çinden gelen hızlı testlerin yanıltıcı sonuç verdiğini söylüyorlar. Testleride çin malı nede olsa.
Acaba bu testlerin tamamı onlarla mı yapılıyor?
Arkadaşlar sosyal medyada çok fazla komplo teorileri dolanıyor. Çok fazla itibar etmeyin. Çok uç nokta iddalar dolanıyor. Resmî kayıtları dikkate alın. Resmî kayıtlar derken robot gibi duyduğumuz herşeyi kabul etmeyelim tabiki.
hasta sayımızın daha fazla olduğu konusu resmî kaynaklar doğruluyor. Bu ( kayıt altına alınmayan hastalar ) komplo teorisi değil.
Ama yok şu şuna biyolojik silah üretmiş , yok bu böyleymiş çok ciddiye Almayın . Komplo teorilerinin aksini de , kendisini de kanıtlamamız mümkün değil. Ciddi iddalara kanıt lazım. Dolayısıyla boş konuşmanın manası yok.
2 ay demedi mi bende dinledim izolayon sağlanırsa 2 ayda biter sağlanmazsa bu duruma örnek kötü durumda ki ülkelerden hahsettiBugunden itibaren %90 evde kalirsak prof. Mehmet Ceyhan 5-6 aya salgıni kontrol edebileceğimizi soyledi.
Yemişim komplosunu...
5-6 ay mı yok artıkBugunden itibaren %90 evde kalirsak prof. Mehmet Ceyhan 5-6 aya salgıni kontrol edebileceğimizi soyledi.
Yemişim komplosunu...
Böyle ise eğer , ayvayı yedikBugunden itibaren %90 evde kalirsak prof. Mehmet Ceyhan 5-6 aya salgıni kontrol edebileceğimizi soyledi.
Yemişim komplosunu...
Ohh ohh ohh maşallah 5 ayda ne varki canım.Bugunden itibaren %90 evde kalirsak prof. Mehmet Ceyhan 5-6 aya salgıni kontrol edebileceğimizi soyledi.
Yemişim komplosunu...
En iyisi bir antiviral ilacın bulunması.Ohh ohh ohh maşallah 5 ayda ne varki canım.%90 evde kalabilecek kişi sayısı maalesef ülkenin dörtte biridir ancak. Keşke daha uygulanabilir tavsiyeler verseler
O sırada onemli bir isim vardi. Tv de alt panoda okudum. Hangi kanal olduğunu hatırlasam tekrar izleyecegim. Umarim yanlış yazılmıştır. Yarin obur gun yine tekrarlanır zaten. Ben de şaşırdım hep haziran deniyordu çünkü. Belki de salgının tamamen bitmesini kastetmiştir.2 ay demedi mi bende dinledim izolayon sağlanırsa 2 ayda biter sağlanmazsa bu duruma örnek kötü durumda ki ülkelerden hahsetti
Bugunden itibaren %90 evde kalirsak prof. Mehmet Ceyhan 5-6 aya salgıni kontrol edebileceğimizi
yok doğru okumuşsun bende tv de dinledim bir kesitini yayınlamışlardı şimdi paylaştığım linkte yazıyor dediğin gibi %90 uyarsa 4-5 ay %100 uyulursa 2 aydan bahsediyorO sırada onemli bir isim vardi. Tv de alt panoda okudum. Hangi kanal olduğunu hatırlasam tekrar izleyecegim. Umarim yanlış yazılmıştır. Yarin obur gun yine tekrarlanır zaten. Ben de şaşırdım hep haziran deniyordu çünkü. Belki de salgının tamamen bitmesini kastetmiştir.
Ahh keşke..En iyisi bir antiviral ilacın bulunması.
Kraliçeye bişey olmaz zengin o kurtulur dediğimde
O sırada onemli bir isim vardi. Tv de alt panoda okudum. Hangi kanal olduğunu hatırlasam tekrar izleyecegim. Umarim yanlış yazılmıştır. Yarin obur gun yine tekrarlanır zaten. Ben de şaşırdım hep haziran deniyordu çünkü. Belki de salgının tamamen bitmesini kastetmiştir.
Diyelim ki insanların yüzde 90’ı bu tedbirlere uydu, o zaman bu 3-4 ayda bitebilir.Prof. Ceyhan, 'Gevşemeyin' dedi ve uyardı: Pandemi üç yolla bitebilir - 28.03.2020, Sputnik Türkiye
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı verilen mücadelede vatandaşların kesinlikle gevşememesi gerektiğini söyledi. Ceyhan... 28.03.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
iyide goruntuyu izlediniz mi bir kisi değil bunu paylasan ayrica biri e devlete girmis sanirim ölenleri gorebildigin bi sayfa var mis dun sadece istanbulda covidten olen 21 kisi varmis bize aciklanan total 16 idi eksi sozluk falan şuan çökmüş durumda oradan gördüm tabi e devletede girilemiyor kime guvenecegiz ya kime inanacayiz boyle zor durumda arkadamizda olmayan devlete nasil guvenelim yaO görüntüyü paylaşan şu an ev hapsinde ve bir yalanciymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?