bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Zaten bu gidişle yılıp izlemeyi keseceğiz. Medya İyice birbirine girmiş. Her kafadan blr ses çıkıyor. Şu sokağa çıkma yasağını çıkarmadılar . En güvenilir yöntem o. Bizim halka tek işleyecek yöntem .

yok doğru okumuşsun bende tv de dinledim bir kesitini yayınlamışlardı şimdi paylaştığım linkte yazıyor dediğin gibi %90 uyarsa 4-5 ay %100 uyulursa 2 aydan bahsediyor

buna uyulmasını hem çalışmak zorunda olanlar hem de keyfi gezegenlerden dolayı mümkün göremiyorum
çalışmak zorunda olanı gene anlıyorum da o gezmeye çıkanları elime bir geçirsem

Hangi görüntüden bahsediyorsunuz?

Haziranda bitmesi imkansız değildi ancak sureci laf dinlemeyen bizler uzattik. Bir de onlemler gec alindi. Bu kararlar bicak gibi erken verilmesi gerekiyordu. Italya, ispanya ayni hatayı yaptı. Biz ders alamadik.

Bugun bile Belgrad ormanlarına gidenleri polis uyarıyla dondurdu. Baştan para cezasi vereceklerdi o zaman görecektik.

İyilikten anlamayan millet.

Boğaz ağrısı ateş bende de bir hafta 10 gün önce olmuştu bi iki günde geçti
Mevsimsel grip alerji döneminde olduğumuz için benzer rahatsızlıklar yaşayacağız
Geçmiş olsun

Kraliçeye bişey olmaz zengin o kurtulur dediğimde
Diğer ölenler bakılmadığı için mi ölüyor diye soran oldu bana.
İzlesinler görsünler bakalım bunu. Nasıl ölünüyormuş.
Evet bakılmıyor hastalara. 2 gece kaldı annem hastanede. Odasına hiç girmemişler bile. Taburcu edildiğinde bile oda numarasını söyleyip gidip benim almamı söylediler. Hastayla sıfır temas şeklinde çalışıyor hastaneler. Yani hastayı sadece bir odaya hapsediyorlar olay bundan ibaret.

Arkadaşlar yukarıdaki yazıyı ben yazdım. Yanlış anlamayın. Sars zamanında “Amerika bu virüsü üretti. Bu Biyolojik silah “ diye dedikodu çıkmıştı ben inanmıştım.
hatta corona ilk çıktığında da aklıma geldi. Acaba mı diye.
Şimdi bu doğru da olabilir yanlışta. Biz bilemeyiz. Yoksa komple teorileri saçmadır demiyorum. İnananlara Asla lafım yok.
çünkü olma ihtimali de var. Olmama ihtimali de inanıpta itibar etmek boşa kürek çekmek.
Bu teoriler Medya içinde çok magazinsel hale getiriliyor.

Geçmiş olsun sizede umarım corona değildir. Başım yarılsa oturup evde kendim dikecek psikolojideyim inanın. Hastaneye götürebilecek hiçbirşey yaşamamak için dua ediyorum gece gündüz.

Bende okudum ve şu an ekşiye girilmiyor.

buna uyulmasını hem çalışmak zorunda olanlar hem de keyfi gezegenlerden dolayı mümkün göremiyorum
çalışmak zorunda olanı gene anlıyorum da o gezmeye çıkanları elime bir geçirsem
10 dk mesafedeki markete bile gitmeyi kac gündür erteliyorum. Hakkımı helal etmiyorum bu bos tayfaya.

iyide abd üretmiş olsa şuan vaka sayısı en cok onda ve issizlik acayip artmis durumda en çok parca ithal edende çin ve çinden suan kimse bir sey almiyor her sey durmus durumda makro ekonomi diye bir sey var ve dıs ticarette her ulke birbine baglantili ben sanmiyorum komplo teorisi bunlar

Butun dunya kurtulmadikca, iki ay istersen kimse evden cikmasin ceza yazmak care degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…