile oda numarasını söyleyip gidip benim almamı söylediler. Hastayla sıfır temas şeklinde çalışıyor hastaneler. Yani hastayı sadece bir odaya hapsediyorlar olay bundan ibaret.
Haziranda bitmesi imkansız değildi ancak sureci laf dinlemeyen bizler uzattik. Bir de onlemler gec alindi. Bu kararlar bicak gibi erken verilmesi gerekiyordu. Italya, ispanya ayni hatayı yaptı. Biz ders alamadik.
Bugun bile Belgrad ormanlarına gidenleri polis uyarıyla dondurdu. Baştan para cezasi vereceklerdi o zaman görecektik.
İyilikten anlamayan millet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?