bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ben aksine kilo verdim ya. Evdekiler bitecek de markete gitmek zorunda kalırız diye korkumdan az yiyorum

Hepsi bi kenara sabah ki canlı yayın programlara ne demeli yaa.. müge abla bağıra çağıra milleti azarlaya azarlaya devam ediyor

Evet hemsire soyledi.. sicak ulkede olmamasi gerekir bencede., inanmak istiyorum

evet egitim yok denmedi tabii ama gidisata bakilirsa pik olusmadi henuz.. bencede olmaz bu sene egitim

Ay az önce izledim, babası doktor ve göremiyor. Yastığın kılıfını değiştirmişsin anne, babamın kokusu girmiş diye ağlıyor yavrum. O çocukların da vebali omuzlarımızdadır. Bunu bilip buna göre yaşamalıyız. Gerçi bu platformda insanlar bilinçli diğer kesim işte ahh

Hepimiz paranoyak olduk resmen çok üzgünüm

arkadaslar hadı ınsallah cıkar ortaya ıyı gelısmeler

ben de delirdim. Salatalığı kolonya ile sildim geçenlerde. Aslında serin bir yerde 2 gün falan bekletmek gerek sonra sabunlu su ile yıkıyorum ben, bir yarım saat de suda bekletiyorum durulayıp öyle kaldırıyorum.

İyi düşün iyi olsun
The secret
Böyle bir kitap vardı :)))
Evrene olumlu mesaj gönderelim
Gerçi evrende yemiyor artık ya genede şansımızı deniyelim

İyi düşün iyi olsun
The secret
Böyle bir kitap vardı :)))
Evrene olumlu mesaj gönderelim
Gerçi evrende yemiyor artık ya genede şansımızı deniyelim
ben ınanıyorum ıyı olacak her zaman bır cıkıs bır aydınlık bır kurtulus vardır

ben ınanıyorum ıyı olacak her zaman bır cıkıs bır aydınlık bır kurtulus vardır
Herzam iyi şeyler olmaz bazende kötülük diye tabir ettiğimiz aslında belkide kötü olmayan olaylar durumlar yaşarız
Belkide corona dediğimiz şey bir şeyin iyi tarafıdır
Umarım herşey çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…