- 26 Mart 2020
- 1
- 0
- 1
- 42
Valla sokağa çıkmak yasagi çıkmadıkça bu tedbiri kimse üstüne almıyor ben hasta değil ben yaşlı değil sanki gençlerin garantisi varmış gibiRabbim hepimizi korusun, keşke herkes bilinçli bir şekilde evlerinde kalsalar... Biran önce biter umarım
herkesin corona olmasını doğal seleksiyonla uyum gosterecezAllah aşkına sokağa çıkmak yasagi çıkarmak için daha ne bekliyorlar aklım almıyor
Yok yıllar önce ben küçük Ergen yıllarımda sars çıktı. ( yıl 2003 ) O zaman inanmıştım. ABD diyordu herkes. Onlar yaptı.iyide abd üretmiş olsa şuan vaka sayısı en cok onda ve issizlik acayip artmis durumda en çok parca ithal edende çin ve çinden suan kimse bir sey almiyor her sey durmus durumda makro ekonomi diye bir sey var ve dıs ticarette her ulke birbine baglantili ben sanmiyorum komplo teorisi bunlar
Surec ne kadar uzarsa o kadar iyi. Tedavi bulunur, vücuttaki etkisi en aza indirilir, iyi yonde mutasyona uğrar vs vs.Butun dunya kurtulmadikca, iki ay istersen kimse evden cikmasin ceza yazmak care degil.
10 dk mesafedeki markete bile gitmeyi kac gündür erteliyorum. Hakkımı helal etmiyorum bu bos tayfaya.
bazıları hiç dikkat etmiyor. Ama şöyle bir şey var yüze dokunmak çok otomatik bir hareket, insan farketmiyor bile yaparken.2 hafta once yasadigim yerde vakalar cogaldiginda markete gittik. Insanlar corona yuzunden cilginca alisveris yapiyordu. Ama durmadan gozlerine, agizlarina, burunlarina dokunuyorlardi.
Uzmanlar yuzunuze dokunmayin, hastaligin bulasma yolu bu diye durmadan uyarirken bu gordugum manzara beni hayrete dusurmustu.
Bazı arkadaşlar hastanelerde durumun berbat olduğunu söylüyor. Büyük çoğunluğu böyledir eminim ama fena olmayanlarda var. Akrabam dün akşam ateşi var diye gitti hastaneye. Ama inip çıkan bir ateş. Nefes darlığı birde. Test yapmışlar negatif çıkmış. Ama yine de evde kendinizi karantinaya alın ve bir kaç gün sonra gelin testi tekrarlayalım demişler
guvercinler icin camimin onune ekmek koyuyorum bende.. karsimizda park var oyle cok guvercin varki hepsi camin onune dolusuyor:)Taburcu olan fizik profesörünu izledim bugün. 22 yaşındaki oglu hic belirti göstermemis. Niye daha fazla canli örnekler izleyemiyoruz tv de. Robot kesim 20 sn kurali disinda bir şey anlamiyor. Twitter im yok ama TT şeklinde bir akım baslatilsa da bu gencler evde kalsa. Çıkanı dislasalar. Çözüm belli yapan yok saka gibi.
Bir de sokak hayvanları beslenemiyor. Guvercinler geçen gun bir kadina elinde alisveris torbası var diye saldirmis. Belediye buna da el atsa.
iki gün önce bizim mahallede tanıdığımız bir veteriner vefat etmiş; 50 yaşındaydı. Yeni aldım haberini, insanin aklına ilk gelen coronadan mı öldü? Ani bir kalp krizinden ölmüş; İnsan diyor ki acaba coronadan öldü de gizliyorlar mı? Normal ölüm bile kuşkuyla karşılanır oldu. Allah rahmet eylesin.Hayatimiz vaka sayısını ve ölü sayısını beklemekle geçiyor her gün. Etraftaki herkese acaba taşıyıcı mi gözüyle bakıp kaçıyoruz, arkadaş, komşu, eş dost yalan oldu nereye kadar devam edecek bilmiyorum ama
Çin atlatti mi atlatmış gibi mi yapti gerçekten soyledikleri kadar kişi mi öldü bunlari aslinda hiç bilemeyiz. Tek bildigimiz büyük bir felaketin içindeyiz ve ne zamana kadar sürecek bilmememiz ve en kötüsü bazı sorumsuz insanlarin durumun ciddiyetini anlamaları için evlerinden bir cenaze cikmasini beklemeleri..kafaları o zaman basacak şuursuzlarin.
paylaşılan videodaki gibi kanuni'nin çok fena bir halde olduğunu başka yerlerde de okumuştum ben. devlet hastanelerinin çoğu ne yazık ki yetersiz. zaten o yüzden tüm özel hastaneler de pandemi hastanesi ilan edildi.
İzin vermeee açma kapıyı ! Zile bassinlar bassinlar sonra giderlerEşim sağlık calısanı yeni doğum yaptım ayrı yasıyoruz risk olmasın diye.insanlar kalkmıs bebek sevmeye gelecez diyor valla cıldırıcam az kaldı duyarsızlık yüzünden
Çin karantinayı çok katı uyguladı, kimse izinsiz dışarı çıkamadı. Böylelikle virüs daha fazla bulaşamadı.Hayatimiz vaka sayısını ve ölü sayısını beklemekle geçiyor her gün. Etraftaki herkese acaba taşıyıcı mi gözüyle bakıp kaçıyoruz, arkadaş, komşu, eş dost yalan oldu nereye kadar devam edecek bilmiyorum ama
Çin atlatti mi atlatmış gibi mi yapti gerçekten soyledikleri kadar kişi mi öldü bunlari aslinda hiç bilemeyiz. Tek bildigimiz büyük bir felaketin içindeyiz ve ne zamana kadar sürecek bilmememiz ve en kötüsü bazı sorumsuz insanlarin durumun ciddiyetini anlamaları için evlerinden bir cenaze cikmasini beklemeleri..kafaları o zaman basacak şuursuzlarin.
Ben de hiç itibar etmiyorum. Komplo teorisi olması işin gerçeğini değiştirecek mi sanki. Kim kime ne yapmışsa yapmış biz ölüyoruzArkadaşlar sosyal medyada çok fazla komplo teorileri dolanıyor. Çok fazla itibar etmeyin. Çok uç nokta iddalar dolanıyor. Resmî kayıtları dikkate alın. Resmî kayıtlar derken robot gibi duyduğumuz herşeyi kabul etmeyelim tabiki.
hasta sayımızın daha fazla olduğu konusu resmî kaynaklar doğruluyor. Bu ( kayıt altına alınmayan hastalar ) komplo teorisi değil.
Ama yok şu şuna biyolojik silah üretmiş , yok bu böyleymiş çok ciddiye Almayın . Komplo teorilerinin aksini de , kendisini de kanıtlamamız mümkün değil. Ciddi iddalara kanıt lazım. Dolayısıyla boş konuşmanın manası yok.
Bu hastane nerde biliyor musunuz? Ailemin yaşadığı yerde var bir tane. Bu o mu çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?