bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Nehir markada karar kıldım gibi,hic sikayetci olan yok neredeyse,arti 50 yil garanti
Hicbirseyin garantisinin olmadigi su gunlerde bir garanti fena olmaz

Sürekli gündemi takip etmek hepimizi çok kötü etkiliyor. Ben kendi adıma moral olarak bitik hissediyorum. Belki de biraz gündemi bırakıp başka şeylere yönelmeliyiz. Herşey normalmiş gibi hisssettiren şeyler. Birisi ilginç bir fake konu açsa da eski günlere dönsek.

Bilineni ayan beyan yakalamışlar daha yeni gördüm ben, ben bütün nete girmemiştim. Erişim yok hiç birineşimdide . Neyse süreç çok şeffaf !!!

Celik olanindan tabi ki :) Ben de hala internetten alisveris yapiyorum kendime guzel bir kiyafet aldim artik nerde giyeceksem
Olsun,alinmis alinmistir der buyukler:))
Celik olacak tabii ki,marka da az cok belli,tek kasik sapinin modeli kaldi,gelecek 6 ayi ona odaklanarak geciririm bitti gittiii

He bir de ev arastiriyorum internetten,Misirda ki olmayan halam coronadan ölürse birden bocalamayayim

iste dediğim buydu görmez olaydım

Bilineni ayan beyan yakalamışlar daha yeni gördüm ben, ben bütün nete girmemiştim. Erişim yok hiç birineşimdide . Neyse süreç çok şeffaf !!!
Konu açıldıktan kısa bir süre sonra Ekşiye de erişim yoktu artık ne olduysa Evet süreç çok şeffaf hep bir aydınlanma yaşıyoruz sayelerinde.Deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş.(Gerçek develeri tenzih ediyorum)

Fake konulara bile hasret kaldik ,fake e gerek yok aslinda .Herkes yasadigi su gunleri espirili bir sekilde anlatsa yeter . Amac kafa dagitmak neselenmek :).

İşlerim vardı bakamamıştım arkadasım mesaj attı ekşiye erısemıyorum dıye, baktım ben de erişemıyorum. Arada oluyor dıye çok da umursamadım ama engeli oraya da basmışlar anında :)))

Ben inandım çok tatmin edici bir açıklama olmuşYalnız ufak bir detay var bu iddiayı kanıtlar nitelikte bilgilere devletin kendi sitesinden ulaşmış arkadaş.Ve şu anda bilgilere erişilemiyor.
evet ve covid ten oldu diye yazilan kısımlar kaldırılıp bos birakilmis benim gordugum kadarkyla 40 ve 50 lilk yaslarda ölüler var hee 65 + hı hı

Fake konulara bile hasret kaldik ,fake e gerek yok aslinda .Herkes yasadigi su gunleri espirili bir sekilde anlatsa yeter . Amac kafa dagitmak neselenmek :).
Gidip açasım var bi tane. X akrabam kocama aşık mı, boşandım yeni talibim çok zengin çok yakışıklı temalı falan kızlar bu konuların kıymetlerini bilemediniz. Oysa güzel günlerdi.

Gidip açasım var bi tane. X akrabam kocama aşık mı, boşandım yeni talibim çok zengin çok yakışıklı temalı falan kızlar bu konuların kıymetlerini bilemediniz. Oysa güzel günlerdi.
Yok ben acayim Calisan kocalarinizla durumlariniz nasilBen mesela yataga almiyorum ayri yatiyoruz .3 hafta oldu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…