bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Rabbim hepimizi korusun, keşke herkes bilinçli bir şekilde evlerinde kalsalar... Biran önce biter umarım

Rabbim hepimizi korusun, keşke herkes bilinçli bir şekilde evlerinde kalsalar... Biran önce biter umarım
Valla sokağa çıkmak yasagi çıkmadıkça bu tedbiri kimse üstüne almıyor ben hasta değil ben yaşlı değil sanki gençlerin garantisi varmış gibi

Yok yıllar önce ben küçük Ergen yıllarımda sars çıktı. ( yıl 2003 ) O zaman inanmıştım. ABD diyordu herkes. Onlar yaptı.
koronanın ilk adını duyduğumuzda daha salgın sadece çindeydi ve sarsın mutasyon geçirmiş hali olduğu söylenince acaba mı dedim. Eskiden kalma ABD yaptı bilgisiyle.
Sonra nasıl yayıldığını görünce tabiki bu düşüncem değişti.
Ama sizin dediğiniz çok mantıklı. her ülkeyi kendi çapında çok zor durumda bıraktı.
yani kim kime saldırmış olacak. İhtimali yok. Ben komplo teorilerini ciddiye almıyorum.
Ha inanan kişiye saygı duyarım .herkesin düşüncesi kendine.
ama coştu medya artık. Arada bu iddiaların ağır olduğunu hiçbir kanıtlarının olmadığını hatırlatmak lazım.
siz haklısınız. Kesinlikle.

Butun dunya kurtulmadikca, iki ay istersen kimse evden cikmasin ceza yazmak care degil.
Surec ne kadar uzarsa o kadar iyi. Tedavi bulunur, vücuttaki etkisi en aza indirilir, iyi yonde mutasyona uğrar vs vs.

Butun ülkelerin istediği en az kayıpla atlatmak ama izolasyonu halkın eline birakmak cozum degil. Nitekim ne kadar yanlış oldugunu gorduk.

10 dk mesafedeki markete bile gitmeyi kac gündür erteliyorum. Hakkımı helal etmiyorum bu bos tayfaya.

nasıl bir vebal aldıklarının farkında değiller.
karşı komşumuz vefat etti, 1 aydır yoğunbakımdaydı, corona değil sebep, akrabalarını kabul etmedi çocukları. ölüm olmuş yaa anaları ölmüş, kimseyi çağırmadılar gelin diye. gelmek isteyene engel oldular.
bir de canım sıkılıyor diyip çıkanlar var.

bu süreçte çevremde o kadar insan öldü ki, şaka gibi, buraya en az 5 post atmışımdır bilmemkimim öldü diye.

Bazı arkadaşlar hastanelerde durumun berbat olduğunu söylüyor. Büyük çoğunluğu böyledir eminim ama fena olmayanlarda var. Akrabam dün akşam ateşi var diye gitti hastaneye. Ama inip çıkan bir ateş. Nefes darlığı birde. Test yapmışlar negatif çıkmış. Ama yine de evde kendinizi karantinaya alın ve bir kaç gün sonra gelin testi tekrarlayalım demişler

bazıları hiç dikkat etmiyor. Ama şöyle bir şey var yüze dokunmak çok otomatik bir hareket, insan farketmiyor bile yaparken.

paylaşılan videodaki gibi kanuni'nin çok fena bir halde olduğunu başka yerlerde de okumuştum ben. devlet hastanelerinin çoğu ne yazık ki yetersiz. zaten o yüzden tüm özel hastaneler de pandemi hastanesi ilan edildi.

Taburcu olan fizik profesörünu izledim bugün. 22 yaşındaki oglu hic belirti göstermemis. Niye daha fazla canli örnekler izleyemiyoruz tv de. Robot kesim 20 sn kurali disinda bir şey anlamiyor. Twitter im yok ama TT şeklinde bir akım baslatilsa da bu gencler evde kalsa. Çıkanı dislasalar. Çözüm belli yapan yok saka gibi.

Bir de sokak hayvanları beslenemiyor. Guvercinler geçen gun bir kadina elinde alisveris torbası var diye saldirmis. Belediye buna da el atsa.

guvercinler icin camimin onune ekmek koyuyorum bende.. karsimizda park var oyle cok guvercin varki hepsi camin onune dolusuyor:)

iki gün önce bizim mahallede tanıdığımız bir veteriner vefat etmiş; 50 yaşındaydı. Yeni aldım haberini, insanin aklına ilk gelen coronadan mı öldü? Ani bir kalp krizinden ölmüş; İnsan diyor ki acaba coronadan öldü de gizliyorlar mı? Normal ölüm bile kuşkuyla karşılanır oldu. Allah rahmet eylesin.

ben en cok yogun bakimda yatanlar disinda olan vakalari merak ediyorum onlar hastanede degilse ya karantinada devletin izolasyonu altinda yada evlerinde okdr insani hastanede yatiracaklarini sanmiyorum onlarin durumu nedir hafifmi nasil geciriyorlar bunlarida aciklasalar cok buyul bir sayi cikiyor biz hep kotulere odaklandik ama diger kesimde cok onemli

Bu hastane nerde biliyor musunuz? Ailemin yaşadığı yerde var bir tane. Bu o mu çok merak ediyorum

Çin karantinayı çok katı uyguladı, kimse izinsiz dışarı çıkamadı. Böylelikle virüs daha fazla bulaşamadı.

Ben de hiç itibar etmiyorum. Komplo teorisi olması işin gerçeğini değiştirecek mi sanki. Kim kime ne yapmışsa yapmış biz ölüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…