bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
çinden gelen hızlı testlerin yanıltıcı sonuç verdiğini söylüyorlar. Testleride çin malı nede olsa.
Acaba bu testlerin tamamı onlarla mı yapılıyor?

güya ilk gelen antijen bakan testler uygulanmamış. hatalı sonuç verdiği için.
ikinci postada antikor bakan testler satın alınmış.

Arkadaşlar sosyal medyada çok fazla komplo teorileri dolanıyor. Çok fazla itibar etmeyin. Çok uç nokta iddalar dolanıyor. Resmî kayıtları dikkate alın. Resmî kayıtlar derken robot gibi duyduğumuz herşeyi kabul etmeyelim tabiki.
hasta sayımızın daha fazla olduğu konusu resmî kaynaklar doğruluyor. Bu ( kayıt altına alınmayan hastalar ) komplo teorisi değil.
Ama yok şu şuna biyolojik silah üretmiş , yok bu böyleymiş çok ciddiye Almayın . Komplo teorilerinin aksini de , kendisini de kanıtlamamız mümkün değil. Ciddi iddalara kanıt lazım. Dolayısıyla boş konuşmanın manası yok.

Bugunden itibaren %90 evde kalirsak prof. Mehmet Ceyhan 5-6 aya salgıni kontrol edebileceğimizi soyledi.

Yemişim komplosunu...

Hasta sayımız göründüğünden daha fazla. Aslında gerçekten test sayısı ( günlerdir ihtiyaç var ) artırılsa insanlar daha çok bilinçlenecek.bugün artmış ama yeterli değil. Hem kaç gündür ihtiyaç var.
gerçek hasta sayısı daha fazla olmalı. ( uzmanlar böyle düşünüyor komplo teorisi falan değil. )
İnsanlar ne kadar yaygın olduğunu anlayamadı.

Bugunden itibaren %90 evde kalirsak prof. Mehmet Ceyhan 5-6 aya salgıni kontrol edebileceğimizi soyledi.

Yemişim komplosunu...
Ohh ohh ohh maşallah 5 ayda ne varki canım. %90 evde kalabilecek kişi sayısı maalesef ülkenin dörtte biridir ancak. Keşke daha uygulanabilir tavsiyeler verseler

2 ay demedi mi bende dinledim izolayon sağlanırsa 2 ayda biter sağlanmazsa bu duruma örnek kötü durumda ki ülkelerden hahsetti
O sırada onemli bir isim vardi. Tv de alt panoda okudum. Hangi kanal olduğunu hatırlasam tekrar izleyecegim. Umarim yanlış yazılmıştır. Yarin obur gun yine tekrarlanır zaten. Ben de şaşırdım hep haziran deniyordu çünkü. Belki de salgının tamamen bitmesini kastetmiştir.

Küçük bir yerde yaşıyoruz ama burda bile çoğu kişi olayı ciddiye almıyor ve bulunduğum bölge ülkenin sözde eğitimli kesimi. Markete bin tane tedbir ve dua ile gidiyoruz, kimse mesafeye dikkat etmiyor, çoluk çocuk deseniz gırla. Geçen hafta eczaneye gittim,adamın biri ağzını bile kapatma gereğini duymadan suratımıza doğru öksürerek "hehe korkmayın corona yok bende" diye pişkin pişkin dalga geçince bir kez daha emin oldum ki işimiz çok zor.

Bugunden itibaren %90 evde kalirsak prof. Mehmet Ceyhan 5-6 aya salgıni kontrol edebileceğimizi
yok doğru okumuşsun bende tv de dinledim bir kesitini yayınlamışlardı şimdi paylaştığım linkte yazıyor dediğin gibi %90 uyarsa 4-5 ay %100 uyulursa 2 aydan bahsediyor

En iyisi bir antiviral ilacın bulunması.
Ahh keşke..
Artık ne haberleri izlemek istiyorum nede profesörleri dinlemek istiyorum.bunun tek çözümü sokağa çıkma yasağı gelmesi. Hepside farkında yasak gelmediği sürece söylediklerinin çözüm olmayacağının. %90 çıkmazsak demiş ama acaba inanarak mı söyledi? Bizim halkın yüzde doksanı zaten mecburiyetten çıkmak zorunda olan kısımdan oluşuyor.

Haziranda bitmesi imkansiz oldugunu dusunuyorum. Hollandada haberlerde en erken eylulde kurtuluruz dendi.
Virusun tek bir kiside kalmasina bakar bu is. Yavas yavas hepimiz hastalanacagiz dendi. Tek dertlesi hastasayisinin birden patlamasi degil, yavas yavas cogalmasi. Hastanelerde yeterince yogun bakim unitesi olmadigi icin.

O görüntüyü paylaşan şu an ev hapsinde ve bir yalanciymis
iyide goruntuyu izlediniz mi bir kisi değil bunu paylasan ayrica biri e devlete girmis sanirim ölenleri gorebildigin bi sayfa var mis dun sadece istanbulda covidten olen 21 kisi varmis bize aciklanan total 16 idi eksi sozluk falan şuan çökmüş durumda oradan gördüm tabi e devletede girilemiyor kime guvenecegiz ya kime inanacayiz boyle zor durumda arkadamizda olmayan devlete nasil guvenelim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…