Celik olanindan tabi ki :) Ben de hala internetten alisveris yapiyorum kendime guzel bir kiyafet aldim artik nerde giyeceksemBen cok pozitifim
Ergen kızıma büyüyüp evlenecegi zaman hangi kasik catal setini aliriz,onu arastiriyorum,tavsiyelerinizi alirim
Nehir markada karar kıldım gibi,hic sikayetci olan yok neredeyse,arti 50 yil garantiHaha bende çocuklara büyüyünce çocuklarınıza anlatacaginiz çok heyecanlı ve tabiki üzücü bir hikâyeniz olmuş oldu,hatta büyükanne olarak bende anlatabilirim dedim..geleceğe umutla bakmak lazım
Yalniz kaşık çatak konusunda bilgim yok iste
Ohhh tertemiz delirdik sonundaNegatif yuklu cisim pozitif yuklu cismi cekerse , positif yuklu cisim positif yuklu cismi iter
Hahahaha aynenOhhh tertemiz delirdik sonunda
Ben gördüm biryerler de bir tutarsızlık var.Sağlık bakanının açıkladığı vefat eden kişi sayısı ile bu sayfadan baktığınızda ki kişi sayısı aynı değil.Ayrıca geçtiğimiz gün vefat eden sağlık çalışanı Dilek Tahtalının ölüm nedeni Corona olarak gözükmüyor.Şu an zaten bu sayfaya e devletten erişim kapanmış ve henüz yapılan bir açıklama yok
Olsun,alinmis alinmistir der buyukler:))Celik olanindan tabi ki :) Ben de hala internetten alisveris yapiyorum kendime guzel bir kiyafet aldim artik nerde giyeceksem
iste dediğim buydu görmez olaydımibb vefat bilgisi sorgulama sistemi
ibb mezarlıklar daire başkanı kendi sistemlerinde hata olduğunu bakanlık verilerinin doğru olduğunu söylemiş. kaynak (bkz: ibb vefat bilgilerinin yanlış girilmiş olması) sağlık bakanı twiti ay…eksisozluk.com
Bunu gören var mı, nedir bu, dalga mı geçiriyorlar bızımle böyle hayatı bır konuda!
Konu açıldıktan kısa bir süre sonra Ekşiye de erişim yoktu artık ne olduysaBilineni ayan beyan yakalamışlar daha yeni gördüm ben, ben bütün nete girmemiştim. Erişim yok hiç birineşimdide . Neyse süreç çok şeffaf !!!
Fake konulara bile hasret kaldik ,fake e gerek yok aslinda .Herkes yasadigi su gunleri espirili bir sekilde anlatsa yeter . Amac kafa dagitmak neselenmek :).Sürekli gündemi takip etmek hepimizi çok kötü etkiliyor. Ben kendi adıma moral olarak bitik hissediyorum. Belki de biraz gündemi bırakıp başka şeylere yönelmeliyiz. Herşey normalmiş gibi hisssettiren şeyler. Birisi ilginç bir fake konu açsa da eski günlere dönsek.
Aaahhaaahhha@,ilkokul 4cu sinifa döndüm,evet bastan baslayalim buyumeye,bu olmadi,sonunu duzgun getiremedikNegatif yuklu cisim pozitif yuklu cismi cekerse , positif yuklu cisim positif yuklu cismi iter
Konu açıldıktan kısa bir süre sonra Ekşiye de erişim yoktu artık ne olduysaEvet süreç çok şeffaf hep bir aydınlanma yaşıyoruz sayelerinde.Deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş.(Gerçek develeri tenzih ediyorum)
Ben inandım çok tatmin edici bir açıklama olmuş
evet ve covid ten oldu diye yazilan kısımlar kaldırılıp bos birakilmis benim gordugum kadarkyla 40 ve 50 lilk yaslarda ölüler var hee 65 + hı hıBen inandım çok tatmin edici bir açıklama olmuşYalnız ufak bir detay var bu iddiayı kanıtlar nitelikte bilgilere devletin kendi sitesinden ulaşmış arkadaş.Ve şu anda bilgilere erişilemiyor.
Gidip açasım var bi tane. X akrabam kocama aşık mı, boşandım yeni talibim çok zengin çok yakışıklı temalı falanFake konulara bile hasret kaldik ,fake e gerek yok aslinda .Herkes yasadigi su gunleri espirili bir sekilde anlatsa yeter . Amac kafa dagitmak neselenmek :).
Yok ben acayimGidip açasım var bi tane. X akrabam kocama aşık mı, boşandım yeni talibim çok zengin çok yakışıklı temalı falankızlar bu konuların kıymetlerini bilemediniz. Oysa güzel günlerdi.
Aaa bide beraber yatiyorsaniz , onlemleriniz nelerdir ?Yok ben acayimCalisan kocalarinizla durumlariniz nasil Ben mesela yataga almiyorum ayri yatiyoruz .3 hafta oldu maalesef
esim yarin ise gitmeye başlayacak eve girince ne gibi önlemlee alayım kizlar adama kolonya döküp yakmak istemiyorumAaa bide beraber yatiyorsaniz , onlemleriniz nelerdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?