- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
ay sebze isi beni çok geriyor bugun esim domates almis önce yikadim sonra drzenfektan sıktım sonra ne yapiyorsun kendine gel deyip birdaha yikadim ama aklimdan kolonya dökmekte gecti sonra domatesleri koseye atip karantinaya aldım evet biliyorum delirdimDiet derken yararli yiyecekleri yiyecegiz .Ha bire borek , kek , pisi yapiyoruz sikintidan o da cok sevdigimizden degil . Bir de markete gidip istedigimiz sebzeleri doya doya alamiyoruz ki zaten marketler bos en azindan burdakiler .Bir de korkudan fazla zaman geciremiyoruz marketlerde. Ne cok ozledim gidip istedigim gibi alisveris etmeyi . 14 gundur cikamadim disariya.
Maske hic bulamadim , o kadar internetten almaya calistim ,maalesef kalmamis ama su da olabilir gibiMaske takılıyorsa eldivende takılmalıtedbir dediğin böyle olur
buna yazacak okadar seyim var ki siteden banlanmayi gec ulkeden banlanirim diye susuyorum bizi dusunen yok kardeş yapacak bir şeyimiz de yok yikilmadik ama ayaktada degiliz gibi bir durumdayız7 aylik hamileyim esim ucretsizz izne cikarildii ev kredisi cektik karantinaa diyolar evde kalin diyolar bende calismasam nasil yasicaz? Gercii krediye gidiyo aldigim maas banka krediyi erteliyoruz dedi 1000 tl faizle erteliyo su durumdaa faizsiz yapilmasi lazimm sokaga cikma yasagi gelemezz cunku yillarca suriyelilere baktikk kasa boss yasak geldigi anda maaslarimiz devletten o yuzden evde kalamiyorumm korkuyorumm ama mecburum
Bence de en temizi o kocalar kendi ohalini yapıp salonda yatsınarttırıyorum şu koruyucu kıyafettende giyinilmeli ya da durun kocayı direk atalim yataktan dusundumde cok zahmetli geldi kocalarimizi salonda yatirip koca yatakta tek yatmak nasil fikir
Ben oyle yapiyorum zatenarttırıyorum şu koruyucu kıyafettende giyinilmeli ya da durun kocayı direk atalim yataktan dusundumde cok zahmetli geldi kocalarimizi salonda yatirip koca yatakta tek yatmak nasil fikir
Bununla zor nefes alırsın sankiMaske hic bulamadim , o kadar internetten almaya calistim ,maalesef kalmamis ama su da olabilir gibi
İnan bana soyleyeceklerimin milyonda 1 ini soyleyemiyorum cocugumu cezaevinde dogurmamak icin kredi cektigim evim var ama iskani yok corona dolayisi ile iskanlar durdu kontratim bitti ev sahibi zam yapicam ve kontrat yenilicem diyo vericek zaten paramiz yokk su halimde 2 hafta icinde annemlere tasinicamm esyalarim ise binbir iscinin girdigi insaatabuna yazacak okadar seyim var ki siteden banlanmayi gec ulkeden banlanirim diye susuyorum bizi dusunen yok kardeş yapacak bir şeyimiz de yok yikilmadik ama ayaktada degiliz gibi bir durumdayız
ay gulduk eglendikte amanin bu maske yapma olayini ciddiye almayin kızlar 3m maske lazim bunlar hic bir halta yaramiyor ah ben ocak ayinda dedim kocama bu virua burayada gelecek maske alalim dedigimde maske 25 tl falandi cok ciddi soyluyorum gozumle gordum en son 500 falandi ve piyasadan kalkti devlet el koymus butun maskelereBununla zor nefes alırsın sankiBen senin için buldum kardeş bir dona bakar bu iş
Hahahaha supermis buBununla zor nefes alırsın sankiBen senin için buldum kardeş bir dona bakar bu iş
kac yuz milyar maas aliyorlar bi aylik aldiklarini bagaslasalar cok mu ya zor durumda olanlara bin tl yardim yapilacak denmisti olayin ic kismini bilmiyorum ama bin tlde bu sartlarda iyi para bi arastirin benceİnan bana soyleyeceklerimin milyonda 1 ini soyleyemiyorum cocugumu cezaevinde dogurmamak icin kredi cektigim evim var ama iskani yok corona dolayisi ile iskanlar durdu kontratim bitti ev sahibi zam yapicam ve kontrat yenilicem diyo vericek zaten paramiz yokk su halimde 2 hafta icinde annemlere tasinicamm esyalarim ise binbir iscinin girdigi insaatademem o kii saraylarinda rahat uyuyanlardan fitil fitil gelsin milletvekilleri 1 ay maas alamasalar hemen yasa cikar neysee konusmicamm canim yaniyo hemde cok ...
Bunu ciddiye alan yoktur inşallah.Erkekler bizim kadar öngörülü olamıyorlar ama bizi de dinlemiyorlar sonuçlarına beraber katlanıyoruz ne yazık kiay gulduk eglendikte amanin bu maske yapma olayini ciddiye almayin kızlar 3m maske lazim bunlar hic bir halta yaramiyor ah ben ocak ayinda dedim kocama bu virua burayada gelecek maske alalim dedigimde maske 25 tl falandi cok ciddi soyluyorum gozumle gordum en son 500 falandi ve piyasadan kalkti devlet el koymus butun maskelere
Rengarenk her gün başka dondan seçmelerHahahaha supermis buHemen yarin deneyecegim . Hatta disari cikmak zorunda olsamda atkiyla falan kapatirdim diyordum ama bu super fikirmis
EvetRengarenk her gün başka dondan seçmeler
valla her aklima geldiginde kocamı sisleyesim geliyor kocaman dezenfktan 13 tlydi ya kac kere sepete attim çıkardım esim surekli yek yaa ne gerek var dedi hatta su bez maskeleri ben takiyordum ocak ayinda korkudanBunu ciddiye alan yoktur inşallah.Erkekler bizim kadar öngörülü olamıyorlar ama bizi de dinlemiyorlar sonuçlarına beraber katlanıyoruz ne yazık ki
Sence ben calisiyo gozukurken yaparlar mi bana yardim bilmiyolar kii kredi oduyoruzzz bilmek istemiyolar daha dogrusu cocugumaa daha besik alamadim 6. Aydan sonra alirim dedim ihtiyaclarini alamadim esim issizlik maasina basvurmak icin cikisini istedi hatta cikis verildi dediler diye issizlik maasina basvurdu ama calistigi yer kredi cekmek icin eleman cikisi yapmiyo ne diyeyim bacimm birgun gelicekk haktan hukuktan bahsedip dogmamiss sabi subyanin hakkini kendi menfaatleri oldugunda catir catir yiyenlerin burnundan gelicekk insallah Dunya gozuyle gorurumdee iste o zaman gozum acik gitmezkac yuz milyar maas aliyorlar bi aylik aldiklarini bagaslasalar cok mu ya zor durumda olanlara bin tl yardim yapilacak denmisti olayin ic kismini bilmiyorum ama bin tlde bu sartlarda iyi para bi arastirin bence
Başka ülkelerde ki insanlarda eminim virüs yüzünden streslidir ama bizim virüs stresi yanında birde ekonomik kaygılar ekleniyor şu anda pek çok esnaf ve özel sektör çalışanı çaresiz yarınımız belirsiz yaşamaya çalışıyoruzkac yuz milyar maas aliyorlar bi aylik aldiklarini bagaslasalar cok mu ya zor durumda olanlara bin tl yardim yapilacak denmisti olayin ic kismini bilmiyorum ama bin tlde bu sartlarda iyi para bi arastirin bence
insallah allahtan umit kesilmez ne diyeyim boyle bi zamanda esim ise gidiyor diye yuregim hep agzimda boyle hayat mi gecer keske shutdowna gecsekte herkese gecinebilecegi kadar para verilse rahat etsekSence ben calisiyo gozukurken yaparlar mi bana yardim bilmiyolar kii kredi oduyoruzzz bilmek istemiyolar daha dogrusu cocugumaa daha besik alamadim 6. Aydan sonra alirim dedim ihtiyaclarini alamadim esim issizlik maasina basvurmak icin cikisini istedi hatta cikis verildi dediler diye issizlik maasina basvurdu ama calistigi yer kredi cekmek icin eleman cikisi yapmiyo ne diyeyim bacimm birgun gelicekk haktan hukuktan bahsedip dogmamiss sabi subyanin hakkini kendi menfaatleri oldugunda catir catir yiyenlerin burnundan gelicekk insallah Dunya gozuyle gorurumdee iste o zaman gozum acik gitmez
valla bana kimse ekonomi kotu demesin para harcanacak yerler var gayet görüyoruz o paralari ihtiyaci olanlara verselerde ulkecek delirmesek artik virusten olmicez ama stresten ölecegizBaşka ülkelerde ki insanlarda eminim virüs yüzünden streslidir ama bizim virüs stresi yanında birde ekonomik kaygılar ekleniyor şu anda pek çok esnaf ve özel sektör çalışanı çaresiz yarınımız belirsiz yaşamaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?