aynisini dusunuyorum hatta burayada yazdim:) digelrerinin durumuda aciklanmali kotuye odaklanmakdan öldük bittik vah vah demekdense birazda artik pozitif seyleri gostermeleri lazim moral lazimArkadaşlar merak ettiğim bişey var,toplam yoğun bakım hasta sayısı 568, entübe hasta sayısı 394, toplam 962 hasta etti.Diğer 8 bin 255 hasta evde hafif mi atlatıyor yoksa hastanede mi, yani istatiksel bakıldığında çok çok düşük ağır hasta sayısı
Kapıya yazı asın: 'korona sebebiyle kapalıyız!'Eşim sağlık calısanı yeni doğum yaptım ayrı yasıyoruz risk olmasın diye.insanlar kalkmıs bebek sevmeye gelecez diyor valla cıldırıcam az kaldı duyarsızlık yüzünden
Neyse ki paramız yokta dokunmuyoruzkart borcu parayla öden miyor mu? Hem zaten kart kullanın deniyor. Paraya dokunmak en büyük tehlike.
Biraz tuhaf evet, agir kucumseyici birde.. zekilerde kibir oluyo genelde. Bende sifir kibirim meselaBunu bilmek ayrı bunu milletin gözüne soka soka eleştiri adı altında hakaret etmek ayrı :)
Aynen , su anda gulmeye ihtiyacimiz var.Arada mizah da gerek .Menemene gelirsek :) valahi luks bir kahvalti cesidi oldu artik .Ancak pazar gunleri kendimizi odullendirebiliriz .şu aralar eşim de tutturmuş bir menemen diye.. ben de korkuyorum evdeki domatesler bitecek diye, hı hı diye diye geçiştiriyorum. Ama yapacağız bir ara, ne zaman öleceğimiz belli değil yazık menemene hasret gitmesin adam.
Söylediğiniz gibi; en zor şartlarda bile biraz mizah şart. Bu arada Viktor Frankl'ın "insanın anlam arayışı" isimli kitabını okumayan varsa tavsiye ederim.
Sayıları tam vermedikleri o kadar belli ki.. neden yapıyorlar bunu peki? Bugün biri açıklamış sadece İstanbul'da 20 korona virüs ölümü olduğu gün bakan ülkede 16 kişi öldü diyor. Bir yandan milletvekilleri test satıyor veya oyuncak gibi dizmiş önüne oynuyor.
Sağlık bakani mükemmel başladı ama benim de söylediklerine itimadim kalmadı artık birkac gündür Bilim kurulu da öyle Allah'a emanetiz
.Çünkü meseleye halen politik bakıyorlar
Çünkü bu ülkede insan hayatı hiç bir zaman önemli olmadı
Çünkü bu kadar hayati bir konu bile rant meselesi
Çünkü mevcut varlıklarıyla halen ölümden kaçabileceklerini düşünüyorlar
Çok şey derim ama demeyeyim....
Çünkü meseleye halen politik bakıyorlar
Çünkü bu ülkede insan hayatı hiç bir zaman önemli olmadı
Çünkü bu kadar hayati bir konu bile rant meselesi
Çünkü mevcut varlıklarıyla halen ölümden kaçabileceklerini düşünüyorlar
Çok şey derim ama demeyeyim....
Rabbim sifa versin inşallahTakip ettiğim bi grupta hastanın yaşadığı süreç.
Ben de öksürsek bizi karantinaya alırlar sanıyordum
Vefat sayısı 16 denirken,bir anda 20 vefat sadece istanbul deniyor.
Deme bencede bende demiyorum.
şu aralar eşim de tutturmuş bir menemen diye.. ben de korkuyorum evdeki domatesler bitecek diye, hı hı diye diye geçiştiriyorum. Ama yapacağız bir ara, ne zaman öleceğimiz belli değil yazık menemene hasret gitmesin adam.
Söylediğiniz gibi; en zor şartlarda bile biraz mizah şart. Bu arada Viktor Frankl'ın "insanın anlam arayışı" isimli kitabını okumayan varsa tavsiye ederim.
Hadi orası öyle diyelim.Dilek Tahtalının ölüm neden neden Corona gözükmüyor zaten o raporda gerçek ölüm nedeni yazılmazsa gerçek sayılara ulaşmak mümkün olmaz.Dilek Tahtalı da çok gündem olduğu için coronadan öldüğünü biliyoruz ya bilmediklerimizArkadaşlar o gun erken açıklandı vaka sayisi acaba ondan 16 olabilir mi sonrasında ölüm gerçekleşmiş olabilir mi?
Istanbulda durum cok iyi değilmiş
Yas gruplarına ne diyeceksin. Neden hep 65+ ölüyor diye bir algı yaratıldı. Bence saglik sistemimiz şu an hazırlıksız ve istenen tedaviyi uygulayamiyor. Bilinen bir tedavi olmasa da solunum cihazlari yetersiz ve aslinda corona hastalarina bugun git yarın gel diyerek aslinda virüsün yayilimini arttirip tedavinin gecikmesine sebep oldular. Bu da saglik çalışanlarının sucu degil, sistem ancak bunu kaldiriyor.Arkadaşlar o gun erken açıklandı vaka sayisi acaba ondan 16 olabilir mi sonrasında ölüm gerçekleşmiş olabilir mi?
Istanbulda durum cok iyi değilmiş
Arkadaşlar konuyla çok ilgili değil ama en aktif topik burası, o nedenle burdan soracağım.
Dolapta üç gün önce pişirdiğim etli nohuttan az bir şey kalmış, unutmuşum.
Tencerenin kapağını açtığımda yemeğin suyu köpüklenmiş gibiydi bir de sanki bir ses geliyordu hafiften.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Yoksa benim sağlam sandığım psikolojim çökmüş de benim mi haberim yok?
Hayal mi gördüm? Moralim bozuk biraz.
Konuyla ilgili de bir şey yazayım ki patron kızmasın, banlanmayayım yok yere.
Evde kendinden deterjanlı, ıslatınca aktifleşen bir kağıt havlu rulosu vardı markasını hatırlamıyorum S.lo olabilir.
Normal kağıt havludan daha kalın.
Ondan 3 yaprak kopartıp ıslattım,
daire giriş kapımızın önüne yaydım,
üzerine de çamaşır suyu püskürttüm.
Günde üç defa çamaşır suyunu tekrarlıyorum kağıt havluyu da her sabah yeniliyorum.
Eşim dersten gelince ayakkabılarını onun üzerinde çıkartıyor.
Burayı okuya okuya sonunda beni de kendinize benzettiniz.
Teşekkür ediyorum...
Not: Bugün karşı komşum da yapmış aynısını.
Ben de onu kendime benzettim.
Coronafobi de yayılıyor hızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?