Bir arkadaşım var bu secret kitabıyla iyice kırmıştı kafayı. Şimdi onu arayıp "kız ne gönderdin lan şu evrene" diyesin geliyorİyi düşün iyi olsun
The secret
Böyle bir kitap vardı :)))
Evrene olumlu mesaj gönderelim
Gerçi evrende yemiyor artık ya genede şansımızı deniyelim
hiç risk etme diyorumArkadaşlar konuyla çok ilgili değil ama en aktif topik burası, o nedenle burdan soracağım.
Dolapta üç gün önce pişirdiğim etli nohuttan az bir şey kalmış, unutmuşum.
Tencerenin kapağını açtığımda yemeğin suyu köpüklenmiş gibiydi bir de sanki bir ses geliyordu hafiften.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Yoksa benim sağlam sandığım psikolojim çökmüş de benim mi haberim yok?
Hayal mi gördüm? Moralim bozuk biraz.
Konuyla ilgili de bir şey yazayım ki patron kızmasın, banlanmayayım yok yere.
Evde kendinden deterjanlı, ıslatınca aktifleşen bir kağıt havlu rulosu vardı markasını hatırlamıyorum S.lo olabilir.
Normal kağıt havludan daha kalın.
Ondan 3 yaprak kopartıp ıslattım,
daire giriş kapımızın önüne yaydım,
üzerine de çamaşır suyu püskürttüm.
Günde üç defa çamaşır suyunu tekrarlıyorum kağıt havluyu da her sabah yeniliyorum.
Eşim dersten gelince ayakkabılarını onun üzerinde çıkartıyor.
Burayı okuya okuya sonunda beni de kendinize benzettiniz.
Teşekkür ediyorum...
Not: Bugün karşı komşum da yapmış aynısını.
Ben de onu kendime benzettim.
Coronafobi de yayılıyor hızla.
Nohut gaz üreten bir gıda olduğu için bozulmaya yüz tuttuğundan o hale gelmiş olabilir.Endişelenmeyin henüz o kadar delirmedik tabi ki şimdilik dolabı açtığınızda makarna size merhaba derse endişelenmeye başlayabilirizArkadaşlar konuyla çok ilgili değil ama en aktif topik burası, o nedenle burdan soracağım.
Dolapta üç gün önce pişirdiğim etli nohuttan az bir şey kalmış, unutmuşum.
Tencerenin kapağını açtığımda yemeğin suyu köpüklenmiş gibiydi bir de sanki bir ses geliyordu hafiften.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Yoksa benim sağlam sandığım psikolojim çökmüş de benim mi haberim yok?
Hayal mi gördüm? Moralim bozuk biraz.
Konuyla ilgili de bir şey yazayım ki patron kızmasın, banlanmayayım yok yere.
Evde kendinden deterjanlı, ıslatınca aktifleşen bir kağıt havlu rulosu vardı markasını hatırlamıyorum S.lo olabilir.
Normal kağıt havludan daha kalın.
Ondan 3 yaprak kopartıp ıslattım,
daire giriş kapımızın önüne yaydım,
üzerine de çamaşır suyu püskürttüm.
Günde üç defa çamaşır suyunu tekrarlıyorum kağıt havluyu da her sabah yeniliyorum.
Eşim dersten gelince ayakkabılarını onun üzerinde çıkartıyor.
Burayı okuya okuya sonunda beni de kendinize benzettiniz.
Teşekkür ediyorum...
Not: Bugün karşı komşum da yapmış aynısını.
Ben de onu kendime benzettim.
Coronafobi de yayılıyor hızla.
Arkadaşlar o gun erken açıklandı vaka sayisi acaba ondan 16 olabilir mi sonrasında ölüm gerçekleşmiş olabilir mi?
Istanbulda durum cok iyi değilmiş
teşekkür ederim. Size afiyet olsun canım düşünmen yeter, yemiş kadar oldumAhh keske imkan olsa gönderebilsem 70 kavanoz menemenim var.
Yemeği döktüm hemen.hiç risk etme diyorum
ağzını hayra açYemeği döktüm hemen.
O konularda risk almam hele de böyle bir dönemde.
Mide yıkatmak için gittiğimiz hastaneden dönememe ihtimali var.
Babası da açıkladı ölüm nedeni kalp yetmezliği olarak yazıyor diye çünkü ölmeden bir gün önce kalbi durmuş tekrar çalıştırmışlarHadi orası öyle diyelim.Dilek Tahtalının ölüm neden neden Corona gözükmüyor zaten o raporda gerçek ölüm nedeni yazılmazsa gerçek sayılara ulaşmak mümkün olmaz.Dilek Tahtalı da çok gündem olduğu için coronadan öldüğünü biliyoruz ya bilmediklerimiz
En iyisi zaten su durumda artik , delilige vurmak ama gene bilincimizi kaybetmeden . Gene gulecegiz, neselenecegiz .pozitifligi asla kaybetmeyecegiz. Hepimiz , butun dunya hatta .. beraber ayni yolda ayni duygularla beraberiz . Beraberligimizi kaybetmeyecegiz. Ama genede yumurta atma kafalarina su zamanda yumurta bulmak cok zorBen bulamiyorum , bulsam yarin sabah kahvaltida menemen yapardim ohh mis gibi
bir ara bende okudum ya olumlu mesaj veremedim ya bende işe yaramadı hayatımın zor bir dönemiydi o dönemBir arkadaşım var bu secret kitabıyla iyice kırmıştı kafayı. Şimdi onu arayıp "kız ne gönderdin lan şu evrene" diyesin geliyor
Bence saklanıyorsa tek amaç sokağa cikma yasağı istendiginden dolayi olabilir. Yoksa zaten dünyada durum böyleyken ekstra birsey beklenmez. Valla inanmak istiyorum sirf umutlu olmak için ama hergün kırılıyorBencede saklaniyor olabilir. ama saklansa bile bunun insanlarin panik yapmamasi icin oldugunu düsünüyorum. Diger ulkelerde panik durumunda yagmalamalar cinayetler oldu hersey daha kötü oldu.panik yapip evlete kapanacaklarina sokaklara döküldüler.
Aynen katılıyorum sanki sadece 65 yaş üstü etkileniyor gibi bi algı var halbuki öyle değil kişinin bağışıklığının düşük olması bile büyük bir risk ve hastalıkla karşılaşmadan vücudun nasıl tepki vereceği belli değil benceYas gruplarına ne diyeceksin. Neden hep 65+ ölüyor diye bir algı yaratıldı. Bence saglik sistemimiz şu an hazırlıksız ve istenen tedaviyi uygulayamiyor. Bilinen bir tedavi olmasa da solunum cihazlari yetersiz ve aslinda corona hastalarina bugun git yarın gel diyerek aslinda virüsün yayilimini arttirip tedavinin gecikmesine sebep oldular. Bu da saglik çalışanlarının sucu degil, sistem ancak bunu kaldiriyor.
Oysa ki ocaktan beri hazırlanmak icin bir surec vardi. Biz ise umreden gelenler, yurt disindan gelen ogrenciler derken kendi topugumuza sıktık.
İşimiz Allah'a kalmis diyorum. Allah fakirin yaninda olsun. Zengin nasil olsa bir sekilde doğru tedaviyi zamanında aliyor.
Isi olmayıp gezen halk(genci yaslisi) gelecek rakamlardan mutlu olsun cunku o rakamlarin oluşmasında buyuk paylari oldu.
Amerika da 17 yasinda bir genc ozel hastane kabul etmediği icin devlete de gec kaldığı icin ölmüş. Zamanında tedavi, oksijen desteği önemli. Yas grubu ne olursa olsun.Aynen katılıyorum sanki sadece 65 yaş üstü etkileniyor gibi bi algı var halbuki öyle değil kişinin bağışıklığının düşük olması bile büyük bir risk ve hastalıkla karşılaşmadan vücudun nasıl tepki vereceği belli değil bence
Görmüştüm bu haberi hiç bir sağlık sigortası yokmuş parası da yokmuş bi çok yere gitmiş tedavi etmemişler ve en son dayanamayıp ölüyor bu da Amerika’nın da sağlık açısından ne kadar berbat olduğunu da ortaya koyuyorAmerika da 17 yasinda bir genc ozel hastane kabul etmediği icin devlete de gec kaldığı icin ölmüş. Zamaninda oksijen desteği önemli. Yas grubu ne olursa olsun.
Organ yetmezliğini , kalp yetmezligini, solumum yetmezliğini de tetikliyen yine o virus. O yuzden kronik hastaliklari olanlar daha dikkatli olsun diyorlar.Herkes sayıya takılmış arkadaşlar virüsün pozitif olduğu durumlarda da başka sebeplerle ölümler de gerçekleşebilir değil mi
Diyelim 90 yaşında çok ciddi hastalıkları var virüse bağlı yatış olup farklı nedenlerle ölümü gerçekleşmiş olabilir bu o kişin virüsten öldüğü anlamına gelmez
Sağlık bakanı da ilk ölüm haberleri verilmeye başlandığı zaman buna benzer bir açıklama yapmıştı
ibb danismani da coronadan vefat etmis ama kayitlarda nedeni bos, corona yazmiyorHadi orası öyle diyelim.Dilek Tahtalının ölüm neden neden Corona gözükmüyor zaten o raporda gerçek ölüm nedeni yazılmazsa gerçek sayılara ulaşmak mümkün olmaz.Dilek Tahtalı da çok gündem olduğu için coronadan öldüğünü biliyoruz ya bilmediklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?