ben aksine kilo verdim ya. Evdekiler bitecek de markete gitmek zorunda kalırız diye korkumdan az yiyorummadem birlik beraberlikten bahsediyoruz sevgili kardeslerim yurttaslarım canım ev hanimlari evde kalmak zorunda olan hanim arkadaslariimm canlarim hep beraber kilo aliyoruz bakın ona gore ben coktan +5 falan oldum obez olma yolunda emin adimlarla yürüyorum yaza bu is biter zayif birini görürsem şişlerim valla acimam
Nefret ediyorum bu kadından laçka samimiyetsiz geliyorHepsi bi kenara sabah ki canlı yayın programlara ne demeli yaa.. müge abla bağıra çağıra milleti azarlaya azarlaya devam ediyor
Kendini ülkenin en başı falan sanıyor, en zekisi en dedektifi en fazla şey bileni bla bla blaNefret ediyorum bu kadından laçka samimiyetsiz geliyor
Aslında duşta olabilir mesela bol sabun köpüğü falan. Ama eşlerden birinde varsa diğerinde de oluyormuş genellikle.Aaa bide beraber yatiyorsaniz , onlemleriniz nelerdir ?
Evet hemsire soyledi.. sicak ulkede olmamasi gerekir bencede., inanmak istiyorumortam sıcaklıgı en az 60 derece olmadan vırus nasıl ölsun bırde bunu hemsıre soylemıs
dunyanın en sıcak yerlerınden bırı olan tunusda bıle gunesın en dik oldugu en sıcak zamanda termometre 50 dereceyı yı gosterıyor o sıcaklık bıle vırusu olduremezken... yanlıs bılgı yanı
bu sene egıtım yok dıye sımdılık bırsey soylemedıler 1 ay ertelendı sadece daha önümüz uzun :)
Kadin baya zeki benceKendini ülkenin en başı falan sanıyor, en zekisi en dedektifi en fazla şey bileni bla bla bla
Aşırı yüklenmeden çökmüşNeden acaba
Hepimiz paranoyak olduk resmen çok üzgünümBende 10-12 gün sürdü o boğaz ağrısı; yeni geçti, bendeki psikolojikti biliyorum. Eşimle karantinaya kapanmamızın 12. günü bugün biraz rahatladım geçti. eşimin markette her şeyi ellediği eldivenli eliyle burnunu kaşıyıp sakalını sıvazladığınin üzerinden de 6 gün geçti, önümüzdeki günlerde biraz daha rahatlarım.
Bunu bilmek ayrı bunu milletin gözüne soka soka eleştiri adı altında hakaret etmek ayrı :)Kadin baya zeki bencehe iyi elektrigi yoktur belki ama
Ah ah biz yapıyoruzKendini ülkenin en başı falan sanıyor, en zekisi en dedektifi en fazla şey bileni bla bla bla
ben de delirdim. Salatalığı kolonya ile sildim geçenlerde. Aslında serin bir yerde 2 gün falan bekletmek gerek sonra sabunlu su ile yıkıyorum ben, bir yarım saat de suda bekletiyorum durulayıp öyle kaldırıyorum.ay sebze isi beni çok geriyor bugun esim domates almis önce yikadim sonra drzenfektan sıktım sonra ne yapiyorsun kendine gel deyip birdaha yikadim ama aklimdan kolonya dökmekte gecti sonra domatesleri koseye atip karantinaya aldım evet biliyorum delirdim
İyi düşün iyi olsunKorona tedavisinde Türkiye'de bir ilk Japonlar'dan sonra Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te plazma nakli ile korona virüs tedavisi yapılacak Gaziantep Üniversitesinde patojenlerden arındırılmış plazma nakli ile korona virüs tedavisi yapılacak - Gaziante
Dünyayı ve Türkiye'yi yoğun şekilde etkisi altına alan korona virüs ile Japonya'dan sonra Türkiye'de ilk kez Gaziantep Üniversitesi tarafından uygulanacak patojenlerden arındırılmış plazma nakli yöntemiyle mücadele başlayacak. Yeni tedavi yöntemini GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür yaptığı basın...www.haberturk.com
arkadaslar hadı ınsallah cıkar ortaya ıyı gelısmeler
ben ınanıyorum ıyı olacakİyi düşün iyi olsun
The secret
Böyle bir kitap vardı :)))
Evrene olumlu mesaj gönderelim
Gerçi evrende yemiyor artık ya genede şansımızı deniyelim
Herzam iyi şeyler olmaz bazende kötülük diye tabir ettiğimiz aslında belkide kötü olmayan olaylar durumlar yaşarızben ınanıyorum ıyı olacakher zaman bır cıkıs bır aydınlık bır kurtulus vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?